לדעתי לא. סבע ודוד ישתלטו על העמדה עד סוף העונהShocking4U אמר:כן. 2 שערים.Jerry אמר:יכבוש עד סוף העונה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לדעתי לא. סבע ודוד ישתלטו על העמדה עד סוף העונהShocking4U אמר:כן. 2 שערים.Jerry אמר:יכבוש עד סוף העונה?
שלא תבין אותי לא נכון אני עדיין חושב שהוא לא מתאים לנו ושיש לו חלק עצום באיך שהוא נראה. ספיציפית דיברתי על היום שאצילי לא חיפש אותו בכללJerry אמר:תמשיכו להאשים את כל העולם שלא מוסרים לו, מעניין שלדינדה אין את הבעיה הזאת, אולי ב2023 תסכימו להודות שיש איתו בעיה ושהוא לא מתאים לליגה הישראלית. אפילו ניקי עם כמה שהוא גמור מגיע למצב לגול בכמעט כל משחק שהוא עלה בו כמחליף. אנחנו חייבים להשתדרג בעמדה הזאת בעונה הבאה, חלוץ איכותי יקפיץ את הקבוצה הזאת כמה דרגות קדימה
השחקנים עצמם לא מאמינים בו ומעדיפים לחפש אופציות מסירה אחרות. עובדה שעם ניקי זה שונהShocking4U אמר:שלא תבין אותי לא נכון אני עדיין חושב שהוא לא מתאים לנו ושיש לו חלק עצום באיך שהוא נראה. ספיציפית דיברתי על היום שאצילי לא חיפש אותו בכללJerry אמר:תמשיכו להאשים את כל העולם שלא מוסרים לו, מעניין שלדינדה אין את הבעיה הזאת, אולי ב2023 תסכימו להודות שיש איתו בעיה ושהוא לא מתאים לליגה הישראלית. אפילו ניקי עם כמה שהוא גמור מגיע למצב לגול בכמעט כל משחק שהוא עלה בו כמחליף. אנחנו חייבים להשתדרג בעמדה הזאת בעונה הבאה, חלוץ איכותי יקפיץ את הקבוצה הזאת כמה דרגות קדימה
KevinDurant אמר:היה היום מצב שצ'יבוטה היה חייב לחפש אותו ברחבה מצד ימין והוא הרים בצורה נוראית לאצילי בצד שני ופיירו כעס עליו מאוד ובצדק.
סה''כ עלה בסדר
Shocking4U אמר:כן. 2 שערים.Jerry אמר:יכבוש עד סוף העונה?
Jerry אמר:תמשיכו להאשים את כל העולם שלא מוסרים לו, מעניין שלדינדה אין את הבעיה הזאת, אולי ב2023 תסכימו להודות שיש איתו בעיה ושהוא לא מתאים לליגה הישראלית. אפילו ניקי עם כמה שהוא גמור מגיע למצב לגול בכמעט כל משחק שהוא עלה בו כמחליף. אנחנו חייבים להשתדרג בעמדה הזאת בעונה הבאה, חלוץ איכותי יקפיץ את הקבוצה הזאת כמה דרגות קדימה
Shocking4U אמר:בהנחה שנגזר עלינו שלושה בלמים בגלל החיסרון של המגנים מול אשדוד אז הייתי פותח איתו לצד דיא סבע. רוצה לראות את השילוב הזה ביחד
Shocking4U אמר:בהנחה שנגזר עלינו שלושה בלמים בגלל החיסרון של המגנים מול אשדוד אז הייתי פותח איתו לצד דיא סבע. רוצה לראות את השילוב הזה ביחד
Liberman אמר:שאלה לעכברים
היה משחק העונה שהשוער עשה פאול על פיירו בתוך הרחבה
לכדור גובה שהוא בא לנגוח ולא שרקו לנו פנדל.
לאחר בדיקת איגוד השופטים נקבע שהיה צריך להיות פנדל.
איזה משחק זה היה ? מחפש קישור למקרה.
לטעמי יותר מדי שחקנים דומיננטים. צריך להיות הררכיה ברורה ושחקנים משלימיםJerry אמר:Shocking4U אמר:בהנחה שנגזר עלינו שלושה בלמים בגלל החיסרון של המגנים מול אשדוד אז הייתי פותח איתו לצד דיא סבע. רוצה לראות את השילוב הזה ביחד
כל האופציות שיש בהתקפה ואתה פותח איתו? באמת? תן לי אצילי-שרי-חזיזה-סבע, חגיגה לעיניים