• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היה מעולה היום דינדה לקח לו לפחות בישול, השחקן המצטיין הערב.

הכי טוב על המגרש. רץ בלי סוף כל המשחק והיה שווה לפחות עוד בישול מההחמצות של דין דוד. היחיד שהגיע היום לתת עבודה

הוא מגיע אשכרה כל משחק לעבוד. אין לו פאלטות. (שזה מה שאמרנו על דילאן עד המשחק היום)
יש לו את המנטליות הכי חזקה בקבוצה.

נתן משחק טוב.
עדיין קשה לי מאוד עם משחק הרגל שלו.
היו לו 2 מתפרצות בסיום שהוא היה חייב לסיים עם לפחות בעיטה לשער.

המצטיין היום
תרומה עצומה של שחקן שבינתיים מראה יציבות מאד מרשימה

היה טוב היום ויכל גם לסיים עם בישול אם דינדה לא היה מחמיץ כמו משוגע.

משחק ענק שלו, היכולת שלו לשמור על כדור שנראה חסר סיכוי היא לא נורמלית, ועוד שם גול

אגב אחרי שנים שסבלנו מחלוצים שלא מסוגלים לפרגן ורוצים לכבוש בכוח תענוג לראות איך הוא השאיר הערב כדורים לדוד ומחפש לעשות את המהלך הנכון.

אין שחקן בקבוצה שאני מאושר בשבילו כשהוא מבקיע כמו פיירו. כל כך מגיע לו על העבודה שהוא עושה בלי הפסקה.

אהבתי מאוד את הפרגונים והעובדה שהוא מחפש לעשות את המהלך הנכון (להשאיר לשחקן בעמדה יותר טובה, למשוך אליו תשומת לב בשביל לפנןת אחרים)
התעצבנתי נורא בשני המהלכים שבהם הוא קיבל כדור 20 מטר מהשער, נתקע, התמזמז ואז בעט דרדלה סתמי במקום לשחרר כדור.

גול יפה ומשחק טוב שלו אבל הוא חייב לשחרר את הכדור מהר יותר ולא להתמזמז אתו.

אני מניח שזה עניין של תיאום ושהוא עדיין לא "סומך" על השחקנים מסביבו אבל זה ישפר גם אותו וגם את המשחק הקבוצתי שלנו כל כך.

קבל כדור כקיר, תן מסירה אחורה/הצידה ורוץ לרחבה לתת גול. תהיה יותר קילר

KevinDurant אמר:
גול יפה ומשחק טוב שלו אבל הוא חייב לשחרר את הכדור מהר יותר ולא להתמזמז אתו.

אני מניח שזה עניין של תיאום ושהוא עדיין לא "סומך" על השחקנים מסביבו אבל זה ישפר גם אותו וגם את המשחק הקבוצתי שלנו כל כך.

קבל כדור כקיר, תן מסירה אחורה/הצידה ורוץ לרחבה לתת גול. תהיה יותר קילר
דווקא במחצית הראשונה (שהוא היה באמת מעולה בה) הוא שיחרר מהר מאוד לדין דוד ופעמיים סידר לו מצב לגול.

אני לא חושב שזה עניין של תיאום, לדעתי זה היה עניין של עייפות (ואולי קצת תסכול).
פיירו הוא אחד שמוסר לשחקנים סביבו כל הזמן. נראה שברגע שהוא מקבל את הכדור ואין מישהו למסירה קצרה בנגיעה, הוא מתחיל להתבלבל עם עצמו ולהיות לא החלטי (מאוד מזכיר את מה שקורה לו עם כדורי עומק, אגב - כשבתחילת העונה באירופה שרי היה מעמיד אותו מאחורי ההגנה והוא היה מסתבך עם עצמו ובסוף אפילו לא מגיע למצב בעיטה).

Judokan אמר:
פיירו הוא אחד שמוסר לשחקנים סביבו כל הזמן. נראה שברגע שהוא מקבל את הכדור ואין מישהו למסירה קצרה בנגיעה, הוא מתחיל להתבלבל עם עצמו ולהיות לא החלטי (מאוד מזכיר את מה שקורה לו עם כדורי עומק, אגב - כשבתחילת העונה באירופה שרי היה מעמיד אותו מאחורי ההגנה והוא היה מסתבך עם עצמו ובסוף אפילו לא מגיע למצב בעיטה).
אני לא טוען שהוא שחקן אגואיסט, אני טוען שהוא מפריע לעצמו ולנו ברגע שהוא ממזמז את הכדור.

משחקים מאחוריו 5-6 שחקנים שיותר טובים ממנו עם הכדור והוא צריך לתת להם אותו ולחכות ברחבה ולהבקיע.

להבדיל אלף הבדלות, תראה בסיטי איזה יופי הולאנד משחק בנגיעה וכמה הוא לא נוגע בכדור ועדיין הוא כובש מלא.

פיירו צריך להמשיך לשחק כקיר כמו שהוא משחק עד עכשיו בנגיעה-שתיים ואחרי זה לרוץ לרחבה לתת גול, אחרת אנחנו מפסידים גם כשהוא עם הכדור רחוק מהשער ולא עושה פעולות טובות ויש שחקנים שיודעים לעשות פעולות טוב ממנו וגם שהוא לא קרוב לשער לסיים את המצבים

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
אני לא טוען שהוא שחקן אגואיסט, אני טוען שהוא מפריע לעצמו ולנו ברגע שהוא ממזמז את הכדור.

משחקים מאחוריו 5-6 שחקנים שיותר טובים ממנו עם הכדור והוא צריך לתת להם אותו ולחכות ברחבה ולהבקיע.

להבדיל אלף הבדלות, תראה בסיטי איזה יופי הולאנד משחק בנגיעה וכמה הוא לא נוגע בכדור ועדיין הוא כובש מלא.

פיירו צריך להמשיך לשחק כקיר כמו שהוא משחק עד עכשיו בנגיעה-שתיים ואחרי זה לרוץ לרחבה לתת גול, אחרת אנחנו מפסידים גם כשהוא עם הכדור רחוק מהשער ולא עושה פעולות טובות ויש שחקנים שיודעים לעשות פעולות טוב ממנו וגם שהוא לא קרוב לשער לסיים את המצבים

אני מסכים לגמרי, ואני אומר שרוב הזמן זה בדיוק מה שפיירו עושה. כשהוא משתלט על כדור, האינסטיקט הראשון שלו הוא לחפש את אחד השחקנים לידו.
אתה יכול לראות את זה בבירור שמסתכלים על כלל הפעולות שעשה עם הכדור במשחק:
https://www.youtube.com/watch?v=SSTZXoPq0LI

אגב, בעניין אחר - אני נזכר במי שאמרו בתחילת העונה שהשופטים הולכים לשרוק לפיירו על כל נגיעה.
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.

אני חושב שחלק מהפרגון אתמול נובע גם מזה שהוא לא בטוח ביכולת שלו לייצר בעיטה איכותית ממרחקים כאלה ולא בטוח שזה רע שהוא יודע את המגבלות שלו. מה שכן לוקח לו המון זמן לייצר בעיטה, יש לו wind up עד שהוא מכין את הגוף שמאפשר לגמרי לסגור לו את הבעיטה. חייב לעבוד על זה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה