ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:צריך פה חלוץ שיודע לעשות תנועה ויודע לשים כדור ברשת. חלוץ טוב היה עומד פה על 20 שערים. כרגע פיירו זו בדיחה.
Daniel123 אמר:Liberman אמר:צריך פה חלוץ שיודע לעשות תנועה ויודע לשים כדור ברשת. חלוץ טוב היה עומד פה על 20 שערים. כרגע פיירו זו בדיחה.
ושיהיה מהיר בעיקר.
חייבים מהירות בהתקפה.
הייתי רוצה לראות פה חלוץ בסגנון של בוקארי מהכוכב האדום.
GKagelmacher אמר:Daniel123 אמר:Liberman אמר:צריך פה חלוץ שיודע לעשות תנועה ויודע לשים כדור ברשת. חלוץ טוב היה עומד פה על 20 שערים. כרגע פיירו זו בדיחה.
ושיהיה מהיר בעיקר.
חייבים מהירות בהתקפה.
הייתי רוצה לראות פה חלוץ בסגנון של בוקארי מהכוכב האדום.
בוקארי שחקן כנף שמהיר מאוד אבל לא חלוץ אימתני
KevinDurant אמר:אין פה עניין של מהירות או לא מהירות, יש פה חלוץ שלא מסוגל לתת גול עם הרגל
דווקא בפיק שלו הוא שחקן די מהיר, אולי לא זריז, אבל הוא בטח לא איטי.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:אין פה עניין של מהירות או לא מהירות, יש פה חלוץ שלא מסוגל לתת גול עם הרגל
בטח שכן, הוא איטי רצח ואי אפשר לשלוח לו כדורים לשטח.
אין לנו אף שחקן מהיר בהתקפה אולי למעט דיא סבע.
זה מביך.
אם ניקח אליפות העונה נצטרך שחקנים מהירים בחלק הקדמי בשביל להתמודד באירופה בעונה הבאה.
אין בעיה אם זה שפיירו חלוץ אגרסיבי ו9 קלאסי, הבעיה היא שהוא לא מספיק טוב.shayhagai אמר:אני כל הזמן קורא על זה שרצינו חלוץ שהוא יותר אגרסיבי כחלוץ 9 קלאסי ובגלל זה קיבלנו את פיירו שהוא שונה מלא דוד / רוקאביצה.
אני מסכים שזה סוג אחר של חלוץ, אבל פיירו חסר הטכניקה זאת דוגמא יוצאת דופן. פריצה, קולאוטי, שחקני 9 קלאסיים שיכולים לשחק גם עם הגב לשער והיו גם עם טכניקה לא רעה בכלל. אולי לא ברמה של לעבור שחקנים עם דריבל, אבל כן שחקנים שידעו גם לעצור כדור עם הגוף וגם לדעת למסור לשחקן לידם גם אם הוא לא 3-4 מטר לידם.
Shocking4U אמר:שבענו משחקנים מהליגה השנייה בצרפת תודה
לא זוכר הרבה שחקנים מהליגה השנייה בצרפת שהצליחו בישראל. אלפונס, פיירו, סטו, באטוקיו וכו׳Smurk אמר:Shocking4U אמר:שבענו משחקנים מהליגה השנייה בצרפת תודה
הוא נראה ממש טוב. הוא גם שמאלי (אין רגש כמע חלוצים עם רגל שמאל)
ברק.י אמר:לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.
לצורך ההשוואה, לאצילי יש מעורבות בשער ב-10/25 ולשרי ב-10/23. פיירו בצרפתית השנייה אשתקד בשלב הזה - 9/22.
Shocking4U אמר:ברק.י אמר:לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.
לצורך ההשוואה, לאצילי יש מעורבות בשער ב-10/25 ולשרי ב-10/23. פיירו בצרפתית השנייה אשתקד בשלב הזה - 9/22.
מצד שני מדברים על זה שזה עונה ראשונה שהוא עושה מספרים כאלה. גם את פיירו הבאנו על בסיס עונה אחת טובה