• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
למישהו יש מקור על הראיון הזה אגב? ראיתי את הציטוטים האלה רצים בקבוצות של אוהדי מכבי חיפה אבל אני לא מוצא את הראיון המקורי בשום מקום

הדבר היחיד שיכול לשפר את מאזן השערים שלו בליגה, זה אם יקבל קרוסים חדים מהצדדים ולא הגבהות בלון מהאלכסון.
אבל הוא כבר לא ישפר את טכניקת הבעיטה שלו תוך כדי תנועה או ההשתלטות על הכדור.

לא אתפלא אם האסטרטגיה איתו זה להשאיר אותו למוקדמות ואז לנסות למכור אותו אחרי

אם הוא מביא אותנו שוב לאלופות שיחתום לכל החיים
למרות כל הביקורת עליו ולמרות שאני גם לא מתומכיו

Smile אמר:
אני חושב שכשחקן סגל הוא יכול לתרום, העניין פה זה אם הוא החלוץ הבכיר הזר בהרבה כסף שיוצאים אתו לקרב

Jerry אמר:
מספיק עם השטויות הוא לא צריך להישאר בשום מצב
אם היה ישראלי בסכום הגיוני הייתי משאיר אותו כאופציה מהספסל, סטייל ברק בדש כזה שהיה בזמנו במכבי ת''א שנתן גיוון למשחק

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
מספיק עם השטויות הוא לא צריך להישאר בשום מצב
אם היה ישראלי בסכום הגיוני הייתי משאיר אותו כאופציה מהספסל, סטייל ברק בדש כזה שהיה בזמנו במכבי ת''א שנתן גיוון למשחק
בדש היה אנדרייטד, רציתי אותו כסוס שחור מהספסל מהפעמים הראשונות שראיתי אותו בהכח, עולם אחר מפיירו כי בניגוד אליו הוא מסוגל להשתמש ברגליים והייתה לו סיומת טובה. את פיירו אולי אפשר להשוות לגלמים כמו שוינפלד ובלקמן שגם לא היו קשורים למקצוע אבל היו מחויבים ופיזיים, להשאיר אותו על תקן זר זאת בדיחה, לא ברור איך הגענו למצב הזה

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
אני חושב שכשחקן סגל הוא יכול לתרום, העניין פה זה אם הוא החלוץ הבכיר הזר בהרבה כסף שיוצאים אתו לקרב

לא יודע אם בונים עליו כי הביאו את שוראנוב והם לא בדיוק מתאימים לשחק יחד לפי הפרופיל
אם שוראנוב יתן הצגות פה ופיירו יפתח ברוב המשחקים בספסל לא רואה סיבה להשאיר אותו כזר 6
מניח שבינואר נהיה יותר חכמים ונראה אם ינסו להעיף אותו כל עוד המחיר איפשהו סביב המליון

למה נתת לפיירו לבעוט את הפנדל נגד נתניה?
"אני רציתי לבעוט, אבל איך שבאתי לבעוט פרנטזדי הסתכל עלי מוזר. אני מקווה שהוא לא ישמע את זה ויפרש, אבל פנדלים זה לא הוא, הוא לא בועט מספיק טוב, היה מחמיץ 6 מ-6 באימונים. הוא היה מצויין במשחק הזה ורצה לבעוט, אני והוא חברים טובים. ברק אמר לי 'תן לו לבעוט', ראיתי שהוא רוצה את זה לביטחון, אז נתתי לו לבעוט ואמרתי לו 'תבעט חזק לאמצע'. הוא תמיד בועט לצד שמאל של השוער, גם באימונים, ותמיד מחטיא. נתתי לו את הכדור, הוא בעט שמאלה. כששאלתי אותו הוא אמר לי 'לא יודע, שיניתי את ההחלטה ברגע האחרון'

תמיד כיף לשמוע על החלוץ שלך שהוא לא בועט מספיק טוב

אגב, פיירו ישחק עם האיטי בטורניר גביע הזהב.
יש המון סקאוטים בטורניר.
הופעה טובה שלו, והוא יכול לקבל הצעה.
זה לא מופרך בכלל.

Shocking4U אמר:
"אני רציתי לבעוט, אבל איך שבאתי לבעוט פרנטזדי הסתכל עלי מוזר. אני מקווה שהוא לא ישמע את זה ויפרש, אבל פנדלים זה לא הוא, הוא לא בועט מספיק טוב, היה מחמיץ 6 מ-6 באימונים. הוא היה מצויין במשחק הזה ורצה לבעוט, אני והוא חברים טובים. ברק אמר לי 'תן לו לבעוט', ראיתי שהוא רוצה את זה לביטחון, אז נתתי לו לבעוט ואמרתי לו 'תבעט חזק לאמצע'. הוא תמיד בועט לצד שמאל של השוער, גם באימונים, ותמיד מחטיא. נתתי לו את הכדור, הוא בעט שמאלה. כששאלתי אותו הוא אמר לי 'לא יודע, שיניתי את ההחלטה ברגע האחרון'

חחחחחחח אני מת

Shocking4U אמר:

מביך

איזה חוסר מודעות זה לבקש לבעוט פנדל כשאתה לא טוב בזה.
גם בניון היה כזה, לאורך כל הקריירה היה מגלגל פנדלים ועדיין התעקש לבעוט

מה הקשר לחוסר מודעות? הובלנו 3-1 במשחק והאליפות הייתה בכיס.
הבן אדם רצה הזדמנות נוחה לגול בשביל הביטחון.

גם עם כל הכבוד להגזמות של חזיזה, זה לא שפיירו מעולם לא הבקיע פנדל בקריירה.

Judokan אמר:

חוסר מודעות זה שאתה חושב שאתה טוב במשהו למרות שברור שאתה לא טוב.
לפי transfer market הוא הכניס כל הקריירה פנדל אחד, ואם חזיזה אומר שהוא מחמיץ באימונים אז אני מאמין לו.

וזה לא קשור לאם הוא טוב או לא, יש שחקנים הרבה יותר טובים ממנו שלא טובים בפנדלים, אז לא בועטים.

זה כמו שבכדורסל יש עבירה טכנית וייתנו לשחקן ( מצוין ככל שיהיה ) עם 50% מהקו לזרוק כדי לעלות לו את הביטחון, זה לא קורה נכון?

benrey אמר:
Judokan אמר:

חוסר מודעות זה שאתה חושב שאתה טוב במשהו למרות שברור שאתה לא טוב.
לפי transfer market הוא הכניס כל הקריירה פנדל אחד, ואם חזיזה אומר שהוא מחמיץ באימונים אז אני מאמין לו.

וזה לא קשור לאם הוא טוב או לא, יש שחקנים הרבה יותר טובים ממנו שלא טובים בפנדלים, אז לא בועטים.

זה כמו שבכדורסל יש עבירה טכנית וייתנו לשחקן ( מצוין ככל שיהיה ) עם 50% מהקו לזרוק כדי לעלות לו את הביטחון, זה לא קורה נכון?

בעשרים הפרש לטובתך, כשאתה ביום טוב והפעולות שלך חיוביות, כן.

ההחלטה לתת לו לבעוט את הפנדל בהתחשב בסיטואציה הייתה בסדר. החלק המביך זה העובדה שהוא החמיץ ושכולם ידעו שהוא יחמיץ. כאילו אין לי ספק שלא היה מישהו אחד ביציע שלא ידע שהוא מחמיץ ועכשיו אנחנו גם יודעים שלא היה שחקן אחד בקבוצה שלא ידע שהוא מחמיץ.

מה הפלא מדבריו של חזיזה ? משהו שלא ידענו ?
הוא לא יודע לשחק עם הרגליים, אז לבעוט ? הוא נגר טכני ברמות הגבוהות. הרגליים שלו לא קשורות לענף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה