ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דווקא במחצית הראשונה (שהוא היה באמת מעולה בה) הוא שיחרר מהר מאוד לדין דוד ופעמיים סידר לו מצב לגול.KevinDurant אמר:גול יפה ומשחק טוב שלו אבל הוא חייב לשחרר את הכדור מהר יותר ולא להתמזמז אתו.
אני מניח שזה עניין של תיאום ושהוא עדיין לא "סומך" על השחקנים מסביבו אבל זה ישפר גם אותו וגם את המשחק הקבוצתי שלנו כל כך.
קבל כדור כקיר, תן מסירה אחורה/הצידה ורוץ לרחבה לתת גול. תהיה יותר קילר
אני לא טוען שהוא שחקן אגואיסט, אני טוען שהוא מפריע לעצמו ולנו ברגע שהוא ממזמז את הכדור.Judokan אמר:אני לא חושב שזה עניין של תיאום, לדעתי זה היה עניין של עייפות (ואולי קצת תסכול).
פיירו הוא אחד שמוסר לשחקנים סביבו כל הזמן. נראה שברגע שהוא מקבל את הכדור ואין מישהו למסירה קצרה בנגיעה, הוא מתחיל להתבלבל עם עצמו ולהיות לא החלטי (מאוד מזכיר את מה שקורה לו עם כדורי עומק, אגב - כשבתחילת העונה באירופה שרי היה מעמיד אותו מאחורי ההגנה והוא היה מסתבך עם עצמו ובסוף אפילו לא מגיע למצב בעיטה).
KevinDurant אמר:אני לא טוען שהוא שחקן אגואיסט, אני טוען שהוא מפריע לעצמו ולנו ברגע שהוא ממזמז את הכדור.Judokan אמר:אני לא חושב שזה עניין של תיאום, לדעתי זה היה עניין של עייפות (ואולי קצת תסכול).
פיירו הוא אחד שמוסר לשחקנים סביבו כל הזמן. נראה שברגע שהוא מקבל את הכדור ואין מישהו למסירה קצרה בנגיעה, הוא מתחיל להתבלבל עם עצמו ולהיות לא החלטי (מאוד מזכיר את מה שקורה לו עם כדורי עומק, אגב - כשבתחילת העונה באירופה שרי היה מעמיד אותו מאחורי ההגנה והוא היה מסתבך עם עצמו ובסוף אפילו לא מגיע למצב בעיטה).
משחקים מאחוריו 5-6 שחקנים שיותר טובים ממנו עם הכדור והוא צריך לתת להם אותו ולחכות ברחבה ולהבקיע.
להבדיל אלף הבדלות, תראה בסיטי איזה יופי הולאנד משחק בנגיעה וכמה הוא לא נוגע בכדור ועדיין הוא כובש מלא.
פיירו צריך להמשיך לשחק כקיר כמו שהוא משחק עד עכשיו בנגיעה-שתיים ואחרי זה לרוץ לרחבה לתת גול, אחרת אנחנו מפסידים גם כשהוא עם הכדור רחוק מהשער ולא עושה פעולות טובות ויש שחקנים שיודעים לעשות פעולות טוב ממנו וגם שהוא לא קרוב לשער לסיים את המצבים