• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא יכול לחכות שהוא ישתיק פה שוב את כולם

חוזקות ידועות - חולשות ידועות. אם שילמו עליו 1.6 מיליון שיחקו לחוזקות שלו. שחקו כדורגל.

פעולה מביכה בסוף, זה לא זה, לשחרר בינואר אם יש אפשרות

לא לשחרר בינואר. שיביאו בעמדה שצריך. בטוח שהוא עוד יתן גולים כמו שדינדה חזר לתת.

מה הקשר בינו ובין דין אחי? דין שחקן כדורגל, יודע לאן לרוץ, יודע מתי למסור, לא רוצה לטנף על פיירו אחרי מה שהוא נתן בצ'מפיונס אבל עזוב זה לא זה. לא צריך ללכת עם הראש בקיר, גם הקהל מתחיל להתהפך עליו ובסוף נצא מצב שיש לנו שחקן יקר שאף אחד לא רוצה

בקיץ הוא חייב ללכת. זה לא רציני כחלוץ זר בכיר.

הוכח ששחקן עם יכולות כאלה פשוט לא טוב לליגה פה.
אני מקווה שהחלוץ הבא יהיה בסגנון אחר.

Shocking4U אמר:
בקיץ הוא חייב ללכת. זה לא רציני כחלוץ זר בכיר.
למה לא ינואר? הכנסת הרים של כסף מהצ'מפיונס ונטע עוזב, הקבוצה בלי אנרגיות וחסרת מוטיבציה, שיביאו את דיא כחלוץ ואת הזר לקישור האחורי

Jerry אמר:
מה הקשר בינו ובין דין אחי? דין שחקן כדורגל, יודע לאן לרוץ, יודע מתי למסור, לא רוצה לטנף על פיירו אחרי מה שהוא נתן בצ'מפיונס אבל עזוב זה לא זה. לא צריך ללכת עם הראש בקיר, גם הקהל מתחיל להתהפך עליו ובסוף נצא מצב שיש לנו שחקן יקר שאף אחד לא רוצה

רוב הקהל מעריץ את ראיו. הוכח שאפשר לשחק איתו בצורה שוטפת. במשחק כמו שמשחקים הוא לא יועיל. אין לנו חלוץ שמייצר משהו ושוב הוא ודינדה מתקשים מאוד לשתף פעולה.

נכנס בסדר לדעתי והחזיק הפעם בכדור לשם שינוי. הוא לא בפורמה בכלל זה בוודאות.

הוא צריך להתבייש שהוא לא מסר לרוקאביצה שם והלך כמו ראש בקיר על בעיטה לשער. יכל לתת כדור למאה אחוז גול לניקיטה עם פס פשוט

Shocking4U אמר:
הוא צריך להתבייש שהוא לא מסר לרוקאביצה שם והלך כמו ראש בקיר על בעיטה לשער. יכל לתת כדור למאה אחוז גול לניקיטה עם פס פשוט

נראה לי שזה לא בסט יכולות שלו.
זה לא היה בכוונה.

Shocking4U אמר:

הוא דווקא שחקן שמחפש המון את המסירה, נראה לי במצב שלו שהוא מרגיש שהוא חייב את הגול אז הוא לא מסתכל לצדדים בכלל

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

הוא דווקא שחקן שמחפש המון את המסירה, נראה לי במצב שלו שהוא מרגיש שהוא חייב את הגול אז הוא לא מסתכל לצדדים בכלל
כבר תקופה שלא. הוא הולך ראש בקיר גם עם דברים שהוא יודע שהוא לא מסוגל טכנית לעשות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה