• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה לא רק אנחנו, לחצי ליגה יש הורדת נקודת על תנאי בעונה הבאה, מה זה החרא הזה?!
אי אפשר לנהל ליגה ספורטיבית בצורה הזאת ולא ברור איך נותנים יד לדבר הזה.

ומה שעוד יותר מעצבן בכל הנושא שההתפרעויות אוהדים נגרמו בגלל ההחלטה של בית הדין לסגור את היציע הצפוני ולהעביר את כולם לדרומי ליד היציע של הגרמנים.
מה הם ציפו שיקרה?

באמת שאין טמטום כזה.
לא מכיר עוד ליגה בעולם שלכל כך הרבה קבוצות הפחיתו נקודות באותה עונה או שפתחה את העונה עם כל כך הרבה קבוצות שנמצאות על תנאי.
אפשר להתווכח על הרבה דברים וחשיבותם לענף (כספים, אוהדים וכו'), אבל התחרות הספורטיבית זה הבסיס להכול.

כל הקבוצות בליגת חייבות להתאחד נגד העונשים הקולקטיביים האלה של הורדת נקודות וסגרית יציעים.
העונשים צריכים להיות פרטניים למי שעובר עבירה, אסור יותר בשום אופן להמשיך עם עונשים קולקטיביים בשלל צורות.
זה אינטסרס של כל הליגה להתאחד נגד הדבר הזה.

gargy אמר:
כל הקבוצות בליגת חייבות להתאחד נגד העונשים הקולקטיביים האלה של הורדת נקודות וסגרית יציעים.
העונשים צריכים להיות פרטניים למי שעובר עבירה, אסור יותר בשום אופן להמשיך עם עונשים קולקטיביים בשלל צורות.

מדוייק.
לא מובן לי למה הקבוצות לא עושות משהו בנוגע לזה

כובע קש אמר:
gargy אמר:

מדוייק.
לא מובן לי למה הקבוצות לא עושות משהו בנוגע לזה

אני מאוד מקווה לתחילת מחאה משמעותית של אוהדי בית"ר בעקבות העונש הביזיוני שקיבלו, ומקווה לא פחות שאוהדי יתר הקבוצות יצטרפו.
יש פה דיינים ותובע ששמו לעצמם למטרה להרוס את הכדורגל.

כל הכבוד לחולירות בקהל שלנו שזורקים אבוקות למגרש
מורידים לנו 2 נקודות עכשיו? הולכים לזיין אותנו העונה

רק מכבי אמר:
ברור לכולם שהולכות לרדת 2 נקודות. כן?

בעיקרון זה תלוי באם יחליטו שזה בנסיבות מחמירות, והמשחק נעצר למשהו כמו דקה בסך הכל, אבל אי אפשר לדעת איתם
ובכל מקרה הנקודות האלה יירדו בהזדמנות הראשונה העונה אז מה זה משנה כבר

עדיף לסיים עם זה עכשיו, מה חשבו? שלעולם לא יהיו יותר אבוקות.
אם לא היום אז חודש הבא או עוד חודשיים.
זה עונש מגוחך, אי אפשר לעצור את זה לגמרי. צריך לדאוג שזה יהיה מבוקר ולא מופרז, היום זה היה סביר.

לא יודע כמה זה טוב לנרמל פה את זה
הורדה של 2 נק על המשחק היום היא פסיכוזה לא פחות.

Apoc אמר:

התכנון לא היה לזרוק בכלל למגרש. זה בגלל השוטרים המסריחים שעלו ליציע ופירקו אוהדים מכות.

אגב אולי כדאי שתשתמש בניסוח פחות מזלזל מחולירות שעומלים ימים ולילות ומלווים את הקבוצה לכל חור.

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:

התכנון לא היה לזרוק בכלל למגרש. זה בגלל השוטרים המסריחים שעלו ליציע ופירקו אוהדים מכות.

אגב אולי כדאי שתשתמש בניסוח פחות מזלזל מחולירות שעומלים ימים ולילות ומלווים את הקבוצה לכל חור.

תאמין לי שחולירות זה המילה הכי עדינה שאני יכול להשתמש בה על מי שפוגע לי בקבוצה ביודעין

לא להאמין שאף אחד לא מדבר בכלל על להסדיר את האבוקות.

בדרך לעונה שתוכרע ביציע ולא על הדשא.

עכשיו גם תל אביב קיבלו 3 נקודות על תנאי על ההתפרצות למגרש נגד אשדוד

[mention]Shocking4U[/mention] תנעץ את הנושא הזה, הוא הולך להיות הנושא הכי חשוב בעונה הקרובה

מעבר לזה שירדו נקודות כבר לבית''ר, אני חושב שחצי מהליגה כבר עם תנאי

אני חושב שבעולם אין תקדים לדברים כאלה.

נקודות צריכות לרדת רק על דברים שקשורים לעבירות כלכליות/מכירות משחק וכאלה כמו שהיה ביובנטוס.

אולי נדבר עם כמה מהקופים שישבו בשער 11 במכבי ת''א ויתחילו לזרוק אבוקות למגרש

חזרה
למעלה