אם אני אומר לכם בעונה הבאה להביא את פריצה מליאז׳ או פיירו מה אתם מעדיפים?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרגע פריצה. אני מאוד מאמין בפיירו אבל השפת גוף שהוא משדר מדאיגה מאוד. הוא מתעצבן יותר מדי והולך לאיבוד על המגרש.Shocking4U אמר:אם אני אומר לכם בעונה הבאה להביא את פריצה מליאז׳ או פיירו מה אתם מעדיפים?
הייתי מביא פשוט חלוץ זר אחר במקום. לא חושב שיש אף חלוץ ישראלי מספיק טוב. שבירו זה לא זה. בריבו חמוד אבל לא מעברירוק רפואי אמר:הוא לא שווה מקום של חלוץ זר במכבי
נכון, העלה אותנו כמעט לבדו לליגת אלופות, אבל משהו שם לא מתחבר ולא זורם.
עושה מהלך על שבירו/בריבו אפילו כבר עכשיו, ובקית מפנה מקום של זר.
Shocking4U אמר:אם אני אומר לכם בעונה הבאה להביא את פריצה מליאז׳ או פיירו מה אתם מעדיפים?
GKagelmacher אמר:אמרתי את זה ואגיד את זה שוב. צריך לעשות חושבים בקיץ ואם זאת המגמה והוא לא יראה פתאום דברים אחרים בפלייאוף צריך לחתוך. גם אם ״הפסדנו״ את ה1.6 ששולם הוא החזיר לנו עם 15.6 בשיטה אחרת במסגרת אחרת. להשאיר אותו כזר שהוא משחק ביכולת הזאת ולא מביא מספרים מעמדת החלוץ רק בגלל תג המחיר ובגלל שנתן מוקדמות אלופות טירוף תהיה החלטה גרועה.
Shocking4U אמר:אם אני אומר לכם בעונה הבאה להביא את פריצה מליאז׳ או פיירו מה אתם מעדיפים?
Shocking4U אמר:הוא כל כך לא מתואם עם הקבוצה שהוא מעלה פוסט מוטיבציה באינסטגרם עם תמונה מהדרבי
העלת נקודה מעניינת.onn אמר:פיירו צריך שישחקו לצידו שחקני אגף ללא רגל הפוכה . במצב כזה השחקנים מרימים כדורים לרחבה ולא עושים את התנועה לאמצע סטייל אצילי או דוד כשהם משחקים באגף. באלופות אלה היו חזיזה/דניאל וקורונו. לטעמי מפה נובע הפער ביכולת שלו
onn אמר:פיירו צריך שישחקו לצידו שחקני אגף ללא רגל הפוכה . במצב כזה השחקנים מרימים כדורים לרחבה ולא עושים את התנועה לאמצע סטייל אצילי או דוד כשהם משחקים באגף. באלופות אלה היו חזיזה/דניאל וקורונו. לטעמי מפה נובע הפער ביכולת שלו
Judokan אמר:onn אמר:פיירו צריך שישחקו לצידו שחקני אגף ללא רגל הפוכה . במצב כזה השחקנים מרימים כדורים לרחבה ולא עושים את התנועה לאמצע סטייל אצילי או דוד כשהם משחקים באגף. באלופות אלה היו חזיזה/דניאל וקורונו. לטעמי מפה נובע הפער ביכולת שלו
הגול השני שלו מול פרטיזן היה בהגבהה של חזיזה ברגל הפוכה. לא חושב שזה הקטע. הבעיה היא שאנחנו כמעט ולא מגביהים במצבים האלה - בטח עכשיו שקורנו בחוץ וסאן נכנס במקומו