אין לי ספק. גם הקבוצה הייתה נראית יותר טוב ומשחקת כדורגל יותר שוטף.Jerry אמר:לא מאחל לו פציעה כמובן אבל אם ניקי יקבל את הדקות שלו זה מבורך. יש לכם ספק שאם הוא מקבל את האמון שפיירו קיבל מבכר בליגה הוא כובש פי 2 ממנו?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אין לי ספק. גם הקבוצה הייתה נראית יותר טוב ומשחקת כדורגל יותר שוטף.Jerry אמר:לא מאחל לו פציעה כמובן אבל אם ניקי יקבל את הדקות שלו זה מבורך. יש לכם ספק שאם הוא מקבל את האמון שפיירו קיבל מבכר בליגה הוא כובש פי 2 ממנו?
Apoc אמר:אין ספק שפיירו הוא הסיבה שמכבי חיפה לא משחקת כדורגל שוטף, לכן נראינו מעולה נגד ריינה ומכבי ת"א.
GKagelmacher אמר:Apoc אמר:אין ספק שפיירו הוא הסיבה שמכבי חיפה לא משחקת כדורגל שוטף, לכן נראינו מעולה נגד ריינה ומכבי ת"א.
הוא לבטח לא יעזור לנו להתרומם כרגע.
Apoc אמר:אין ספק שבלעדיו הכל נראה יותר טוב, איזו מחצית ראשונה לפנתיאון, בדיוק כמו נגד ריינה ומכבי ת"א.
Jerry אמר:Apoc אמר:אין ספק שבלעדיו הכל נראה יותר טוב, איזו מחצית ראשונה לפנתיאון, בדיוק כמו נגד ריינה ומכבי ת"א.
עזוב שטויות והתנצחויות, פיירו לא הבעיה אבל הוא בטח לא הפיתרון, היה צריך לחתוך אותו בינואר ולהביא שחקן שיחזק את ההתקפה. שוב הגענו למצב שאנחנו תלויים בדין, זה כישלון של הצוות המקצועי שלא מצליח להכניס את ניקי לעניינים
מי הבעיה? אצילי? תעשה לי טובהApoc אמר:Jerry אמר:Apoc אמר:אין ספק שבלעדיו הכל נראה יותר טוב, איזו מחצית ראשונה לפנתיאון, בדיוק כמו נגד ריינה ומכבי ת"א.
עזוב שטויות והתנצחויות, פיירו לא הבעיה אבל הוא בטח לא הפיתרון, היה צריך לחתוך אותו בינואר ולהביא שחקן שיחזק את ההתקפה. שוב הגענו למצב שאנחנו תלויים בדין, זה כישלון של הצוות המקצועי שלא מצליח להכניס את ניקי לעניינים
אם הוא לא הבעיה הוא צריך לשחק נקודה. כל מי שלא הבעיה צריך לשחק. יש מספיק כאלה שהם כן הבעיה.
Jerry אמר:מי הבעיה? אצילי? תעשה לי טובהApoc אמר:Jerry אמר:עזוב שטויות והתנצחויות, פיירו לא הבעיה אבל הוא בטח לא הפיתרון, היה צריך לחתוך אותו בינואר ולהביא שחקן שיחזק את ההתקפה. שוב הגענו למצב שאנחנו תלויים בדין, זה כישלון של הצוות המקצועי שלא מצליח להכניס את ניקי לעניינים
אם הוא לא הבעיה הוא צריך לשחק נקודה. כל מי שלא הבעיה צריך לשחק. יש מספיק כאלה שהם כן הבעיה.
Jerry אמר:מי הבעיה? אצילי? תעשה לי טובהApoc אמר:Jerry אמר:עזוב שטויות והתנצחויות, פיירו לא הבעיה אבל הוא בטח לא הפיתרון, היה צריך לחתוך אותו בינואר ולהביא שחקן שיחזק את ההתקפה. שוב הגענו למצב שאנחנו תלויים בדין, זה כישלון של הצוות המקצועי שלא מצליח להכניס את ניקי לעניינים
Apoc אמר:כל משחק יש לו מה לתרום, כי בניגוד לדינדה ואחרים גם אם יש לו משחק שפל עדיין קופצים עליו בלמים וזה מפנה שטחים.
הוא לא פתח 3 משחקים בליגה - ת"א, ריינה, חדרה.
Ganjot אמר:מה שעצוב, זה שמתי שהוא ישחק - נפסיק להרים.
כשדין דוד משחק, נגד שני מקררים ברחבה של חדרה - מרימים.
קבוצה בלי מוח.
אין לי ספק אגב שבמשחק של היום נניח היה לו הרבה מה לתרום.
כן. 2 שערים.Jerry אמר:יכבוש עד סוף העונה?