• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
עזוב שנייה יכולת על הדשא

מכל הזרים הוא הזר שבפער הכי פחות התחבר פה חברתית ולקהל. סונדגרן זה ציפור נפשם של הקהל סטייל פלאניץ עם גם היכולת וגם התשוקה. דילן זה הבלם האלגנטי שגם יודע לתת עבודה ברשתות החברתיות, סק קנה את ליבם של האוהדים אחרי שדילן נפצע וקורנו זה הקוסם הצרפתי שכולם מאוהבים בו. פיירו מרגיש מנותק מהקהל וגם משאר השחקנים.

מספיק להסתכל ברשתות החברתיות ולראות כמה אהבה שחקנים מרעיפים על סק וכמה הוא אהוב בחדר הלבשה או סונדגרן שהחליף את פלאניץ כבסטי של שרי ורוקאביצה ופיירו כמעט ולא מסתובב עם שאר השחקנים ולמיטב הבנתי גם לא מתערבב בכלל עם אנשים מהקבוצה.

אתם יכולים לבטל את זה אבל גם חברתית זה חלק מה התאקלמות של שחקן במדינה זרה ולא נראה שהוא שייך לפה או רוצה להיות שייך.
וזו ביקורת מוצדקת על המועדון.
אם השקעתם 1.6 מליון יורו על שחקן, תנסו לדאוג שיהיה לו טוב.

אני עדיין חושב שיש לו מה לתת… הוא לא החלוץ הראשון שלנו שנכנס לבצורת, גם לדין דוד הייתה תקופה מאוד ארוכה בלי, ולרוקאביצה בשיא… ואם נלך עוד אחורה לדאבלשווילי או קולאוטי גם היו מקרים של נפילה וחזרה ולכל חלוץ ששיחק פה כמעט.

אם המועדון מסוגל למכור אותו ולהביא תחליף - בבקשה.
אם לא אני מעדיף שייתנו לו דקות ואם הוא רוצה לבעוט פנדל - שיבעט

Shocking4U אמר:
עזוב שנייה יכולת על הדשא

מכל הזרים הוא הזר שבפער הכי פחות התחבר פה חברתית ולקהל. סונדגרן זה ציפור נפשם של הקהל סטייל פלאניץ עם גם היכולת וגם התשוקה. דילן זה הבלם האלגנטי שגם יודע לתת עבודה ברשתות החברתיות, סק קנה את ליבם של האוהדים אחרי שדילן נפצע וקורנו זה הקוסם הצרפתי שכולם מאוהבים בו. פיירו מרגיש מנותק מהקהל וגם משאר השחקנים.

מספיק להסתכל ברשתות החברתיות ולראות כמה אהבה שחקנים מרעיפים על סק וכמה הוא אהוב בחדר הלבשה או סונדגרן שהחליף את פלאניץ כבסטי של שרי ורוקאביצה ופיירו כמעט ולא מסתובב עם שאר השחקנים ולמיטב הבנתי גם לא מתערבב בכלל עם אנשים מהקבוצה.

אתם יכולים לבטל את זה אבל גם חברתית זה חלק מה התאקלמות של שחקן במדינה זרה ולא נראה שהוא שייך לפה או רוצה להיות שייך.

לא מסכים מבחינת הקהל, בחיים לא ראיתי שחקן ככ חלש עם ככ הרבה קרדיט במכבי

לצערי הוא נשאר פה עד סוף העונה.
לא מתחבר לשחקן, לא אוהב את הסגנון ואת מה שהוא מביא.
מקווה מאוד שמחלקת הסקאוטינג כבר עובדת על מחליף עבורו

הוא בתקופה גרועה,אבל הוא עדיין שחקן חבל שאתם ככה גומרים אותו
שרי בתקופה לא יוצר טובה ממנו והוא פרה קדושה.
נקווה שיתעורר על עצמו בשבילו ובשבילנו

greenguy אמר:

שרי לא פרה קדושה. אני שמח שהביאו את סבע על העמדה שלו כי הגיע הזמן ששחקני ההרכב שלנו ירגישו תחרות על העמדה ומי שיותר טוב ישחק.
חוץ מזה שרי כבר הוכיח את עצמו ואנחנו יודעים מה יש לו לתת. פיירו בחצי עונה עד עכשיו בעיקר הראה משחק ראש ולקות טכנית עם הכדור.

אליאור אמר:
greenguy אמר:

שרי לא פרה קדושה. אני שמח שהביאו את סבע על העמדה שלו כי הגיע הזמן ששחקני ההרכב שלנו ירגישו תחרות על העמדה ומי שיותר טוב ישחק.
חוץ מזה שרי כבר הוכיח את עצמו ואנחנו יודעים מה יש לו לתת. פיירו בחצי עונה עד עכשיו בעיקר הראה משחק ראש ולקות טכנית עם הכדור.

גם משחק ראש לא הראה, פגעו בו הכדורים במוקדמות הצ'מפיונס.
אין בו כלום.

Daniel123 אמר:
אליאור אמר:
greenguy אמר:

אין בו כלום.

מה זה פגעו בו, הוא נגח בעוצמה מטורפת. גול ענק. במיוחד השני נגד אולימפיאקוס.

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
אליאור אמר:

אין בו כלום.

הגול הראשון נגח לאמצע השער הכדור פשוט פגע בו.
בגול השני עבר לשוער בין הרגליים.
מתי הוא הבקיע בכלל בפעם האחרונה עם הראש?

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
אין בו כלום.

הגול הראשון נגח לאמצע השער הכדור פשוט פגע בו.
בגול השני עבר לשוער בין הרגליים.
מתי הוא הבקיע בכלל בפעם האחרונה עם הראש?

הגול השני הוא הפגיז נגיחה עוצמתית שהשוער לא יכל לעצור.
גם בגול השני שלו נגד הכוכב האדום.

הוא נגח מאוד חזק אבל לא הראה יכולת לכוון את הנגיחות שלו יותר מדי. בדרך כלל זה הלך ישר על השוער פשוט בעוצמה

מאמין בו שיחזור לרשת ברגע שהקבוצה תחזור לעצמה

חזיזוש אמר:
DelPiero אמר:
מאמין בו שיחזור לרשת ברגע שהקבוצה תחזור לעצמה

הלוואי
גם לפני התקופה הרעה הוא לא כל כך הרשית
הוא נתן איזה 10 גולים בטוטאל שהקבוצה שיחקה כדורגל

אני לא חושב שהוא חלוץ ענק כמו הקמפיין שלו באלופות (רשמתי את זה בלייב), אבל אני גם לא חושב שהוא ככ גרוע

הבעיה שהקבוצה לא מצליחה להוציא ממנו כלום. כאילו היא משחקת על החסרונות שלו ולא על היתרונות

Daniel123 אמר:
אליאור אמר:
greenguy אמר:

אין בו כלום.

להגיד את זה, זה סתם לחפש איפה שאין
נגד אולפיאקוס היו נגיחות מעולות
נגד אפלון ה4 הייתה תנועה נהדרת
נגד הכוכב הגול השני מצויינת
נגד אשדוד

יש לו תנועה נהדרת צריך לשחזר את זה

עד מתי?
פספוס עצום שלא נפטרנו ממנו בחלון הזה כי עדיין יש סביבו הייפ אחרי ההצגות בצ'מפוינס, עכשיו בקיץ נצטרך לשלם לו הרבה כסף כדי לעזוב, בכ ל מקרה כדי להציל את העונה הזאת נצטרך לרוץ עם דין בחוד בתקווה שסבע ירענן קצת את ההתקפה

נפצע
בטח לא נראה אותו בתקופה הקרובה ועכשיו נחזור לשחק כדורגל עילאי כמו נגד ריינה ומכבי ת"א כשהוא לא שיחק, כמו שכל הגאונים פה טוענים

או שנכיר במציאות שאי אפשר לשפוט חלוץ כשכל הקבוצה מאחוריו לא משחקת כדורגל

לדעתי אין סיכוי שממשיך פה עונה הבאה.
לא מבין למה לחכות לקיץ בשביל לחתוך.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה