• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם אני אומר לכם בעונה הבאה להביא את פריצה מליאז׳ או פיירו מה אתם מעדיפים?

Shocking4U אמר:
כרגע פריצה. אני מאוד מאמין בפיירו אבל השפת גוף שהוא משדר מדאיגה מאוד. הוא מתעצבן יותר מדי והולך לאיבוד על המגרש.
צריך להסביר לו שגם שלא הולך הוא צריך לתת אלפיים אחוז ולנסות בכוח להיכנס למשחק, מרגיש כאילו אם תוך 20-30 דקות הוא לא כובש הוא מתחיל לזרוק.

אמרתי את זה ואגיד את זה שוב. צריך לעשות חושבים בקיץ ואם זאת המגמה והוא לא יראה פתאום דברים אחרים בפלייאוף צריך לחתוך. גם אם ״הפסדנו״ את ה1.6 ששולם הוא החזיר לנו עם 15.6 בשיטה אחרת במסגרת אחרת. להשאיר אותו כזר שהוא משחק ביכולת הזאת ולא מביא מספרים מעמדת החלוץ רק בגלל תג המחיר ובגלל שנתן מוקדמות אלופות טירוף תהיה החלטה גרועה.

הוא לא שווה מקום של חלוץ זר במכבי
נכון, העלה אותנו כמעט לבדו לליגת אלופות, אבל משהו שם לא מתחבר ולא זורם.
עושה מהלך על שבירו/בריבו אפילו כבר עכשיו, ובקית מפנה מקום של זר.

שיחליף עם סק תפקידים 😆 סק נראה יותר חד מול השער

ירוק רפואי אמר:
הוא לא שווה מקום של חלוץ זר במכבי
נכון, העלה אותנו כמעט לבדו לליגת אלופות, אבל משהו שם לא מתחבר ולא זורם.
עושה מהלך על שבירו/בריבו אפילו כבר עכשיו, ובקית מפנה מקום של זר.
הייתי מביא פשוט חלוץ זר אחר במקום. לא חושב שיש אף חלוץ ישראלי מספיק טוב. שבירו זה לא זה. בריבו חמוד אבל לא מעבר

Shocking4U אמר:

ברור שפריצה.
GKagelmacher אמר:
אמרתי את זה ואגיד את זה שוב. צריך לעשות חושבים בקיץ ואם זאת המגמה והוא לא יראה פתאום דברים אחרים בפלייאוף צריך לחתוך. גם אם ״הפסדנו״ את ה1.6 ששולם הוא החזיר לנו עם 15.6 בשיטה אחרת במסגרת אחרת. להשאיר אותו כזר שהוא משחק ביכולת הזאת ולא מביא מספרים מעמדת החלוץ רק בגלל תג המחיר ובגלל שנתן מוקדמות אלופות טירוף תהיה החלטה גרועה.

צריך לחשוב על זה בצורה רציונלית. עשית השקעה של 1.6 מיליון יורו שהתבררה כלא מוצלחת. עכשיו מה תעשה? תמשיך להיפגע מההשקעה גם בשנים הבאות, או שתבין שטעית, תחתוך ותחסוך את הפגיעה המקצועית?

הוא כל כך לא מתואם עם הקבוצה שהוא מעלה פוסט מוטיבציה באינסטגרם עם תמונה מהדרבי

אין ספק שמבחינה פיזית הוא מקום ראשון בליגה. אי אפשר להתמודד איתו. זה מעבר לרמה הישראלית.
אבל כמה חזק שהוא, ככה המוגבלות הטכנית עם הכדור. עכשיו ברור שגם פריצה לצורך העניין שהעלו כאן הוא לא שחקן שלוקח כדור ועובר שלושה שחקנים, אבל הוא אומנם פחות חזק מפיירו אבל הוא הרבה יותר טכני ממנו. מה שמבחינתי הופך אותו לחלוץ הרבה יותר שלם.

Shocking4U אמר:
הוא כל כך לא מתואם עם הקבוצה שהוא מעלה פוסט מוטיבציה באינסטגרם עם תמונה מהדרבי

אתה סתם מחפש אותו כבר

האמת המון טענות נכונות.
מהרגע הראשון ראיתי שטכנית הוא נגר אבל כן עושה תנועה, מאבקים פיזיים, משחק ראש, שמירה על כדור עם הגוף.

לא יודע אם זה אומר יותר מדי אבל ליגה צרפתית שניה הוא נתן שם בראש.

ברמה הטכנית הוא לא שם ועל זה אני מסכים.

אתם שוכחים שהוא היה מחזיק כדור בצורה פנומנלית ופשוט לא מאבד וגם עושה סיבובים ונותן כדורים חכמים ומוציא התקפות
כל זה נעלם כי הוא פשוט בתקופה איומה מאז החזרה מפגרה

בתקופה לא טובה, אבל כשהוא טוב הוא נותן דברים שאין אף אחד אחר בליגה שיכול לתת

אני מאוד אוהב אותו ומקווה שיחזור לו הביטחון

בשביל שפיירו יחזור לעצמו צריך לחזור לשיטה שגרמה לו להיראות מצויין וזה 3-5-2 שאצילי בספסל ויש חלוץ נוסף לידו והוא יחזור לעצמו לי אישית מרגיש שהוא ואצילי לא יכולים להיות באותו הזמן על הדשא

פיירו צריך שישחקו לצידו שחקני אגף ללא רגל הפוכה . במצב כזה השחקנים מרימים כדורים לרחבה ולא עושים את התנועה לאמצע סטייל אצילי או דוד כשהם משחקים באגף. באלופות אלה היו חזיזה/דניאל וקורונו. לטעמי מפה נובע הפער ביכולת שלו

onn אמר:
פיירו צריך שישחקו לצידו שחקני אגף ללא רגל הפוכה . במצב כזה השחקנים מרימים כדורים לרחבה ולא עושים את התנועה לאמצע סטייל אצילי או דוד כשהם משחקים באגף. באלופות אלה היו חזיזה/דניאל וקורונו. לטעמי מפה נובע הפער ביכולת שלו
העלת נקודה מעניינת.
נראה לי משום מה שאצילי פחות מרים לכיוון שלו.

ועדיין גם בתקופה גרועה הנוכחות שלו מאפשרת חופש ותנועה באיזורים המסוכנים של אחרים, דינדה הנהנה העיקרי מזה.
בלי היתרון הפיזי שלו, גלזר לא משמיט את הכדור בשער השני מול ב"ש, כך שבכל זאת יד לו תרומה.

מצפים ממנו ליותר ומאמין שיצא מזה.

onn אמר:

הגול השני שלו מול פרטיזן היה בהגבהה של חזיזה ברגל הפוכה. לא חושב שזה הקטע. הבעיה היא שאנחנו כמעט ולא מגביהים במצבים האלה - בטח עכשיו שקורנו בחוץ וסאן נכנס במקומו

Judokan אמר:
onn אמר:

הגול השני שלו מול פרטיזן היה בהגבהה של חזיזה ברגל הפוכה. לא חושב שזה הקטע. הבעיה היא שאנחנו כמעט ולא מגביהים במצבים האלה - בטח עכשיו שקורנו בחוץ וסאן נכנס במקומו

*הכוכב

אכן, בתחילת העונה היינו בהרכב מלא. אצילי לא שיחק, שיחקנו עם פיירו ודין ועלי שמצטרף מקו שני. ככה שפיירו תמיד היה רק נגד בלם אחד
הכנתי על זה סרטון

https://youtu.be/c2HBaMc5Oho

מה שיש לו כרגע הוא לא מסתדר. הוא מגושם ולא תורם למשחק. דין מצליח לעשות מהקמצוצים האלה זהב, אבל זה יותר דין מאשר באמת שיתוף פעולה או תרומה של פיירו

בהצלחה אבא
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=425363

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה