• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
הוא צריך להתבייש שהוא לא מסר לרוקאביצה שם והלך כמו ראש בקיר על בעיטה לשער. יכל לתת כדור למאה אחוז גול לניקיטה עם פס פשוט

הוא דווקא שחקן שמחפש המון את המסירה, נראה לי במצב שלו שהוא מרגיש שהוא חייב את הגול אז הוא לא מסתכל לצדדים בכלל

מסכים. הוא לחוץ על גול אז הוא בעט ולא חיפש מסירה. טעות נפוצה אצל חלוצים בבצורת.

לא נעים להגיד אבל החששות שהיו עוד בקיץ כשהתחלנו לקרוא על סוג השחקן משבוע לשבוע באות יותר ויותר לידי ביטוי

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
הוא צריך להתבייש שהוא לא מסר לרוקאביצה שם והלך כמו ראש בקיר על בעיטה לשער. יכל לתת כדור למאה אחוז גול לניקיטה עם פס פשוט

הוא דווקא שחקן שמחפש המון את המסירה, נראה לי במצב שלו שהוא מרגיש שהוא חייב את הגול אז הוא לא מסתכל לצדדים בכלל

חיפש*

נתתי לו תקופת חסד, ניסיתי לשבח על הדברים הטובים שהוסיף למשחק (גם היום אגב, הורגש הרבה יותר מדין דוד נניח, הוא תמיד מעורב במשחק לפחות)
אבל די, פשוט שחקן מחריד.
לא נגיחות, לא בעיטות, כלום.
חלוץ של 6-7 שערים בעונה, וזה מדהים שכל הפורום ראה איפה החולשות שלו באות לידי ביטוי.
מתי ינחת לנו חלוץ אחד שהוא אפילו חצי מהרמה של החלוצים של הגרמנים?

עצוב לי בשבילו. מקווה שיתן כמה שערים עד סוף העונה שילך לפחות בטעם טוב.

אין לכם סבלנות. הוא בתקופה חרא כמו כל הקבוצה. זה יעבור לו ולקבוצה.
סיכומים עושים בסוף השנה, אם הוא לא ישתפר ביכולת עד אז ונראה שהוא לא מתאים
אז יחליפו אותו. כרגע אין טעם להתעסק בזה.

אני חושב שאתמול הוא היה יחסית בסדר, בטח איך שהתפתח המשחק

נתן משחק יותר טוב מנגד נס ציונה. עוד הגיע למצב בנגיחה והתגבר על בלם במצב נגד הבלם
לא משחרר כדור מספיק מהר אחרי שמצליח להשתלט

אם את המצב הזה שהוא קיבל נגד הבלם שם הוא לא כובש, אז איזה תירוצים כבר יש לו

RakMaccabi31 אמר:
נתן משחק יותר טוב מנגד נס ציונה. עוד הגיע למצב בנגיחה והתגבר על בלם במצב נגד הבלם
לא משחרר כדור מספיק מהר אחרי שמצליח להשתלט

אם את המצב הזה שהוא קיבל נגד הבלם שם הוא לא כובש, אז איזה תירוצים כבר יש לו
זה לא היה מצב קל, לדעתי הוא בכלל היה צריך למסור משם.

אגב הנק' שאתה מעלה היא מרכז העניין לדעתי, הוא צריך פחות לגעת בכדור ולשחרר אותו הרבה יותר מהר, להיות יותר תכליתי.

אני נתלה פה באילנות גבוהים אבל הוא צריך באמת לראות יותר את האלנד ולקחת אותו כמודל לחיקוי ולא שחקנים כמו לוקאקו נניח.

הוא צריך לשאוף לגעת כמה שפחות בכדור כשהוא לא ברחבה, ברגע שהוא נוגע יותר מפעמיים-שלוש זה פאשלה שלו, בין אם הוא לא מאבד את הכדור לאחר מכן.

משחקים מאחורייך שחקנים יותר מוכשרים ממך, תן להם את הכדור ורוץ להבקיע

הייתי מהתומכים הגדולים שלו ואני חושב שלמרות הסיומת המזעזעת שלו (במשחק רגל) הוא תרם לנו המון למשחק ההתקפה במיוחד במוקדמות אלופות. בליגה זה לא בא לידי ביטוי והוא כרגע לא צריך לפתוח, אין לו מקום בהרכב

תקפיאו כבר את האפס הזה.
אחד החלוצים הגרועים שנחתנו פה מדובר בפלופ רציני.
לא בושה להודות בכישלון, תביאו עכשיו זר במקומו לפני שנאבד את העונה הזאת.

אין לי שום טענות אליו היום. הגיע לכדורים הארוכים שזרקו עליו, הצליח גם לשמור קצת על הכדור כמה פעמים, עשה את שלו. לא באמת היה מישהו מסביבו שיכל לעשות משהו עם זה.

Daniel123 אמר:
תקפיאו כבר את האפס הזה.
אחד החלוצים הגרועים שנחתנו פה מדובר בפלופ רציני.
לא בושה להודות בכישלון, תביאו עכשיו זר במקומו לפני שנאבד את העונה הזאת.

אפילו גליינור פלט היה יותר טוב ממנו.

נתן צ'מפיונס מהסרטים אבל הקבוצה גדולה מכל שכיר חרב זר תורן שמגיע לכאן לשנה שנתיים, לא מעניין אם זה מהלך נחמד או לא, חייב רכש זר לקישור אי אפשר עם הביזיון הזה כבר. מקצועית כבר לא יכול כבר לראות אותו הוא פשוט לא קשור לרמה של שאר הקבוצה. תודה על הכל ויאללה ביי

פשוט החלוץ הכי חלש שיצא לי לראות והיו פה בלי עין הרע לא מעט שמות שנותנים לו פייט.
בקבוצה שלא דופקת חשבון ושחושבת על טובת הקבוצה ולא מחפשת להיות נחמדה, מחר בבוקר אומרים לו תודה תארוז מזוודות ותחפש קבוצה, או מקפיאים אותו עד שימצא קבוצה ומביאים זר במקומו.
אין לו קשר למקצוע, מדהים שעל הנגר הזה "השתגעו ושברו את שיא ההעברות".
ניסיתי להיות סבלני איתו, אבל פשוט נשבר הזין מהאפס הזה.
איפה הוא ואיפה יובאנוביץ', מרגיש כמו ההבדלים בין ואלחוביץ' לדין דוד.

בקבוצה כזאת עם כישרון כזה חלוץ בינוני פלוס אמור לתת פה מספרי אש (ראו ערך דינדה וגם דוניו הכושל). נטו בגלל שאנחנו מועדון מקצועי לחכות לקיץ ואז לחתוך לי תצורה. תודה על 15.6M€ אבל הוא לא שווה פה סגל. העסקה שלו היא ווין אחד גדול היה שווה את זה לגמרי גם בדיעבד אבל להגיד שלום יפה בקיץ גם במחיר של הפסד.

מי ישמע איזה כדורגל מדהים היה אחרי שהוא יצא

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה