• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
לא מאחל לו פציעה כמובן אבל אם ניקי יקבל את הדקות שלו זה מבורך. יש לכם ספק שאם הוא מקבל את האמון שפיירו קיבל מבכר בליגה הוא כובש פי 2 ממנו?
אין לי ספק. גם הקבוצה הייתה נראית יותר טוב ומשחקת כדורגל יותר שוטף.

אין ספק שפיירו הוא הסיבה שמכבי חיפה לא משחקת כדורגל שוטף, לכן נראינו מעולה נגד ריינה ומכבי ת"א.

Apoc אמר:
אין ספק שפיירו הוא הסיבה שמכבי חיפה לא משחקת כדורגל שוטף, לכן נראינו מעולה נגד ריינה ומכבי ת"א.

הוא לבטח לא יעזור לנו להתרומם כרגע.

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:

הוא לבטח לא יעזור לנו להתרומם כרגע.

אף אחד לא יעזור להתרומם חוץ מבכר, אבל זו לא הטענה, הטענה היא שבלעדיו נשחק כדורגל שוטף.

השיטה עם פיירו צריכה להיות צמד חלוצים.
כשהוא ודינדה משחקים ביחד (ודין על הקו) הוא המון פעמים מפנה לו שטחים ומושך אליו את ההגנה ואז דין מוצא את המרווחים שלו בהגנה והמון פעמים מוצא את עצמו מקבל כדור 2 מטר מהשער רק לשים ראש/רגל.
אני חושב שבכר גם ראה את זה ובגלל זה הוא מנסה הרבה גם 5-3-2

אין ספק שבלעדיו הכל נראה יותר טוב, איזו מחצית ראשונה לפנתיאון, בדיוק כמו נגד ריינה ומכבי ת"א.

Apoc אמר:
אין ספק שבלעדיו הכל נראה יותר טוב, איזו מחצית ראשונה לפנתיאון, בדיוק כמו נגד ריינה ומכבי ת"א.

עזוב שטויות והתנצחויות, פיירו לא הבעיה אבל הוא בטח לא הפיתרון, היה צריך לחתוך אותו בינואר ולהביא שחקן שיחזק את ההתקפה. שוב הגענו למצב שאנחנו תלויים בדין, זה כישלון של הצוות המקצועי שלא מצליח להכניס את ניקי לעניינים

Jerry אמר:
Apoc אמר:

עזוב שטויות והתנצחויות, פיירו לא הבעיה אבל הוא בטח לא הפיתרון, היה צריך לחתוך אותו בינואר ולהביא שחקן שיחזק את ההתקפה. שוב הגענו למצב שאנחנו תלויים בדין, זה כישלון של הצוות המקצועי שלא מצליח להכניס את ניקי לעניינים

אם הוא לא הבעיה הוא צריך לשחק נקודה. כל מי שלא הבעיה צריך לשחק. יש מספיק כאלה שהם כן הבעיה.

Apoc אמר:
Jerry אמר:
Apoc אמר:

אם הוא לא הבעיה הוא צריך לשחק נקודה. כל מי שלא הבעיה צריך לשחק. יש מספיק כאלה שהם כן הבעיה.
מי הבעיה? אצילי? תעשה לי טובה

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

בסדר תמשיך לחשוב שאצילי וחזיזה אוטוטו חוזרים לעצמם

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

אצילי הוא חלק מהבעיה

מה שעצוב, זה שמתי שהוא ישחק - נפסיק להרים.
כשדין דוד משחק, נגד שני מקררים ברחבה של חדרה - מרימים.
קבוצה בלי מוח.
אין לי ספק אגב שבמשחק של היום נניח היה לו הרבה מה לתרום.

כל משחק יש לו מה לתרום, כי בניגוד לדינדה ואחרים גם אם יש לו משחק שפל עדיין קופצים עליו בלמים וזה מפנה שטחים.
הוא לא פתח 3 משחקים בליגה - ת"א, ריינה, חדרה.

Apoc אמר:
כל משחק יש לו מה לתרום, כי בניגוד לדינדה ואחרים גם אם יש לו משחק שפל עדיין קופצים עליו בלמים וזה מפנה שטחים.
הוא לא פתח 3 משחקים בליגה - ת"א, ריינה, חדרה.

מול מכבי תל אביב הוא פתח לדעתי, וגם לא הגיע לכדור טוב של דינדה, אבל קשה לי לבוא בתלונות אליו על המשחק ההוא, לא היינו על הדשא, כמו כל החודשיים האחרונים.
אין ספק שגם אם הוא לא מבקיע הוא תמיד מורגש ותמיד מושך בלם. כשיבינו שצריך לשחק עם עוד חלוץ לידו, שיכול לנצל את השטחים האלה ולשחק איתו כמו "קיר", אז נדע שאשכרה עושים משהו באימונים ומבינים מה שכולם פה הבינו מזמן.
אבל בינתיים, נמשיך לשחק 433 עם דחליל באמצע.

Ganjot אמר:
מה שעצוב, זה שמתי שהוא ישחק - נפסיק להרים.
כשדין דוד משחק, נגד שני מקררים ברחבה של חדרה - מרימים.
קבוצה בלי מוח.
אין לי ספק אגב שבמשחק של היום נניח היה לו הרבה מה לתרום.

כולה קיבל שבריר של דקות והזדמנות אחת שלפחות הסתיימה בשער של חזיזה
מה דין דוד עשה היום?
שיעלה במקומו משחק הבא, יהיה יותר קל גם לסבע לשחק לידו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה