ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:הלב איתך פיירו כולם נראים זוועה אבל לצערי אתה השעיר לעזעזל של התקשורת והקהל תמיד יש שחקן כזה שכולם אוהבים להתנפל עליו ולצערי זה אתה להביא עליך ביקורת בבלומפילד שאתה היחיד שתיפקד בבלומפילד זה לעג לאינטליגנציה
הכוונה בהתקפה בהגנה סק ודילן אבל בחצי הראשון בעט לשער יצר מצב לאבו פאני להגיד שהוא אשם במה שקרה לנו בבלומפילד כן זה לעג לאינטליגנציה אבל לא מתפלא הקהל שלנו אוהב להרוג שחקנים כמו שעשו בהתחלה לסק הכי קל זה להיטפל בזרים במקום לתמוך גם בתקופות רעותGKagelmacher אמר:David אמר:הלב איתך פיירו כולם נראים זוועה אבל לצערי אתה השעיר לעזעזל של התקשורת והקהל תמיד יש שחקן כזה שכולם אוהבים להתנפל עליו ולצערי זה אתה להביא עליך ביקורת בבלומפילד שאתה היחיד שתיפקד בבלומפילד זה לעג לאינטליגנציה
לעג לאינטליגנציה זה לכתוב שהוא היחידי שתיפקד בבלומפילד.
Kaka אמר:מי שמאשים אותו בהפסד בבלומפילד זה חסרי מושג, אבל מי שאומר שפיירו חלוץ מהחלשים שהיו כאן צודק לגמרי.
Kaka אמר:מי שמאשים אותו בהפסד בבלומפילד זה חסרי מושג, אבל מי שאומר שפיירו חלוץ מהחלשים שהיו כאן צודק לגמרי.
Judokan אמר:מי ישמע איזה כדורגל מדהים היה אחרי שהוא יצא
KevinDurant אמר:יש פה גם בעיה של התאמה לשחקני ההתקפה (בעיקר אצילי ושרי) וגם לא סתם הוא ירד ברמה מאז שחזיזה נפצע (היה להם שת''פ טוב מאוד)
מרגיש שלמרות שהם הרבה זמן פה, התיאום שלו עם אצילי ושרי גרוע מאוד והם לא מחפשים אותו ולא מבינים אותו מספיק, בלי קשר ליכולת הלא טובה
זה חלוץ עם חסרונות ברורים ויתרונות ברורים. אם לא מתכוונים לשחק על היתרונות שלו אין לו מה לחפש פהJudokan אמר:KevinDurant אמר:יש פה גם בעיה של התאמה לשחקני ההתקפה (בעיקר אצילי ושרי) וגם לא סתם הוא ירד ברמה מאז שחזיזה נפצע (היה להם שת''פ טוב מאוד)
מרגיש שלמרות שהם הרבה זמן פה, התיאום שלו עם אצילי ושרי גרוע מאוד והם לא מחפשים אותו ולא מבינים אותו מספיק, בלי קשר ליכולת הלא טובה
זה מדויק מאוד. רואים שהוא נראה יותר טוב עם חזיזה על המגרש, ואשכרה מגיע למצבים כלשהם במשחק.
אבל אם זה המצב, אין שום ברירה. אצילי ושרי לא הולכים לשום מקום, והם לא הולכים להשתנות במשחק שלהם
כן כן אני אתךJudokan אמר:@KevinDurant לזה בדיוק אני מתכוון באין ברירה. אם לא הולכים להתאים אליו את שיטת המשחק, עדיף למכור אותו ולחתוך הפסדים.
הרי כבר ברור שהוא לא יוכל להתאים את עצמו לשום שיטה אחרת.
KevinDurant אמר:כן כן אני אתךJudokan אמר:@KevinDurant לזה בדיוק אני מתכוון באין ברירה. אם לא הולכים להתאים אליו את שיטת המשחק, עדיף למכור אותו ולחתוך הפסדים.
הרי כבר ברור שהוא לא יוכל להתאים את עצמו לשום שיטה אחרת.
KevinDurant אמר:זה חלוץ עם חסרונות ברורים ויתרונות ברורים. אם לא מתכוונים לשחק על היתרונות שלו אין לו מה לחפש פהJudokan אמר:KevinDurant אמר:יש פה גם בעיה של התאמה לשחקני ההתקפה (בעיקר אצילי ושרי) וגם לא סתם הוא ירד ברמה מאז שחזיזה נפצע (היה להם שת''פ טוב מאוד)
זה מדויק מאוד. רואים שהוא נראה יותר טוב עם חזיזה על המגרש, ואשכרה מגיע למצבים כלשהם במשחק.
אבל אם זה המצב, אין שום ברירה. אצילי ושרי לא הולכים לשום מקום, והם לא הולכים להשתנות במשחק שלהם
אליאור אמר:KevinDurant אמר:זה חלוץ עם חסרונות ברורים ויתרונות ברורים. אם לא מתכוונים לשחק על היתרונות שלו אין לו מה לחפש פהJudokan אמר:זה מדויק מאוד. רואים שהוא נראה יותר טוב עם חזיזה על המגרש, ואשכרה מגיע למצבים כלשהם במשחק.
כשהיתרונות שלך הם רק משחק ראש וכוח פיזי לא אז קשה לשחק על היתרונות שלך.
גם אם צורת המשחק שלנו הייתה הגבהות לראש של פיירו - כמה גולים כבר אפשר לשים רק עם הראש בעונה?
צריך להכיר בזה שהוא פשוט שחקן לא טוב. הוא משחק כשמאחוריו יש שחקנים טכנים ומבשלים מצוינים ועדיין יש לו תפוקה דלה כי הוא פשוט לא שחקן כדורגל טוב.
חלום שלי שנקבל עליו איזה הצעה בשבוע שנשאר ונביא מישהו אחר במקומו. אפילו זלטאנוביץ' יהיה שדרוג עצום לעומתו.