• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.

לצורך ההשוואה, לאצילי יש מעורבות בשער ב-10/25 ולשרי ב-10/23. פיירו בצרפתית השנייה אשתקד בשלב הזה - 9/22.
הנתון על אצילי מטורף, אתה בטוח לגבי זה?
15 שערים ו9 בישולים בעשרה משחקים? ובשאר ה15 משחקים 0? אני מבין נכון?

benrey אמר:
ברק.י אמר:
לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.

לצורך ההשוואה, לאצילי יש מעורבות בשער ב-10/25 ולשרי ב-10/23. פיירו בצרפתית השנייה אשתקד בשלב הזה - 9/22.
הוא צודק
היו לאצילי פעמיים השנה משחקים של שלושער ובישול (שזה כבר 8 מעורבויות ב2 משחקים בלבד)

רק 2/10 המשחקים שהוא היה מעורב בהם בשערים הסתיימו עם מעורבות אחת (שער נגד סכנין, שער נגד נס ציונה)

בשאר המקרים זה הסתיים ב2 תרומות ומעלה

benrey אמר:
ברק.י אמר:

אמת.

אני אמשיך להגיד, ממה שיש לנו כרגע בסגל - הוא עדיף על פני כולם, דין דוד זה לא שחקן כדורגל בכלל.

אני אישית שם כחלוץ את זערורה או זרגרי, מה יש להפסיד בכל מקרה החלוצים שלנו פחים, עדיף לעשות ניסויים לשים שם איזה שחקן קישור או איזה שחקן הגנה גבוה

גולם רציני, כזה גדול ולא לקח כדור אחד בראש כל המשחק.
על משחק רגל גם אין מה להוסיף.

dyarok אמר:
גולם רציני, כזה גדול ולא לקח כדור אחד בראש כל המשחק.
על משחק רגל גם אין מה להוסיף.
אגב בלי קשר לכדור בראש, בגלל שהוא גדול (פיזית) מוכרים לנו שיש לו משחק גב לשער וכאלה, המשחק גב לשער שלו רע מאוד והוא מתמקם גרוע מאוד.

איפה פיירו של המשחקים באלופות שהוא טחן שם בלמים והיה באמת אדיר עם הגב לשער ותנועות ברחבהו הגיע להמון מצבים ואיפה פיירו של המשחקים בליגה, כאילו שחקן אחר.

Liberman אמר:
אני מניח שגם במועדון הבינו שהם נפלו איתו

ליברמן
מהרגע ששמעתי שהחתימו את פיירו, טענתי שזו עלולה להיות טעות אומללה, להביא חלוץ שהעביר את כל הקריירה שלו בליגות נמוכות, וממוצע השערים שלו בעונה עומד על 6-7 בלחץ.
שחקן כבד, גמלוני, כל הזמן נופל.
כל קשר בינו לכדורגל מקרי לחלוטין.

עכשיו זה פלונטר רציני, כי ברור ששום קבוצה בעולם לא תשלם עליו 1.8 מיליון, אפילו לא עשירית מכך.
אני משוכנע שקיימת הוראה מלמעלה לשלב אותו בכוח.
יענקלה מבין שהערך של החלוץ ימשיך לצנוח, ככל שדקות המשחק שלו יצומצמו.

אבל מה שהכי קטע, שדורון בן דור טען בחודש מאי, שמכבי חיפה מחפשת חלוץ יותר טוב מיובנוביץ... :lol:

https://www.1075.fm/%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%91%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a5-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a5/

יום-טוב שוקרון אמר:
Liberman אמר:

ליברמן
מהרגע ששמעתי שהחתימו את פיירו, טענתי שזו עלולה להיות טעות אומללה, להביא חלוץ שהעביר את כל הקריירה שלו בליגות נמוכות, וממוצע השערים שלו בעונה עומד על 6-7 בלחץ.

עכשיו זה פלונטר רציני, כי ברור ששום קבוצה בעולם לא תשלם עליו 1.8 מיליון, אפילו לא עשירית מכך.

אבל מה שהכי קטע, שדורון בן דור טען בחודש מאי, שמכבי חיפה מחפשת חלוץ יותר טוב מיובנוביץ... :lol:

https://www.1075.fm/%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%91%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a5-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a5/

לטעות זה בסדר
בוא נראה אם המועדון יודה בטעות ויביאו לו מחליף

יום-טוב שוקרון אמר:
Liberman אמר:

ליברמן

ברור שחיפשו חלוץ יותר טוב מיובאנוביץ' וגם השקיעו הרבה כסף בעסקה הזאת שזה יקרה, גם בדמי העברה וגם בשכר לאורך כל התקופה, אני לא מבין מה אתה רוצה. זה לא שהביאו שחקן בהעברה חופשית ב100 אלף יורו שכר.

אני לא יודע אם "אף קבוצה" לא תשלם עליו עשירית מכך ואין לי ספק שאין שום הוראה מלמעלה לשלב אותו כי זה לא מעניין אף אחד.

ואגב אותו גמלוני הכניס לקופת המועדון כמעט 20 מיליון יורו, אז בכל זאת לא הייתי אומר שזו "טעות אומללה".

אגב גם קורנו העביר את כל הקריירה שלו בליגות נמוכות.

ואגב אותו יובאנוביץ' למעט חצי עונה בסרביה לא עשה כלום בקריירה, לא הצליח לקבל דקות משחק בליגה השלישית בספרד

לא נרוויח עליו קרוב למה שהוצאנו, ואם מסתכלים על value for money אז ללא ספק ההעפלה לליגת האלופות שרשומה הרבה גם עליו צריכה להשקיט את המצפון הכלכלי של לשחרר אותו בסכום נמוך

The real Tsepo אמר:
לא נרוויח עליו קרוב למה שהוצאנו, ואם מסתכלים על value for money אז ללא ספק ההעפלה לליגת האלופות שרשומה הרבה גם עליו צריכה להשקיט את המצפון הכלכלי של לשחרר אותו בסכום נמוך
לא יודע כמה נרוויח עליו או כמה לא נרוויח וזה לא מעניין אותי כי במכבי חיפה אין קורלציה בין מה שנכנס למה שיוצא.

אני מאמין שעם הקבוצה הנכונה שתרצה אותו יוכלו להחזיר חלק מההשקעה

KevinDurant אמר:
The real Tsepo אמר:
לא יודע כמה נרוויח עליו או כמה לא נרוויח וזה לא מעניין אותי כי במכבי חיפה אין קורלציה בין מה שנכנס למה שיוצא.

אני מאמין שעם הקבוצה הנכונה שתרצה אותו יוכלו להחזיר חלק מההשקעה

לא אמרתי בהכרח בהיבט של המועדון אלא גם של הקהל. מבחינתי ברגע שהעפלנו לאלופות הסכום שהוצא עליו הוחזר. מתוך הנקודה הזאת כל עסקה שלא תהיה עליו לא תפריע לי, גם אם זה שחרור

KevinDurant אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
Liberman אמר:

ליברמן

ברור שחיפשו חלוץ יותר טוב מיובאנוביץ' וגם השקיעו הרבה כסף בעסקה הזאת שזה יקרה, גם בדמי העברה וגם בשכר לאורך כל התקופה, אני לא מבין מה אתה רוצה. זה לא שהביאו שחקן בהעברה חופשית ב100 אלף יורו שכר.

אני לא יודע אם "אף קבוצה" לא תשלם עליו עשירית מכך ואין לי ספק שאין שום הוראה מלמעלה לשלב אותו כי זה לא מעניין אף אחד.

ואגב אותו גמלוני הכניס לקופת המועדון כמעט 20 מיליון יורו, אז בכל זאת לא הייתי אומר שזו "טעות אומללה".

אגב גם קורנו העביר את כל הקריירה שלו בליגות נמוכות.

ואגב אותו יובאנוביץ' למעט חצי עונה בסרביה לא עשה כלום בקריירה, לא הצליח לקבל דקות משחק בליגה השלישית בספרד

לצד כמה דקות רעות במחצית השנייה, חייב להגיד שהוא נתן משחק הרבה יותר טוב מהתקופה האחרונה
דרס את הבלמים שלהם כמו שצריך וכמו שציפו ממנו ואפשר לנו להעיף כדור למעלה ולשמור על הכדור, זה כלי חשוב מאוד כשאנחנו ב10 שחקנים ואני מבין למה בכר הוציא את שרי חזיזה אצילי וסבע לפניו

יש לכם ציפיות של ילד וראייטי ממנו, כשיהיה לנו חלוץ נורמלי זה יהיה שדרוג אדיר לסגל, וכשאני אומר חלוץ נורמלי זה שחקן שמשפיע על המשחק הקבוצתי וגם נותן מספרים, לא או זה או זה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה