• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יגאל גולדשטיין בכתבה על מצבת השחקנים:
"פרנטזדי פיירו: אם לא תגיע קבוצה שתשלם לפחות 1.6 מיליון אירו למכבי חיפה, הוא צפוי להמשיך. על אף ביקורות מבחוץ, במועדון מעריכים אותו ומאמינים בו."

מקווה מאוד שזה נכתב כדי לגרד עליו כמה שקלים.

הוא עשה לייב באינסטגרם מהחדר הלבשה כשכולם חוגגים והוא פשוט לבד כזה ולא חוגג
מקווה שהוא לא ככה מעבר אם כן זה באסה

אליאור אמר:
"פרנטזדי פיירו: אם לא תגיע קבוצה שתשלם לפחות 1.6 מיליון אירו למכבי חיפה, הוא צפוי להמשיך. על אף ביקורות מבחוץ, במועדון מעריכים אותו ומאמינים בו."

מוכר אותו בשקט גם תמורת 1-1.2 מיליון.
נתן את שלו (גם כספית) בעלייה לצמפיונס אבל באמת מגיע לנו חלוץ יותר טוב.

SaTla אמר:
הוא עשה לייב באינסטגרם מהחדר הלבשה כשכולם חוגגים והוא פשוט לבד כזה ולא חוגג
מקווה שהוא לא ככה מעבר אם כן זה באסה
לדעתי הוא קצת על הספקטרום
ואני לא אומר את זה כדי לצחוק עליו, זה כנראה האופי שלו ודווקא היה מאוד מרגש לראות את כל השחקנים מרימים לו בגול

dyarok אמר:
אליאור אמר:

מוכר אותו בשקט גם תמורת 1-1.2 מיליון.
נתן את שלו (גם כספית) בעלייה לצמפיונס אבל באמת מגיע לנו חלוץ יותר טוב.

משחרר אותו גם בחינם אם תמצא קבוצה שתקח את החוזה שלו. להביא עליו מיליון יורו זה לא פשוט בכלל.

אני לא חושב שגם במשחקים הכי גרועים שלו מישהו פה לא אהב אותו. בסוף הוא נתן לנו רגעים שנזכור לכל החיים ואחראי באופן די משמעותי על העלייה לצ׳מפיונס וגם במשחקים שהוא היה מזעזע הוא תמיד עבד קשה וניסה. בסוף למרות הכל זה לא מספיק טוב כדי להיות חלוץ זר במכבי חיפה הזאת, צריך להיפרד כידידים ולשאוף לחלוץ יותר טוב ועדיין נזכור את כל מה שעשה.

הצחיק אותי שבפנדל כולם ידעו שהוא יחמיץ ובכל זאת נתנו לו לבעוט. הרגיש כמו כיתה טיפולית.

אליאור אמר:

אוי ואבוי

כן בטח הוא יודע מה המאמן הבא ומה אלברמן חושבים על פיירו, בחייאת

לא חושב שנצליח להיפטר ממנו ביותר ממיליון יורו ולכן הוא ימשיך

יש לו אופי של גבר, הביא ליגת אלופות. הביא 6 נק מול ב״ש וניצחון מול קש. בסוף לא מה שציפינו ממנו בליגה. אבל חותם כל עונה ליפול בכסף הזה עם זר שיביא אותי לליגת אלופות ויתן עונה כזאת בליגה.

מה שלא מובן לי איך שחקן מגיע לרמות כאלה ולדמי העברה כאלו שאין לו מושג איך לבעוט (הבן אדם חלוץ כן)

אם הייתי צריך להמר הייתי אומר שהוא ישאר

בגלל החוזה הארוך שתקועים איתו ובגלל התג מחיר ששולם עליו

אם הוא היה עולה 800 אלף יורו היו כנראה מביאים חלוץ יותר טוב אבל ימכרו לנו שבעונה הבאה הוא כבר יתאקלם ופתאום ידע לבעוט עם הרגל

אני חשבתי על עניין החוזה - מאמין שאלברמן ימצא פיתרון. בטח ישאילו אותו

האמת? שאם יהיה לנו עוד חלוץ ישראלי איכותי שיכול להוביל אותנו בליגה (גם אם רק בליגה) אני יכול להיות בסדר עם עוד עונה של פיירו. שהוא יהיה החלוץ של אירופה והישראלי שיבוא, לצד דינדה, יתנו את המספרים בליגה. בסופו של דבר, אם ניקיטה היה ניקיטה שנותן מספרים, לא היינו תקועים עם פיירו בהרכב בכל משחק העונה והמכונה הייתה עובדת טוב בחוד בכל המסגרות. זו כמובן לא השאיפה, אבל אני אבין את המהלך הזה.

זו צריכה להיות החלטה של המאמן החדש, לא של אלברמן.

אבל אם לפיירו אין מקום בשיטת המשחק שלו, אז שיחתכו מהסיפור בלי להתחיל לקושש עוד 100 או 200 אלף יורו. את ההשקעה הכספית עליו כבר החזירו יפה מאוד.

הדבר הכי גרוע שיכולים לחשוב עליו זה להשאיר פה את פיירו רק בגלל מחיר הרכישה המקורי שלו

ברק.י אמר:
האמת? שאם יהיה לנו עוד חלוץ ישראלי איכותי שיכול להוביל אותנו בליגה (גם אם רק בליגה) אני יכול להיות בסדר עם עוד עונה של פיירו. שהוא יהיה החלוץ של אירופה והישראלי שיבוא, לצד דינדה, יתנו את המספרים בליגה. בסופו של דבר, אם ניקיטה היה ניקיטה שנותן מספרים, לא היינו תקועים עם פיירו בהרכב בכל משחק העונה והמכונה הייתה עובדת טוב בחוד בכל המסגרות. זו כמובן לא השאיפה, אבל אני אבין את המהלך הזה.

אין אחד כזה ועם מצבת הזרים המלאה אין לך את הפרבילגיה לשים על הספסל חלוץ זר

יש לו יתרונות ברורים אין ספק, אבל החיסרון שלו בטכניקה כל כך גדול, שהוא מעפיל על כולם. אי אפשר לשחק עם חלוץ שאולי הוא מצליח להשתלט על כדור עם הפיזיות שלו, אבל אחר כך לא מסוגל למסור ליותר מ 20 מטר. אני כבר לא מדבר על השתלטות על כדור ממסירה שטוחה כי זה בכלל חסר היתכנות.
שני הפריצות שהיו במכבי תל אביב הוכיחו שזה לא חייב להיות או שחקן פיזי ונגר או מהיר וטכני. אפשר גם וגם או לפחות יתרון באחת התכונות אבל לא 0 בתכונה אחרת.

Smurk אמר:
ברק.י אמר:

אני לא רוצה בזה כמובן.
אבל אם אברג׳ל נוחת פה (או סונדגרן מאוזרח בהפתעה) ואם בריבו/וייסמן טובים מספיק להוביל את הקבוצה בליגה ואפשר להביא אותם, אני אבין למה לא ישקיעו גם בחלוץ זר.

ברק.י אמר:
Smurk אמר:
ברק.י אמר:

אני לא רוצה בזה כמובן.
אבל אם אברג׳ל נוחת פה (או סונדגרן מאוזרח בהפתעה) ואם בריבו/וייסמן טובים מספיק להוביל את הקבוצה בליגה ואפשר להביא אותם, אני אבין למה לא ישקיעו גם בחלוץ זר.
לא סותר את מה שכתבתי. אפשר למכור אותו להשתמש במקום הזה של הזר בעמדות אחרות

shayhagai אמר:
יש לו יתרונות ברורים אין ספק, אבל החיסרון שלו בטכניקה כל כך גדול, שהוא מעפיל על כולם. אי אפשר לשחק עם חלוץ שאולי הוא מצליח להשתלט על כדור עם הפיזיות שלו, אבל אחר כך לא מסוגל למסור ליותר מ 20 מטר. אני כבר לא מדבר על השתלטות על כדור ממסירה שטוחה כי זה בכלל חסר היתכנות.
שני הפריצות שהיו במכבי תל אביב הוכיחו שזה לא חייב להיות או שחקן פיזי ונגר או מהיר וטכני. אפשר גם וגם או לפחות יתרון באחת התכונות אבל לא 0 בתכונה אחרת.

סלייק

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה