ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מוכר אותו בשקט גם תמורת 1-1.2 מיליון.אליאור אמר:יגאל גולדשטיין בכתבה על מצבת השחקנים:
"פרנטזדי פיירו: אם לא תגיע קבוצה שתשלם לפחות 1.6 מיליון אירו למכבי חיפה, הוא צפוי להמשיך. על אף ביקורות מבחוץ, במועדון מעריכים אותו ומאמינים בו."
מקווה מאוד שזה נכתב כדי לגרד עליו כמה שקלים.
לדעתי הוא קצת על הספקטרוםSaTla אמר:הוא עשה לייב באינסטגרם מהחדר הלבשה כשכולם חוגגים והוא פשוט לבד כזה ולא חוגג
מקווה שהוא לא ככה מעבר אם כן זה באסה
dyarok אמר:מוכר אותו בשקט גם תמורת 1-1.2 מיליון.אליאור אמר:יגאל גולדשטיין בכתבה על מצבת השחקנים:
"פרנטזדי פיירו: אם לא תגיע קבוצה שתשלם לפחות 1.6 מיליון אירו למכבי חיפה, הוא צפוי להמשיך. על אף ביקורות מבחוץ, במועדון מעריכים אותו ומאמינים בו."
נתן את שלו (גם כספית) בעלייה לצמפיונס אבל באמת מגיע לנו חלוץ יותר טוב.
אליאור אמר:יגאל גולדשטיין בכתבה על מצבת השחקנים:
ברק.י אמר:האמת? שאם יהיה לנו עוד חלוץ ישראלי איכותי שיכול להוביל אותנו בליגה (גם אם רק בליגה) אני יכול להיות בסדר עם עוד עונה של פיירו. שהוא יהיה החלוץ של אירופה והישראלי שיבוא, לצד דינדה, יתנו את המספרים בליגה. בסופו של דבר, אם ניקיטה היה ניקיטה שנותן מספרים, לא היינו תקועים עם פיירו בהרכב בכל משחק העונה והמכונה הייתה עובדת טוב בחוד בכל המסגרות. זו כמובן לא השאיפה, אבל אני אבין את המהלך הזה.
Smurk אמר:ברק.י אמר:האמת? שאם יהיה לנו עוד חלוץ ישראלי איכותי שיכול להוביל אותנו בליגה (גם אם רק בליגה) אני יכול להיות בסדר עם עוד עונה של פיירו. שהוא יהיה החלוץ של אירופה והישראלי שיבוא, לצד דינדה, יתנו את המספרים בליגה. בסופו של דבר, אם ניקיטה היה ניקיטה שנותן מספרים, לא היינו תקועים עם פיירו בהרכב בכל משחק העונה והמכונה הייתה עובדת טוב בחוד בכל המסגרות. זו כמובן לא השאיפה, אבל אני אבין את המהלך הזה.
אין אחד כזה ועם מצבת הזרים המלאה אין לך את הפרבילגיה לשים על הספסל חלוץ זר
לא סותר את מה שכתבתי. אפשר למכור אותו להשתמש במקום הזה של הזר בעמדות אחרותברק.י אמר:Smurk אמר:ברק.י אמר:האמת? שאם יהיה לנו עוד חלוץ ישראלי איכותי שיכול להוביל אותנו בליגה (גם אם רק בליגה) אני יכול להיות בסדר עם עוד עונה של פיירו. שהוא יהיה החלוץ של אירופה והישראלי שיבוא, לצד דינדה, יתנו את המספרים בליגה. בסופו של דבר, אם ניקיטה היה ניקיטה שנותן מספרים, לא היינו תקועים עם פיירו בהרכב בכל משחק העונה והמכונה הייתה עובדת טוב בחוד בכל המסגרות. זו כמובן לא השאיפה, אבל אני אבין את המהלך הזה.
אין אחד כזה ועם מצבת הזרים המלאה אין לך את הפרבילגיה לשים על הספסל חלוץ זר
אני לא רוצה בזה כמובן.
אבל אם אברג׳ל נוחת פה (או סונדגרן מאוזרח בהפתעה) ואם בריבו/וייסמן טובים מספיק להוביל את הקבוצה בליגה ואפשר להביא אותם, אני אבין למה לא ישקיעו גם בחלוץ זר.
shayhagai אמר:יש לו יתרונות ברורים אין ספק, אבל החיסרון שלו בטכניקה כל כך גדול, שהוא מעפיל על כולם. אי אפשר לשחק עם חלוץ שאולי הוא מצליח להשתלט על כדור עם הפיזיות שלו, אבל אחר כך לא מסוגל למסור ליותר מ 20 מטר. אני כבר לא מדבר על השתלטות על כדור ממסירה שטוחה כי זה בכלל חסר היתכנות.
שני הפריצות שהיו במכבי תל אביב הוכיחו שזה לא חייב להיות או שחקן פיזי ונגר או מהיר וטכני. אפשר גם וגם או לפחות יתרון באחת התכונות אבל לא 0 בתכונה אחרת.