• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היה טוב היום בהרבה אספקטים אבל היה הכי טוב בהרחקות במצבים נייחים שלהם

אני אישית דווקא חושב שלפחות במחצית הראשונה הוא התקשה בהורדת כדורים ומבחינת המסביב זה היה אולי המשחק הכי פחות טוב שלו בתקופה האחרונה.

ייאמר לזכותו שהוא הגיע למצב טוב מאוד עם הראש וגם בישל במהלך גדול (כל הדרך צעקתי שלא יבעט שלא יבעט)

הוא אמנם לא סקורר גדול אבל הוא תורם לנו בכל כך הרבה אספקטים אחרים

אתמול במחצית השניה היה צריך לדעתי לשים את דין במרכז ההתקפה ואת צ'יבוטה במקום פיירו.
היה יותר מתאים לסגנון המשחק של מתפרצות.

אריק זה אמר:
אתמול במחצית השניה היה צריך לדעתי לשים את דין במרכז ההתקפה ואת צ'יבוטה במקום פיירו.
היה יותר מתאים לסגנון המשחק של מתפרצות.

דין היה גמור בדיוק כמו פיירו. שניהם נתנו מאמץ אדיר. אז זה לא היה משנה בשלב ההוא

עושה המון עבודה שחורה. מנטרל בלמים טופ אירופואים. חבל שזה לא מגיע עם מספרים. לפחות בישל אתמול.

הערך המוסף שלו על המגרש הוא פשוט אדיר.

שער ראשון מול יובנטוס - קורנו מרים ובמקום שפיירו ואצילי יתפרשו לרוחב המגרש, פיירו ממוקם לפני אצילי וכך הוא משאיר אותו לבד, בלי שחקן הגנה עליו. שחקן ההגנה שמגיע באיחור לאצילי, נאלץ לעקוף את פיירו בדרך כי הוא ממוקם ביניהם.
שער שני מול יובנטוס - פיירו מחזיק את הכדור ושלושת שחקני ההגנה האחרונים של יובנטוס מצופפים לאמצע ומתמקדים במבטים ובכיוון הגוף על פיירו. אצילי נשאר פנוי באגף אחד ודוד (+קורנו) באגף השני עם שטח גדול יחסית.

הביא כבר 4 נקודות העונה בליגה בנוסף לעלייה לליגת האלופות

חושב שהיום גיבשתי עליו דעה סופית שהוא לא מתאים לליגה פה .
עם כל הכבוד לשער, זה פשוט לא זה .
מעדיף את דין דוד בחוד ושהוא ישב על הספסל, באירופה הוא יכול להועיל יותר .
בקיץ הייתי משחרר אותו ומביא חלוץ יותר מהיר וטכני שיתאים פה לליגה, חלוצים מהסוג שלו קשה להם להצליח פה.

Daniel123 אמר:
חושב שהיום גיבשתי עליו דעה סופית שהוא לא מתאים לליגה פה .
עם כל הכבוד לשער, זה פשוט לא זה .
מעדיף את דין דוד בחוד ושהוא ישב על הספסל, באירופה הוא יכול להועיל יותר .
בקיץ הייתי משחרר אותו ומביא חלוץ יותר מהיר וטכני שיתאים פה לליגה, חלוצים מהסוג שלו קשה להם להצליח פה.
גם אני חושב ככה.
הוא ממש תוקע את ההתקפה.

מקווה שהגול השה ייתן לו את הביטחון כדי להיראות טוב יותר בליגה. אני מאוד אוהב את העבודה שהוא עושה כל המשחק, ואוהב שהוא שם גולים של חלוץ רחבה.

מסתכל שהקבוצה לא לומדת להפעיל אותו ולהשתמש בו טוב יותר מול קבוצות הגנתיות. ההזדמנות שהייתה לו אחרי הגול ממחישה את זה מעולה - תשחקו עליו כבר עם היכולת שלו לנעול בלם על הגב ברחבה. במקום בעיטות מג'ייפות מרחוק של שרי ואבו פאני.

שחרר בעיטה יפה שם עם השמירה על הבלם
ואולי זאת השיטה איתו, לתת שוט רוחבי לקוות שיפגע בו ;)

כשמכניסים הרבה כדורים לרחבה, בסוף זה מגיע לחלוצים.
ככה הוא כבש גם מול ב"ש, אנחנו חייבים להכניס יותר כדורים פנימה.

גם לא מפעילים אותו מספיק והוא גם לדעתי פשוט פחות מתאים לסגנון שלנו ולליגה כאן.

אגב, נקודה שחייבים לציין - לדין דוד לקח עד המחזור התשיעי בשנה שעברה להבקיע גול בכורה, ואז הניצרה השתחררה (למרות שהיה טוב, הבקיע ובישל במוקדמות הקונפרנס).

לשחקן לוקח זמן להתרגל לשיטה ולסגנון (של קבוצות שמתגוננות), בטח כשעבור פיירו זו גם מדינה חדשה.

ועדיין פיירו כבר עם 2 גולים סופר חשובים ועוד מספר מצבים טובים, בנוסף לזה שניצח לנו את משחק הבכורה עם נתניה בפעולות שלו. מאמין בו מאוד, יאכיל כובעים עד סוף העונה את אלה ששולחים אותו הביתה.
הוא ילמד את הדרך להשיג יתרונות גם מול קבוצות הגנתיות, כי הוא שחקן חכם עם יכולות שבסוף מאוד קשה לעצור

הכי טוב היום על המגרש אבל לא יודע כמה זה הישג. היה חייב לסיים עם לפחות בישול אחד גם, המהלך שהשאיר את דוד עם העקב לבד מול שוער היה פשוט אדיר.
לפחות הוא מתחיל להכנס לקצב של כיבושים בליגה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה