• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היה היום מצב שצ'יבוטה היה חייב לחפש אותו ברחבה מצד ימין והוא הרים בצורה נוראית לאצילי בצד שני ופיירו כעס עליו מאוד ובצדק.

סה''כ עלה בסדר

אם כבר אצילי היה יכול לחפש אותו פעמיים והלך עם הראש בקיר. נראה לי אצילי במצטבר מסר לו בערך 3 פעמים בחצי שנה שלהם ביחד

תמשיכו להאשים את כל העולם שלא מוסרים לו, מעניין שלדינדה אין את הבעיה הזאת, אולי ב2023 תסכימו להודות שיש איתו בעיה ושהוא לא מתאים לליגה הישראלית. אפילו ניקי עם כמה שהוא גמור מגיע למצב לגול בכמעט כל משחק שהוא עלה בו כמחליף. אנחנו חייבים להשתדרג בעמדה הזאת בעונה הבאה, חלוץ איכותי יקפיץ את הקבוצה הזאת כמה דרגות קדימה

Jerry אמר:
תמשיכו להאשים את כל העולם שלא מוסרים לו, מעניין שלדינדה אין את הבעיה הזאת, אולי ב2023 תסכימו להודות שיש איתו בעיה ושהוא לא מתאים לליגה הישראלית. אפילו ניקי עם כמה שהוא גמור מגיע למצב לגול בכמעט כל משחק שהוא עלה בו כמחליף. אנחנו חייבים להשתדרג בעמדה הזאת בעונה הבאה, חלוץ איכותי יקפיץ את הקבוצה הזאת כמה דרגות קדימה
שלא תבין אותי לא נכון אני עדיין חושב שהוא לא מתאים לנו ושיש לו חלק עצום באיך שהוא נראה. ספיציפית דיברתי על היום שאצילי לא חיפש אותו בכלל

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
שלא תבין אותי לא נכון אני עדיין חושב שהוא לא מתאים לנו ושיש לו חלק עצום באיך שהוא נראה. ספיציפית דיברתי על היום שאצילי לא חיפש אותו בכלל
השחקנים עצמם לא מאמינים בו ומעדיפים לחפש אופציות מסירה אחרות. עובדה שעם ניקי זה שונה

KevinDurant אמר:
היה היום מצב שצ'יבוטה היה חייב לחפש אותו ברחבה מצד ימין והוא הרים בצורה נוראית לאצילי בצד שני ופיירו כעס עליו מאוד ובצדק.

סה''כ עלה בסדר

פיירו היה סגור ודווקא אצילי היה פנוי וההחלטה של צ'יבוטה הייתה נכונה. הביצוע היה גרוע.

Jerry אמר:

הוא לא מתאים לליגה הישראלית נכון, אבל מבין החלוצים שיש לנו הוא עדיף על כולם, ברגע שדינדה מחטיא מצב קל לחלוץ כמו היום, אני לא רואה מה ההבדל אם פיירו היה משחק במקומו, לפחות הוא מושך שחקנים ועושה בלאגן ברחבה.

איזה גולים דינדה ישים לנו, רק בדחיקה? זאת לא פעם ראשונה שהוא מחרבן גול באחד על אחד עם השוער.

כל החלוצים שלנו גרועים, בכל מקרה צריך חיזוק בעמדה הזאת.

לא מחזיק ממנו בכלל. אבל עצם הנוכחות שלו ברחבה מביאה שערים. מספיק ששחקן התקפה עומד לידו ברחבה ואפשר לקטוף מהתשומת לב שלו שערים.

אין לי ספק שזאת בדיוק היתה המטרה של להביא אותו גם בליגה. המחשבה היתה שרוב הקבוצות יבואו עם 10 שחקנים בהגנה, ועם 5 בחלק האחורי וכשהקבוצה נגדך משחקת עם שלושה בלמים על דוד / רוקאביצה כמעט בלתי אפשרי לעשות משהו. אז הביאו שחקן שבמצב כזה יהיה הרבה יותר משמעותי. אם לא יכבוש בעצמו אז יקל את המשימה על החלוצים האחרים.
רק שהמחסור בטכניקה שלו כל כך גדול, שאם הוא לא מקבל את הכדור באמת על המילמטר של הראש שלו, זה אבוד. זה מאוד בעייתי.

בהנחה שנגזר עלינו שלושה בלמים בגלל החיסרון של המגנים מול אשדוד אז הייתי פותח איתו לצד דיא סבע. רוצה לראות את השילוב הזה ביחד

Shocking4U אמר:
בהנחה שנגזר עלינו שלושה בלמים בגלל החיסרון של המגנים מול אשדוד אז הייתי פותח איתו לצד דיא סבע. רוצה לראות את השילוב הזה ביחד

Shocking4U אמר:

כל האופציות שיש בהתקפה ואתה פותח איתו? באמת? תן לי אצילי-שרי-חזיזה-סבע, חגיגה לעיניים

שאלה לעכברים

היה משחק העונה שהשוער עשה פאול על פיירו בתוך הרחבה
לכדור גובה שהוא בא לנגוח ולא שרקו לנו פנדל.
לאחר בדיקת איגוד השופטים נקבע שהיה צריך להיות פנדל.
איזה משחק זה היה ? מחפש קישור למקרה.

Liberman אמר:
שאלה לעכברים

היה משחק העונה שהשוער עשה פאול על פיירו בתוך הרחבה
לכדור גובה שהוא בא לנגוח ולא שרקו לנו פנדל.
לאחר בדיקת איגוד השופטים נקבע שהיה צריך להיות פנדל.
איזה משחק זה היה ? מחפש קישור למקרה.

ה3-1 מול סכנין בבית

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:

כל האופציות שיש בהתקפה ואתה פותח איתו? באמת? תן לי אצילי-שרי-חזיזה-סבע, חגיגה לעיניים
לטעמי יותר מדי שחקנים דומיננטים. צריך להיות הררכיה ברורה ושחקנים משלימים
דין פותח תמיד אצלי

למה השארתם אותו? למה? גם בכר לא רוצה להשתמש בו אז למה?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה