• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
צריך לחפש חלוץ תותח מעכשיו לעונה הבאה.
שיתחילו לעבוד ושלא יביאו לפה עוד פעם פלופ ב 1.6 מיליון יורו.
70% מהפורום לדעתי לא התלהב ממנו עוד שפורסם על המועמדות שלו.

וטעו, כנראה שכל חלוץ אחר ואנחנו לא בצ'מפיונס עם כל הכבוד. בסוף הוא העלה אותנו עם פיזיות אדירה. האם זה שווה את זה שקיבלנו חלוץ של 7-8 שערים בעונה בליגה? כנראה שכן.
בכללי 70% מהפורום זה קבוצה שתמיד טועה. גם עם סק 70% מהפורום רצה להעיף אותו במשך חודש חודשיים.

יש לו תכונות טובות אבל הוא לא שחקן מספיק טוב כדי להיות חלוץ זר מוביל. זאת האמת.

Shocking4U אמר:
יש לו תכונות טובות אבל הוא לא שחקן מספיק טוב כדי להיות חלוץ זר מוביל. זאת האמת.

הוא גם לא מספיק טוב להיות מחליף. גודסוויי דוניו היה הרבה יותר טוב ממנו בשמינית מחיר

מסכים עם אפוק. הוא הביא אותנו לליגת האלופות, זה לבד כבר שווה את ההחתמה שלו.
יחד עם זאת, במידה והוא לא ישתפר עד סוף העונה נצטרך להחליף אותו.

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
צריך לחפש חלוץ תותח מעכשיו לעונה הבאה.
שיתחילו לעבוד ושלא יביאו לפה עוד פעם פלופ ב 1.6 מיליון יורו.
70% מהפורום לדעתי לא התלהב ממנו עוד שפורסם על המועמדות שלו.

וטעו, כנראה שכל חלוץ אחר ואנחנו לא בצ'מפיונס עם כל הכבוד. בסוף הוא העלה אותנו עם פיזיות אדירה. האם זה שווה את זה שקיבלנו חלוץ של 7-8 שערים בעונה בליגה? כנראה שכן.
בכללי 70% מהפורום זה קבוצה שתמיד טועה. גם עם סק 70% מהפורום רצה להעיף אותו במשך חודש חודשיים.

אי אפשר לדעת מה היה עם חלוץ אחר, אפשר גם לטעון שעם חלוץ יותר טוב היינו מעפילים בצורה יותר משכנעת ואולי אפילו מגרדים עוד נקודות בבתים.
אני מקווה שהוא לא יעלה לנו באליפות.

hezildo אמר:

אה, אם הוא יבקיע עוד כמה גולים עד סוף העונה אז אתה תשנה את דעתך ותחשוב שצריך להשאיר אותו?
וואלה אני מקווה מאוד שאלברמן לא חושב כמוך.

הרמתי ידיים לגביו.
אני מאמין שאחרי המוקדמות של הצמפיונס, סוכן טוב ימצא לו איזה קבוצה בליגה הצרפתית.

זה יהיה טוב לשני הצדדים

Daniel123 אמר:
hezildo אמר:

אה, אם הוא יבקיע עוד כמה גולים עד סוף העונה אז אתה תשנה את דעתך ותחשוב שצריך להשאיר אותו?

כתבתי "ישתפר", לא כתבתי "יכבוש". יש עוד אלמנטים במשחק חוץ מגולים, למרות שאצל חלוץ זה המדד המרכזי.

hezildo אמר:
Daniel123 אמר:
hezildo אמר:

כתבתי "ישתפר", לא כתבתי "יכבוש". יש עוד אלמנטים במשחק חוץ מגולים, למרות שאצל חלוץ זה המדד המרכזי.
תעזוב חזי
אחרי החמצות של היום מה יש לשכנע ?
אני נותן לפחות 1 מהמצבים

כן עוד אלמנטים חוץ מגול, חלאס הרגליים שלו אלרגיות לכדור כמו שאני אלרגי לבוטנים, וגם משחק הראש שלו מסתמנת כמו אגדה אורבנית, זה פשוט שחקן שלא ברמה הנדרשת ולא סתם יש לו קריירה מדשדשת, תודה על קמפיין צ'מפיונס מדהים ובהצלחה ביעד הבא מקווה שעדיין יש לו שם בצרפת. אם היינו מנסים למכור בינואר אולי היינו עוד יוצאים ברווח

ההבדל בין שלב הבא לבין הפסד זה ההחמצות שלו כחלוץ.

מחטיא וימשיך להחטיא כי הוא לא יודע להבקיע, ועדיין מעדיף אותו בפער על דין דוד.
גם היום, דין דוד היה בגדר נעלם במגרש (ומחצית ראשונה הוא שיחק כחלוץ, ככה שאי אפשר להגיד שזה בגלל ששיחק באגף), לעומת פיירו שהיה מעורב בהרבה מהלכים ועזר מאוד במשחק השוטף.
חבל שאין מסביב לחלוצים שלנו עוד שחקנים שמסוגלים להבקיע גולים, אולי סבע רק.

Liberman אמר:
https://bit.ly/3Yc054N

חחחחחחח הביתה

האמת כואב עוד יותר לראות את זה שוב. פשוט לא להאמין שזה אפילו לא הלך למסגרת. כלום ושום דבר.

הדיסוננס בין היכולת מול השער לבין התרומה שלו למשחק הקבוצתי שלנו תהומית. היה מעולה אתמול, אבל ההחטאות מעכירות...

ברק.י אמר:
הדיסוננס בין היכולת מול השער לבין התרומה שלו למשחק הקבוצתי שלנו תהומית. היה מעולה אתמול, אבל ההחטאות מעכירות...

בסופו של יום אתה מביא חלוץ ב2 מיליון יורו שישים כדור ברשת. בושה מה שהיה אתמול.

גם ״הפנדל״ שעשו עליו - היה חייב לסיים את זה. הוא איטי, לא טכני ומסורבל.

Liberman אמר:
ברק.י אמר:

בסופו של יום אתה מביא חלוץ ב2 מיליון יורו שישים כדור ברשת. בושה מה שהיה אתמול.

גם ״הפנדל״ שעשו עליו - היה חייב לסיים את זה. הוא איטי, לא טכני ומסורבל.
אתה צודק ליברמן. אבל כרגע, אלא אם בכר יתפכח וישחק עם רביעיה של שרי, דולב, עומר ודיא- תהיה בעיה לא לשחק איתו

לא משנה כמה הוא "מפנה שטחים" וכמה הוא מוריד כדורים אם בסופו של דבר הוא לא מסוגל להבקיע, בשביל זה הביאו אותו

dsgreen4 אמר:
Liberman אמר:
https://bit.ly/3Yc054N

חחחחחחח הביתה

האמת כואב עוד יותר לראות את זה שוב. פשוט לא להאמין שזה אפילו לא הלך למסגרת. כלום ושום דבר.

כל חלוץ יכול להחטיא את זה וזה קורה אפילו לשחקנים הכי טובים בעולם. העניין הוא שאצלו זה לא רק זה. הוא מסורבל ואיטי ולוקה מאוד בטכניקה. גם במחצית הראשונה היה לו מצב שהוא היה מול השוער אבל השתלט איום ונורא ובעט מעל השער.

אני חושב שהרבה מהבעיה של הקבוצה זו זה העדר חלוץ קילר. אם היה לנו עכשיו חלוץ שהיו לו 12-13 שערים בליגה במקום ה-6 של פיירו כנראה שהיינו בפער הרבה יותר גבוה בליגה וגם היינו מנצחים אתמול.
אני לא אומר שפיירו הוא הבעיה היחידה של הקבוצה, או בכלל החוסר בחלוץ ברמה גבוהה, אבל חלוץ טוב יותר היה מביא לנו יותר נצחונות ממה שהשגנו עד היום, גם במשחקים החלשים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה