• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
onn אמר:
התנועה שלו לפינה הקרובה זה ברמות הגבוהות ביותר. איך שהוא נכנס לפני הבלם בתזמון נכון +פיזיות ומהירות.
אם תשימו לב מלבד במקרה של ההצלה של פרץ, היה מצב דומה מצד ימין מדניאל, אבל השבדי בחר למסור דווקא לאצילי ולא לפיירו שעשה בדיוק את אותה תנועה.
לגמרי, רשמתי את זה עוד שהוא חתם שיש לו תנועה טובה מאוד ברחבה אבל היא אפילו טובה משחשבתי.

הוא חלוץ שצריך שיפעילו אותו דרך הכנפיים (גם רוב הגולים באירופה היו ככה) וגם הגול מול ב''ש, פשוט לא הפעלנו אותו מספיק בצורה הזאת עד כה בליגה.

מסכים. חשוב להגיד שבאופן יחסי, הוא גם לא שיחק עדיין מספיק בליגה כדי לשפוט אותו:
1. עלה מהספסל
2. עלה מהספסל
3. כבש שער ניצחון
4. עלה מהספסל
5. לא הבקיע בהפסד במשחק מחפיר של כל הקבוצה
6. לא הבקיע מול מערך 5-4-1 הגנתי

לא יכול לבוא אליו בטענות במשחק כזה. בדקות שהוא שיחק לא ניסו בכלל להפעיל אותו ולא ניסו להכניס לו כדורים.

דקה לסוף מחצית ראשונה מקרה מייצג. קיבל כדור קשה מאוד והרוויח קרן מול 3-4 יובנטינים. במקום לנסות לגנוב גול משום מקום מקרן, בזבזנו אותה על תרגיל מטומטם. אז למה צריך את פיירו במשחק שכזה?

אני אוהב שגם שנותנים לו כדור והוא לגמרי לבד ומוקף בשחקנים הוא עדיין מוציא מזה בדרך כלל עבירה או קרן

הבעיה היא שאנחנו לא מכניסים מספיק כדורים לרחבה ולא מפעילים אותו.

בגדול היה לו משחק סולידי לחלוטין
ההורדות כדור שלו זה משהו מהרמות הגבוהות, חבל שאנחנו לא מנצלים את זה יותר.

מדאיג מאוד, עזבו אותי משטויות לא ראיתי ממנו פעולה טובה המשחק הראשון בליגה וגם זה היה מול קבצה מפורקת, חייב להתחיל להתעורר כי ערמת המשחקים הרעים מתחילה לגדול וזה נראה רע, בינתיים פותח עם דין שחזר לו הביטחון

Jerry אמר:
מדאיג מאוד, עזבו אותי משטויות לא ראיתי ממנו פעולה טובה המשחק הראשון בליגה וגם זה היה מול קבצה מפורקת, חייב להתחיל להתעורר כי ערמת המשחקים הרעים מתחילה לגדול וזה נראה רע, בינתיים פותח עם דין שחזר לו הביטחון

מה? על מה אתה מדבר? מדובר במפלץ בקטע אחר. כל כדור גובה הוא מרוויח הוא עושה תנועה מפחידה ומפנה מלא שטחים,זה שהשחקנים שלנו לא מנצלים את זה ואותו זה ביזיון,גם היום צ׳יבוטה היה צריך למסור לו. יש לו מיקום יש לו תנועה,שחקן חכם זה עוד יגיע.היחיד שמחפש אותו תמיד זה דולב,כל השאר אכזבה

לא מקנא בו. לא יודעים להפעיל אותו וזורקים אותו לבד על כמה שחקנים כאילו שהוא מראדונה.

אני מרגיש שילוב של חוסר ביטחון שלו שפוגע ביכולת שלו לנצל את מעט המצבים שהוא כבר מגיע אליהם, יחד עם משחק קבוצתי אידיוטי שפשוט מתעקש לא לנצל את הנוכחות שלו.

המקרה המייצג המושלם זה צ'יבוטה מקבל כדור במחצית השנייה, ובמקום לתת את הרוחב לפיירו בעמדה מצוינת, מעדיף לתת לשרי. ואז גם שרי במקום למסור לפיירו שעדיין בעמדה מצוינת הולך על דרדלה עקום קילומטר מהשער. וזה לא רק מהיום.
בכל המשחק הגבהנו אולי פעמיים לרחבה, בקושי נתנו כדורי רוחב. איך חלוץ אמור לתפקד במצב כזה?

ועדיין פיירו מרוויח לנו לא מעט כדורים וגם במשחק שלוחצים אותנו גבוה כמה מהבלמים האגרסיביים בעולם הוא מרוויח לנו כדורים. אם מתכוונים להמשיך לשחק כמו שנה שעברה, אז עדיף כבר שדין יפתח. חבל על המאמץ

1.6 מיליון יורו, 7 משחקי ליגה, שער אחד.
לקפל ולשלוח בינואר.

לא רוצה להצטרף לעליהום אבל זיהיתי את הבעיה כבר אחרי טרנר, מאכזב ולצערי התחזיות השלילות שלנו מהקיץ מתממשות באיחור אופנתי, לפחות קיבלנו ממנו קמפיין אירופי מהסרטים

היה שקוף שהוא לא יוכל לתרום למשחק הזה, לא ברור למה ברק הכניס אותו בכלל

לצערי בינתיים מוכיח את הבעייתיות של חלוצים מסוגו בליגה שלנו. יחד עם זאת הוא חלוץ תלותי. כל הקבוצה מתקשה לשלב בין צ'מפיונס לליגה.

מנסה לחשוב איזה חלוץ כן היה מגיע פה למצבים ולא מצליח.
כנראה שכשכל הקבוצה לא מתפקדת ואין משחק התקפה ורק מעיפים כדורים החוצה 97 דקות אז החלוץ לא יבקיע שער.
הפרחים לברק בכר.

אין מה להאשים אותו, הקבוצה מזלזלת במפעל הליגה מתחילת העונה למעט 2 משחקים נגד הפועל ב''ש ומכבי ת''א וככה זה נראה.

כשנסיים עם ליגת האלופות ונתחיל להתיייחס לליגת העל ברצינות אני אתן לו כמה משחקים ואשפוט אותו.

אני מופתע אני חייב להגיד את האמת למרות שלא הייתי נלהב מההחתמה שלו ופינטזתי על אוסקר אסטופיניאן.
אחרי שראיתי אותו במוקדמות הייתי בטוח שהוא הולך לפרק פה את הליגה.

KevinDurant אמר:
אין מה להאשים אותו, הקבוצה מזלזלת במפעל הליגה מתחילת העונה למעט 2 משחקים נגד הפועל ב''ש ומכבי ת''א וככה זה נראה.

כשנסיים עם ליגת האלופות ונתחיל להתיייחס לליגת העל ברצינות אני אתן לו כמה משחקים ואשפוט אותו.

גם נקודה חשובה, לא בטוח בכלל שהוא לא מתאים
מה שכן בטוח זה שמלבד שני המשחקים שציינת אנחנו הולכים כדי לשרוד את המשחק ולא כדי לנצח אותו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה