• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
צריך פה חלוץ שיודע לעשות תנועה ויודע לשים כדור ברשת. חלוץ טוב היה עומד פה על 20 שערים. כרגע פיירו זו בדיחה.

מודה שהגנתי עליו לאורך תקופה, אבל הסרבול והאיטיות שלו לפעמים גורמות לו להראות לא מתאים לרמה.
גם קבלת ההחלטות, אבל את זה אני עדיין מייחס לביטחון שאבד..

מה אגיד, הלוואי יתפוצץ בפלייאוף ויאכיל לנו את הכובעים. כרגע, הוא יותר מתפקד מדין דוד אז מבחינתי שימשיך לפתוח

Liberman אמר:
צריך פה חלוץ שיודע לעשות תנועה ויודע לשים כדור ברשת. חלוץ טוב היה עומד פה על 20 שערים. כרגע פיירו זו בדיחה.

ושיהיה מהיר בעיקר.
חייבים מהירות בהתקפה.
הייתי רוצה לראות פה חלוץ בסגנון של בוקארי מהכוכב האדום.

Daniel123 אמר:
Liberman אמר:

ושיהיה מהיר בעיקר.
חייבים מהירות בהתקפה.

בוקארי שחקן כנף שמהיר מאוד אבל לא חלוץ אימתני

GKagelmacher אמר:
Daniel123 אמר:
Liberman אמר:

ושיהיה מהיר בעיקר.
חייבים מהירות בהתקפה.

בוקארי שחקן כנף שמהיר מאוד אבל לא חלוץ אימתני

כן בוקארי כנף, התכוונתי 9 סילון כמוהו שלא יביאו עוד גרוטאה כמו פיירו.

אין פה עניין של מהירות או לא מהירות, יש פה חלוץ שלא מסוגל לתת גול עם הרגל

KevinDurant אמר:

בטח שכן, הוא איטי רצח ואי אפשר לשלוח לו כדורים לשטח.
אין לנו אף שחקן מהיר בהתקפה אולי למעט דיא סבע.
זה מביך.
אם ניקח אליפות העונה נצטרך שחקנים מהירים בחלק הקדמי בשביל להתמודד באירופה בעונה הבאה.

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:

בטח שכן, הוא איטי רצח ואי אפשר לשלוח לו כדורים לשטח.
אין לנו אף שחקן מהיר בהתקפה אולי למעט דיא סבע.
זה מביך.
אם ניקח אליפות העונה נצטרך שחקנים מהירים בחלק הקדמי בשביל להתמודד באירופה בעונה הבאה.
דווקא בפיק שלו הוא שחקן די מהיר, אולי לא זריז, אבל הוא בטח לא איטי.

גם אם הוא היה מהיר והיית שולח אותו לאחד על אחד הוא היה מחטיא כי הוא לא יודע לבעוט עם הרגל, זה לא יעזור.

עם כמה שהוא ברוב הדקות חלש, כל עוד זה הוא או דין דוד - אין פה שאלה בכלל מי עדיף.
פיירו לפחות מורגש ומושך בלמים אליו וזה משאיר את מי שמסביבו יותר פנוי (אפשר לראות את זה בכל אחד משלושת המשחקים האחרונים, שבכולם הוא פתח בהרכב).
דין דוד זה עשרה שחקנים ומאמנים פשוט באים בגישה של להשאיר אותו לבד כי הוא לא מעניין אף אחד, בערך כמו שהיו משאירים את סאן מנחם לבד באגף כי מאמנים הבינו שהוא לא איום.

אם יוותרו על פיירו לטובת סבע כחלוץ אז אני בעד, אבל אם זה כדי שדין דוד החלש יחזור להרכב, אז זאת טעות ענקית.

אני כל הזמן קורא על זה שרצינו חלוץ שהוא יותר אגרסיבי כחלוץ 9 קלאסי ובגלל זה קיבלנו את פיירו שהוא שונה מלא דוד / רוקאביצה.
אני מסכים שזה סוג אחר של חלוץ, אבל פיירו חסר הטכניקה זאת דוגמא יוצאת דופן. פריצה, קולאוטי, שחקני 9 קלאסיים שיכולים לשחק גם עם הגב לשער והיו גם עם טכניקה לא רעה בכלל. אולי לא ברמה של לעבור שחקנים עם דריבל, אבל כן שחקנים שידעו גם לעצור כדור עם הגוף וגם לדעת למסור לשחקן לידם גם אם הוא לא 3-4 מטר לידם.

יכול להיות שכן צריך להמשיך אתו בהרכב ולתת לו דק' משמעותיות ולנסות לנצל אותו עד סוף העונה אבל ברור שמעבר לזה הוא לא ברמה הנדרשת.

shayhagai אמר:
אני כל הזמן קורא על זה שרצינו חלוץ שהוא יותר אגרסיבי כחלוץ 9 קלאסי ובגלל זה קיבלנו את פיירו שהוא שונה מלא דוד / רוקאביצה.
אני מסכים שזה סוג אחר של חלוץ, אבל פיירו חסר הטכניקה זאת דוגמא יוצאת דופן. פריצה, קולאוטי, שחקני 9 קלאסיים שיכולים לשחק גם עם הגב לשער והיו גם עם טכניקה לא רעה בכלל. אולי לא ברמה של לעבור שחקנים עם דריבל, אבל כן שחקנים שידעו גם לעצור כדור עם הגוף וגם לדעת למסור לשחקן לידם גם אם הוא לא 3-4 מטר לידם.
אין בעיה אם זה שפיירו חלוץ אגרסיבי ו9 קלאסי, הבעיה היא שהוא לא מספיק טוב.

הוא לא יודע לשחק עם הגב לשער (הוא אולי יודע לשמור על הכדור אבל לא להוציא מזה משהו לטובת הקבוצה) ויש לו סיומת ברמה נמוכה מאוד.

אף אחד לא מבקש ממנו לעבור שחקן עם דריבל או להבקיע מספרת או לתת גול מ25 מטר.

הבעיה היא שהוא פשוט לא מספיק טוב, גם אם הוא היה נמוך ומהיר מאוד הוא עדיין לא מספיק טוב.

כבר עולים שמו של שחקנים שיחליפו אותו. עלה שם מעניין, גם מהליגה השנייה בצרפת אבל הוא בפרופיל שונה לגמרי מפיירו. יודע לשחק באגף וגם לבשל. בכל מקרה במועדון הכחישו

ברור שבמועדון לא יאשרו, הבן אדם תחת חוזה דקה לפני הפלייאוף.
מה שעוד ברור זה שאם הייתה אפשרות מחר היום מביאים חלוץ במקומו.
אין ספק בכלל שברק לא עף עליו.
נקווה שבקיץ דרכנו יפרדו, מגיע לנו חלוץ הרבה יותר טוב

Shocking4U אמר:
שבענו משחקנים מהליגה השנייה בצרפת תודה

הוא נראה ממש טוב. הוא גם שמאלי (אין רגש כמע חלוצים עם רגל שמאל)

Smurk אמר:
Shocking4U אמר:
שבענו משחקנים מהליגה השנייה בצרפת תודה

הוא נראה ממש טוב. הוא גם שמאלי (אין רגש כמע חלוצים עם רגל שמאל)
לא זוכר הרבה שחקנים מהליגה השנייה בצרפת שהצליחו בישראל. אלפונס, פיירו, סטו, באטוקיו וכו׳

לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.

לצורך ההשוואה, לאצילי יש מעורבות בשער ב-10/25 ולשרי ב-10/23. פיירו בצרפתית השנייה אשתקד בשלב הזה - 9/22.

ברק.י אמר:
לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.

לצורך ההשוואה, לאצילי יש מעורבות בשער ב-10/25 ולשרי ב-10/23. פיירו בצרפתית השנייה אשתקד בשלב הזה - 9/22.

מצד שני מדברים על זה שזה עונה ראשונה שהוא עושה מספרים כאלה. גם את פיירו הבאנו על בסיס עונה אחת טובה

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:

מצד שני מדברים על זה שזה עונה ראשונה שהוא עושה מספרים כאלה. גם את פיירו הבאנו על בסיס עונה אחת טובה

אתה צודק ולכן ציינתי שמדובר בעונת פריצה והשוויתי לעונת הפריצה של פיירו, בדיוק באותה ליגה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה