• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הלב איתך פיירו כולם נראים זוועה אבל לצערי אתה השעיר לעזעזל של התקשורת והקהל תמיד יש שחקן כזה שכולם אוהבים להתנפל עליו ולצערי זה אתה להביא עליך ביקורת בבלומפילד שאתה היחיד שתיפקד בבלומפילד זה לעג לאינטליגנציה

David אמר:
הלב איתך פיירו כולם נראים זוועה אבל לצערי אתה השעיר לעזעזל של התקשורת והקהל תמיד יש שחקן כזה שכולם אוהבים להתנפל עליו ולצערי זה אתה להביא עליך ביקורת בבלומפילד שאתה היחיד שתיפקד בבלומפילד זה לעג לאינטליגנציה

לעג לאינטליגנציה זה לכתוב שהוא היחידי שתיפקד בבלומפילד.

GKagelmacher אמר:
David אמר:

לעג לאינטליגנציה זה לכתוב שהוא היחידי שתיפקד בבלומפילד.
הכוונה בהתקפה בהגנה סק ודילן אבל בחצי הראשון בעט לשער יצר מצב לאבו פאני להגיד שהוא אשם במה שקרה לנו בבלומפילד כן זה לעג לאינטליגנציה אבל לא מתפלא הקהל שלנו אוהב להרוג שחקנים כמו שעשו בהתחלה לסק הכי קל זה להיטפל בזרים במקום לתמוך גם בתקופות רעות

מי שמאשים אותו בהפסד בבלומפילד זה חסרי מושג, אבל מי שאומר שפיירו חלוץ מהחלשים שהיו כאן צודק לגמרי.

לא שוכח לו מה עשה עבורנו בעלייה לצמפיונס. יחד עם זאת אני בטוח שזה מסוג החלוצים שאם היה פה עם קישור כמו שהיה לנו טרום חזיזה , שרי ועומר היה נראה בדיוק כמו כל החלוצים החלשים שהיו פה בעשור הקודם. זה אומר דרשני.

Kaka אמר:
מי שמאשים אותו בהפסד בבלומפילד זה חסרי מושג, אבל מי שאומר שפיירו חלוץ מהחלשים שהיו כאן צודק לגמרי.

Kaka אמר:

בוא נחכה לסוף עונה ונראה אם הוא הכי חלש שהיה פה זה חלוץ שניזון משחקנים ברגע שלא מזינים אותו הוא לא יביא לך שערים

Judokan אמר:
מי ישמע איזה כדורגל מדהים היה אחרי שהוא יצא

אם צריך חלוץ שיפסיד מאבקים בקבוע לשחר פיבן אפשר להחזיר את גוזלן

הייתי מאוד בעדו אבל זה לא זה.
עם אפשר למכור אותו ולהחזיר את ההשקעה או חלק ממנה זה יהיה נהדר.

יש פה גם בעיה של התאמה לשחקני ההתקפה (בעיקר אצילי ושרי) וגם לא סתם הוא ירד ברמה מאז שחזיזה נפצע (היה להם שת''פ טוב מאוד)

מרגיש שלמרות שהם הרבה זמן פה, התיאום שלו עם אצילי ושרי גרוע מאוד והם לא מחפשים אותו ולא מבינים אותו מספיק, בלי קשר ליכולת הלא טובה

KevinDurant אמר:
יש פה גם בעיה של התאמה לשחקני ההתקפה (בעיקר אצילי ושרי) וגם לא סתם הוא ירד ברמה מאז שחזיזה נפצע (היה להם שת''פ טוב מאוד)

מרגיש שלמרות שהם הרבה זמן פה, התיאום שלו עם אצילי ושרי גרוע מאוד והם לא מחפשים אותו ולא מבינים אותו מספיק, בלי קשר ליכולת הלא טובה

זה מדויק מאוד. רואים שהוא נראה יותר טוב עם חזיזה על המגרש, ואשכרה מגיע למצבים כלשהם במשחק.

אבל אם זה המצב, אין שום ברירה. אצילי ושרי לא הולכים לשום מקום, והם לא הולכים להשתנות במשחק שלהם

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

זה מדויק מאוד. רואים שהוא נראה יותר טוב עם חזיזה על המגרש, ואשכרה מגיע למצבים כלשהם במשחק.

אבל אם זה המצב, אין שום ברירה. אצילי ושרי לא הולכים לשום מקום, והם לא הולכים להשתנות במשחק שלהם
זה חלוץ עם חסרונות ברורים ויתרונות ברורים. אם לא מתכוונים לשחק על היתרונות שלו אין לו מה לחפש פה

[mention]KevinDurant[/mention] לזה בדיוק אני מתכוון באין ברירה. אם לא הולכים להתאים אליו את שיטת המשחק, עדיף למכור אותו ולחתוך הפסדים.

הרי כבר ברור שהוא לא יוכל להתאים את עצמו לשום שיטה אחרת.

נותן לו לפתוח מול ריינה. משחק שאולי יחזיר לו את הביטחון במידה ויבקיע, אם שוב לא יבקיע שיתלה את הנעליים.

Judokan אמר:
@KevinDurant לזה בדיוק אני מתכוון באין ברירה. אם לא הולכים להתאים אליו את שיטת המשחק, עדיף למכור אותו ולחתוך הפסדים.

כן כן אני אתך

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
@KevinDurant לזה בדיוק אני מתכוון באין ברירה. אם לא הולכים להתאים אליו את שיטת המשחק, עדיף למכור אותו ולחתוך הפסדים.

כן כן אני אתך

מסכים עם שניכם. אני ציפיתי לראות הרבה הכנסות כדור לרחבה בשבילו, במיוחד מחזיזה וקורנו. אולי זה יקרה כששניהם ישחקו,
אבל אם לא מצליחים לעשות את זה (וזה פאק של בכר) אז באמת שפיירו לא יכול להצליח פה.

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

זה חלוץ עם חסרונות ברורים ויתרונות ברורים. אם לא מתכוונים לשחק על היתרונות שלו אין לו מה לחפש פה

כשהיתרונות שלך הם רק משחק ראש וכוח פיזי לא אז קשה לשחק על היתרונות שלך.
גם אם צורת המשחק שלנו הייתה הגבהות לראש של פיירו - כמה גולים כבר אפשר לשים רק עם הראש בעונה?
צריך להכיר בזה שהוא פשוט שחקן לא טוב. הוא משחק כשמאחוריו יש שחקנים טכנים ומבשלים מצוינים ועדיין יש לו תפוקה דלה כי הוא פשוט לא שחקן כדורגל טוב.
חלום שלי שנקבל עליו איזה הצעה בשבוע שנשאר ונביא מישהו אחר במקומו. אפילו זלטאנוביץ' יהיה שדרוג עצום לעומתו.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

כשהיתרונות שלך הם רק משחק ראש וכוח פיזי לא אז קשה לשחק על היתרונות שלך.
גם אם צורת המשחק שלנו הייתה הגבהות לראש של פיירו - כמה גולים כבר אפשר לשים רק עם הראש בעונה?
צריך להכיר בזה שהוא פשוט שחקן לא טוב. הוא משחק כשמאחוריו יש שחקנים טכנים ומבשלים מצוינים ועדיין יש לו תפוקה דלה כי הוא פשוט לא שחקן כדורגל טוב.
חלום שלי שנקבל עליו איזה הצעה בשבוע שנשאר ונביא מישהו אחר במקומו. אפילו זלטאנוביץ' יהיה שדרוג עצום לעומתו.

חייב להגיד שאני ממש לא מסכים איתך, אצילי ושרי לא מכניסים כדורים לרחבה בכלל
רז מאיר לא איכותי מספיק כדי להכניס מימין ולמגן שמאל מאלתרים
היחיד שמכניס כדורים בלי הפסקה לרחבה זה חזיזה וגם הכשירות שלו בעייתית.
חלוץ כמו פיירו לא יכול לייצר לעצמו מצבים, הוא תלוי בשחקנים שסביבו. עוד משהו שמפריע לי בסגנון משחק שלנו זה שהמון פעמים פיירו מוצא את עצמו באגף עם הכדור, דינדה נכנס למרכז ואף שחקן שיודע להניע, לא בא לקחת מפיירו את הכדור ולשחרר את המשחק.
יש פה הרבה פאקים טקטיים שפוגעים בפיירו יותר מאשר פיירו פוגע במשחק שלנו

לא חושב שיש אוהד אחד שחושב שהוא צריך להמשיך פה בעונה הבאה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה