צריך להפיק ממנו כמה שאפשר עד סוף העונה. יש לו מה לתרום.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם אתה מעדיף את דין דוד, שלטעמי הוא החלוץ הכי גרוע בליגה (ייתכן שבשתי הליגות הראשונות, לא צופה מספיק בלאומית), אז אתה הזוי בקטע קיצוני.Jerry אמר:לא התלהבתי גם היום מעדיף את סבע ודין במקומו, הייתי אומר גם ניקי אם בכר לא היה הורג אותו, הוא מגושם ואיטי בתגובה שלו, הגול שלו היום כמו מול הכוכב האדום כי היה לו המון זמן להסתובב ולהכין את הרגל, זה לא מספיק טוב לנו
GKagelmacher אמר:כמה שאני לא מחזיק ממני קשה לשנוא אותו. אחלה פיירו![]()
shayhagai אמר:שוב בתור שחקן שלא יוצא מהרחבה אין ספק שהוא נכס ובמשחקים שכלום לא הולך כשהקבוצות מולנו מתגוננות ברחבה 90 דקות, זה פשע לא לתת לו להיות שם. מצידי אפילו שסתם יעמוד.
אבל במשחק שוטף,הטכניקה שלו כל כך מגבילה אותו שכל כדור כמעט שהוא מקבל מחוץ לרחבה אם הוא לא מוסר ישר, זה איבוד כדור וודאי.
דווקא הגול שלו היום היה ביצוע גדול. לתת מהמצב שהוא קיבל בו את הכדור גול ב2 נגיעות בלבד זה מרשים. גם שיחרר בעיטה מהירה.Jerry אמר:לא התלהבתי גם היום מעדיף את סבע ודין במקומו, הייתי אומר גם ניקי אם בכר לא היה הורג אותו, הוא מגושם ואיטי בתגובה שלו, הגול שלו היום כמו מול הכוכב האדום כי היה לו המון זמן להסתובב ולהכין את הרגל, זה לא מספיק טוב לנו
KevinDurant אמר:דווקא הגול שלו היום היה ביצוע גדול. לתת מהמצב שהוא קיבל בו את הכדור גול ב2 נגיעות בלבד זה מרשים. גם שיחרר בעיטה מהירה.Jerry אמר:לא התלהבתי גם היום מעדיף את סבע ודין במקומו, הייתי אומר גם ניקי אם בכר לא היה הורג אותו, הוא מגושם ואיטי בתגובה שלו, הגול שלו היום כמו מול הכוכב האדום כי היה לו המון זמן להסתובב ולהכין את הרגל, זה לא מספיק טוב לנו
המשחק היום היה קלאסי בשבילו עם הבלמים של בית''ר, טחן אותם לגמרי.
יכול להיות שבאופן כללי זה לא מתאים, אבל לקראת הפלייאוף ועד סוף העונה צריך לנסות להרוויח כל שחקן שאפשר לרוטציה ומספיק שהוא יתרום בעוד משחק-שתיים משמעותיים עד סוף העונה וזה כבר שדרוג
לא אמרתי שהוא ברמה או לא, אבל דווקא הביצוע הספציפי הזה היה טוב. הוא לא היה במצב של לשחרר בעיטה בנגיעה והצליח לייצר שער ב2 נגיעות במהלך לא קל.אליאור אמר:KevinDurant אמר:דווקא הגול שלו היום היה ביצוע גדול. לתת מהמצב שהוא קיבל בו את הכדור גול ב2 נגיעות בלבד זה מרשים. גם שיחרר בעיטה מהירה.Jerry אמר:לא התלהבתי גם היום מעדיף את סבע ודין במקומו, הייתי אומר גם ניקי אם בכר לא היה הורג אותו, הוא מגושם ואיטי בתגובה שלו, הגול שלו היום כמו מול הכוכב האדום כי היה לו המון זמן להסתובב ולהכין את הרגל, זה לא מספיק טוב לנו
המשחק היום היה קלאסי בשבילו עם הבלמים של בית''ר, טחן אותם לגמרי.
יכול להיות שבאופן כללי זה לא מתאים, אבל לקראת הפלייאוף ועד סוף העונה צריך לנסות להרוויח כל שחקן שאפשר לרוטציה ומספיק שהוא יתרום בעוד משחק-שתיים משמעותיים עד סוף העונה וזה כבר שדרוג
ברצינות? בגול שלו הוא השתלט בצורה לקויה על הכדור ואיכשהו דחק מקרוב כדור פנימה בלי שהצליח לכוון אותו, וזה בגלל שהכדור היה רחוק ממנו בגלל ההשתלטות הלקויה. הוא פשוט קיבל את הכדור קרוב לשער אז השוער סוג של הימר.
הוא לא ברמה.
Apoc אמר:חחחח מה להיפסל
השתמש בגוף שלו כמו שצריך והבלם עף קיבינימט כי פיירו קרנף חזק וזה בסדר
הבלם של בית"ר לא ביקש בכלל פאול
Apoc אמר:חחחח מה להיפסל
השתמש בגוף שלו כמו שצריך והבלם עף קיבינימט כי פיירו קרנף חזק וזה בסדר
הבלם של בית"ר לא ביקש בכלל פאול