• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:
לא חושב שהינו משחקים בקצב ובשטף ככ גבוהה אתמול אם היה פותח

וכשהוא נכנס בהחלט ירד השטף והקצב. יכול להיות שבכר ראה את זה מראש

אבל בשנה שעברה בשלישית התקפה של אצילי דויד וחזיזה דרסנו תליגה עם מספרים שלא ראו כאן מאז וואקמה ובכר בבש

דין דויד
נניח וגם זה בקושי. הליגה הלכה לחלוצי מטרה שמסיימים ברחבה ופחות לוירטואוזים.

שיש לך את אצילי, שרי וחזיזה אתה צריך מישהו שידחוק ברחבה ויסיים את המצבים שהם מסדרים לו, אין צורך שייצר לעצמו
אנחנו בהחלט יותר בכיוון של באיירן 2013 שהיצירתיות יותר מגיעה מהכנפיים. ועדיין חלוץ עם סט תכונות רחב יותר שיש לו בארסנל גם יכולת ליצר מצבים לעצמו לעבור שחקן זה יתרון משמעותי

תראה את דין דויד של השנה לעומת שנה שעברה. הרבה יותר טוב מהדחקן שהוא היה
במה דין דוד יותר טוב השנה משנה שעברה? הוא חושך מצרים באגף והוא נאבד שם לגמרי.

דין דוד הוא חלוץ מוגבל בדיוק כמו פיירו, רק שהוא משחק יותר על שטח ומהירות ותנועה בלי כדור.

לא הייתי מגדיר את דין דוד כשחקן עם סט תכונות רחב ולדעתי הוא לא מתאים לשחק במכבי חיפה כשחקן אגף.

דין דוד חד משמעית יותר טוב מעונה שעברה מבחינת יכולת אישית.

דוראנט דרך אגב,
עמדת על הגדרות בירוקים והתווכחת איתי שנים שדין שחקן אגף ולא חלוץ

Liberman אמר:

דוראנט דרך אגב,
לא זכור לי, אין בו שום תכונה של שחקן כנף.

במה הוא יותר טוב מעונה שעברה? המספרים שלו הרבה פחות טובים, היכולות שלו בכנף לא באות לידי ביטוי וזה פוגע גם בו וגם בנו

אם הזכרתם את דין דוד אז תסתכלו בגול הראשון. הוא בנבדל של 5 מטר ועדיין מחכה לכדור משרי. למה אתה רץ? אתה לא מודע שאתה בנבדל

Adi81 אמר:
אם הזכרתם את דין דוד אז תסתכלו בגול הראשון. הוא בנבדל של 5 מטר ועדיין מחכה לכדור משרי. למה אתה רץ? אתה לא מודע שאתה בנבדל

זה רוקאביצה

Adi81 אמר:

מקרה אבוד

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:

דוראנט דרך אגב,

במה הוא יותר טוב מעונה שעברה? המספרים שלו הרבה פחות טובים, היכולות שלו בכנף לא באות לידי ביטוי וזה פוגע גם בו וגם בנו

מעניין שלא זכור לך. אויש כמה צעקת שהוא שחקן קו.

בכל מקרה,
לא מדבר על תפוקת השערים שלו כי מן הסתם הוא ירד בה אחרי שפיירו לקח לו את ההרכב.
הוא סוג של לומד או מתנסה בעמדה חדשה שברור שהוא לא טוב בה ועדיין נראה שיפור במהירות, בטקטיקה ואפילו בחוכמה ובסיומת (ולא רק דחיקות).
בעיית נבדלים עדיין קיימת, שיעבוד על זה.

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:
Liberman אמר:

דוראנט דרך אגב,

מעניין שלא זכור לך. אויש כמה צעקת שהוא שחקן קו.

בכל מקרה,
לא מדבר על תפוקת השערים שלו כי מן הסתם הוא ירד בה אחרי שפיירו לקח לו את ההרכב.
הוא סוג של לומד או מתנסה בעמדה חדשה שברור שהוא לא טוב בה ועדיין נראה שיפור במהירות, בטקטיקה ואפילו בחוכמה ובסיומת (ולא רק דחיקות).
בעיית נבדלים עדיין קיימת, שיעבוד על זה.
אני צעקתי שהוא שחקן קו? אתה בטוח?

איזה שיפור במהירות? איזה שיפור בטקטיקה? שיפור בסיומת? הוא הבקיע 3 גולים נראה לי כל השנה, על מה אתה מדבר?

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:

דוראנט דרך אגב,

ההשתלטות שלו על כדורים בטח מהאוויר (כמו בשערים גגד התא ומתא)
מוצא זווית בעיטה כשיש עליו שומר ומצליח לשחרר הטעיה או בעיטה (גם כמו נגד התא ומתא)

הובלת כדור. לא ממש של פיווט אבל בהתקפות מעבר הוא יכול לדרבל ולהוביל מתפרצת (כמו נגד יובה)

כל אלה דברים שהוא לא עשה בשנה שעברה ולא עשה אותן בצורה חדה

לא יכול להעיד מידיעה אבל מהצד זה נראה שהוא הזר שהכי פחות מחובר לשאר השחקנים מבחינה חברתית. נראה קצת מתבודד

RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:
Liberman אמר:

דוראנט דרך אגב,

מוצא זווית בעיטה כשיש עליו שומר ומצליח לשחרר הטעיה או בעיטה (גם כמו נגד התא ומתא)

הובלת כדור. לא ממש של פיווט אבל בהתקפות מעבר הוא יכול לדרבל ולהוביל מתפרצת (כמו נגד יובה)

סלייק

RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:
Liberman אמר:

דוראנט דרך אגב,

מסכים שהוא עשה שיפור במשחק הכללי שלו טיפה בקטע של השתלטות על כדורים, הובלת כדור, אבל בכל מה שקשור לבעיטות/פיניש, דינדה מזעזע.
וזה שמצא זוית בעיטה נגד הפועל, בחייאת, המהלך השקוף שלו שניסה לעשות 20 פעם רצוף ונחסם, ואז הליצנים של הפועל תא הצליחו לקבל את הגול הזה בזכות שוער שלא מתאים לליגה לאומית

הוא כזה חלש
רך, לא טכני

וכן, קצת תופסים לו בחולצה
זה אמור למנוע ממנו להראות כמו שחקן?
http://www.youtube.com/watch?v=_fKJB1x6gYg&t=5m20s

משחק לא טוב ובאופן כללי חזר קהה מהפגרה. יחד עם זאת, קשה להאשים אותו על אתמול כי התנאים היו באמת בלתי אפשריים ולולא הוא והיכולת הפיזית שלו, כנראה שהיינו סופגים. האפשרות להפיל עליו כדורים שנבעטים בכח כמה שיותר רחוק תרמה לנו אתמול מאד.

5 שערים עד עכשיו. אין לנו מספיק תרומה ממנו. צריך חלוץ שינצח לנו משחקים בעצמו כמו ששרי ואצילי עושים.

יכולת מזעזעת, אבל מצד שני קשה לי להאשים אותו.
בדיוק כמו שנה שעברה וזאת שלפניה, אנחנו משחקים בלי עומס ברחבה.
נכון, החטיא מצב של גול בהרמה של דין דוד, אבל הוא פשוט לא קיבל מספיק כדורים ברחבה ולא קיבל מצבים.
אי אפשר לשחק עם חלוץ אחד ברחבה וזהו, בלי הצטרפות, בלי מישהו שנכנס יחד איתו.
כשניקיטה נכנס, הוא ודין דוד שיחקו 2 חלוצים ביחד ברחבה ופתאום הגיעו למלא מצבים.
לא הבנתי עוד במחצית הראשונה כשלא הלך, למה לא לנסות איזה 4312 לכמה דקות כדי לבלבל קצת את ההגנה ולשחק עם 2 חלוצים על 2 בלמים בינוניים (ומטה).

יש לו הרבה חסרונות והרבה רגעים שאתה אומר לעצמך מה לעזאזל הוא עשה, אבל מה שבאמת פוגע בנו זה שלא יודעים להשתמש ביתרונות שלו.
אגב, אם הוא פותח כחלוץ יחיד, עדיף לשחק עם צ'יבוטה באגב, עובד איתו הרבה יותר טוב.

אני לגמרי הייתי שוקל לפתוח איתו על הספסל מול באר שבע.
אוהב את פיירו מאוד, אבל הוא חזר לא טוב בכלל מהפגרה, ועדיף לנו ניקיטה שיכול מאוד לעזור בלחץ האינטנסיבי מולם

בכר ילך איתו כי הוא סומך עליו ועל ציבוטה הוא לא באמת סומך

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה