• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
מה הפלא מדבריו של חזיזה ? משהו שלא ידענו ?
הוא לא יודע לשחק עם הרגליים, אז לבעוט ? הוא נגר טכני ברמות הגבוהות. הרגליים שלו לא קשורות לענף.
אבל אלברמן מחזיק ממנו

Shocking4U אמר:
Liberman אמר:
הוא לא יודע לשחק עם הרגליים, אז לבעוט ? הוא נגר טכני ברמות הגבוהות. הרגליים שלו לא קשורות לענף.
אבל אלברמן מחזיק ממנו

לא חושב. הביאו שחקן ב1.6 מ׳, יש לו חוזה, לא נראה לי שהיו עליו הצעות בכלל.
בשלב הזה לדעתי הוא פשוט תקוע לנו בגרון.

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:
Liberman אמר:
אבל אלברמן מחזיק ממנו

גם איולפסון עלה מיליון יורו והשתחררו ממנו יפה מאוד. אם במועדון לא היו רוצים אותו ומאמינים בו הוא לא היה נשאר.

Shocking4U אמר:
Liberman אמר:
Shocking4U אמר:
אבל אלברמן מחזיק ממנו

גם איולפסון עלה מיליון יורו והשתחררו ממנו יפה מאוד. אם במועדון לא היו רוצים אותו ומאמינים בו הוא לא היה נשאר.

סלייק
אין לי סםק שפיירו נשאר מבחירה של אלברמן וללא קשר למצב החוזה. הוא מאמין בו.

אל תשכחו גם שפיירו היה רחוק מלהיות נגר במשחקים באירופה. וזה כרגע הפוקוס של הקבוצה בתחילת העונה.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Liberman אמר:

סלייק

אל תשכחו גם שפיירו היה רחוק מלהיות נגר במשחקים באירופה. וזה כרגע הפוקוס של הקבוצה בתחילת העונה.
שמע אני כן חושב שיש לזה פקטור ושאם הוא היה מגיע בחינם כן היו יותר ששים להחליף אותו אבל אני חושב שאלברמן באמת ובתמים מחזיק ממנו וחושב שהוא ישתפר ויתן יותר בעונה הקרובה ולכן מעדיף להשאיר אותו.

אם שמים את הדכאון מהשתלשלות האירועים עד עכשיו, זה הגיוני מאוד שהוא עדיין פה.
גם אם נרצה למכור אותו, כרגע קבוצות בחו"ל בקושי מתעסקות ברכש, במיוחד אם נגיד ירצו אותו בתחתית ליגה צרפתית או ליגה צרפתית שנייה וכו'. הם רק עכשיו סיימו/ מסיימים את העונה.
בתכלס הוא יוכל לעזור לנו שוב באירופה, אני נוטה להאמין שאם תגיע עליו הצעה גם במהלך המוקדמות, ישחררו אותו.. או לפחות ככה אני מקווה.

Ganjot אמר:
אם שמים את הדכאון מהשתלשלות האירועים עד עכשיו, זה הגיוני מאוד שהוא עדיין פה.
גם אם נרצה למכור אותו, כרגע קבוצות בחו"ל בקושי מתעסקות ברכש, במיוחד אם נגיד ירצו אותו בתחתית ליגה צרפתית או ליגה צרפתית שנייה וכו'. הם רק עכשיו סיימו/ מסיימים את העונה.
בתכלס הוא יוכל לעזור לנו שוב באירופה, אני נוטה להאמין שאם תגיע עליו הצעה גם במהלך המוקדמות, ישחררו אותו.. או לפחות ככה אני מקווה.

מה שמדהים זה שאם היית שואל כל אוהד כדורגל בליגה איזה שחקן חיפה צריכים להחליף בקיץ הם היו אומרים פיירו ודווקא אותו אלברמן משאיר

Shocking4U אמר:
Liberman אמר:
Shocking4U אמר:
אבל אלברמן מחזיק ממנו

הבדלים גדולים
איולפסון היה נפל ולא היה שום תועלת ממנו.
לדעתי גם קיבלנו עליו כמה גרושים על העברה

אפשר למצוא קבוצה להשאיל אותו אליו, כנראה שלא רוצים.

אני קצת מתפלא שמאמינים בו ככה בהתחשב בכמות המגבלות שיש לו, אבל אני אוהב אותו מאוד ומקווה שהוא יפתיע אותנו ויתן יותר מספרים

רק עכשיו קראתי מה חזיזה אמר עליו. מביך מאוד. אם לא היינו יודעים את השמות היינו חושבים שמדברים על שחקן מהליגה השנייה בהודו.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Liberman אמר:

סלייק

גם באירופה הוא היה נגר, פשוט זה פחות בלט. אני זוכר שאחרי שעלינו לבתים אני וגיסי (שהוא בכלל אוהד ביתר) אמרנו שפיירו לא משכנע. טכניקה זה לא משהו שיש לך חודש כן ואז חודש לא, או שמשתנה בגילאים האלו.

אליאור אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

סלייק

גם באירופה הוא היה נגר, פשוט זה פחות בלט. אני זוכר שאחרי שעלינו לבתים אני וגיסי (שהוא בכלל אוהד ביתר) אמרנו שפיירו לא משכנע. טכניקה זה לא משהו שיש לך חודש כן ואז חודש לא, או שמשתנה בגילאים האלו.

נגר זה ביטוי לאחד שלא יודע לשחק כדורגל.
במשחקים שלנו באירופה (וגם במשחקים הראשונים של העונה), פיירו היה מאוד רחוק מזה.

קח את אולימפיאקוס בבית - גם במשחק שזכור בעיקר בגלל החמצה מזעזעת, היו לו תנועות עומק ממש טובות ומתוזמנות היטב, היה לו מהלך שבו הצליח להסתנן יפה מאחורי מגן והשוער לקח לו במקרה ובאינסטינקט.
במשחק החוץ הוא שחט את ההגנה שלהם בלי תנאים. לא רק צמד, עוד לפני זה השאיר את דוד לבד מול שוער להחמצה אדירה.

במשחק הבית מול הכוכב, בזכותו לא יכלו לשבת לנו על השער לקראת סיום המשחק כי הוא לקח כל הזמן כדורים סופר קשים והתחיל התקפות.

אני יודע שאני הדל"פ הכי מוקצן בפורום בפער בנושא הזה, אבל אני בכנות מאמין שהכישלון היחסי של פיירו אצלנו בליגה נבע (לצד המגבלות הטכניות הסופר בולטות שלו) מחולשה כללית של הקבוצה בתוספת שיטת משחק שמאוד לא מתאימה לחלוץ חוד בסגנון שלו.
מעט מאוד הכנסת כדורים לרחבה, הרבה משחק ברמת הקשרים ההתקפיים והרבה הירו בול שבמסגרתו הם ניסו להציל משחקים לבד.

ובעיניי זה בדיוק מה שמנחה את אלברמן בהישראות של פיירו - המחשבה שתחת דגו, הקבוצה תשחק בסגנון שמזכיר את מה שדגו שיחק בנוער: 3-5-2 עם חלוץ שני ליד פיירו. וזה המערך שבו פיירו הכי בא לידי ביטוי במוקדמות האירופיות.

לכן לדעתי גם רוצים ללכת על בלטקסה שמתאים למערך הזה, ולכן גם החליטו להמשיך עם סוף פודגראנו.

מי שמציין את הראיון של חזיזה ומתייחס רק לנושא של הפנדלים, הוא פושע.
בחלק אחר חזיזה מדבר על כמה הוא אוהב לשחק עם פיירו, וכמה לדעתו הוא משמעותי ומוסיף למשחק של הקבוצה, גם אם לא כובש כל משחק.

קצת כנות לא תזיק לאף אחד.

אחלה חזיזה, ואחלה פיירו.

לא יפתיע אותי אם הוא יעשה את הקמפיין האירופאי איתנו ואז ימכר/יוחלף בהמשך החלון

ומה מבטיח שהוא יעשה קמפיין כמו הקודם? להזכירכם רק גול אחד שלו היה עם הרגל בסיבוב המוקדמות. אני לא רואה אותו כובש ארבעה שערים רק בנגיחות שוב. עדיף שיהיה חלוץ טוב יותר גם למוקדמות ולא לחשוב שזה יהיה כמו בפעם קודמת.

עוד אחת מההחלטות הביזיונית של הקיץ, ההשארה של חסר הטכניקה הזה בקבוצה.

אני אומר ננעל את הנושא שלו ואולי זה מה שיביא את המזל, או במקרה הזה את השכל.

מתחיל היום את הקמפיין של האיטי עם משחק נגד קטאר ב1 בלילה שעון ישראל.

פיירו בהרכב. שידור ישיר בספורט 4. החל מ-01:00

https://twitter.com/nimidana/status/1673079884451651584?t=mX2_rEhWHPayW2iv1uInYg&s=19

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה