אבל אלברמן מחזיק ממנוLiberman אמר:מה הפלא מדבריו של חזיזה ? משהו שלא ידענו ?
הוא לא יודע לשחק עם הרגליים, אז לבעוט ? הוא נגר טכני ברמות הגבוהות. הרגליים שלו לא קשורות לענף.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אבל אלברמן מחזיק ממנוLiberman אמר:מה הפלא מדבריו של חזיזה ? משהו שלא ידענו ?
הוא לא יודע לשחק עם הרגליים, אז לבעוט ? הוא נגר טכני ברמות הגבוהות. הרגליים שלו לא קשורות לענף.
Shocking4U אמר:אבל אלברמן מחזיק ממנוLiberman אמר:מה הפלא מדבריו של חזיזה ? משהו שלא ידענו ?
גם איולפסון עלה מיליון יורו והשתחררו ממנו יפה מאוד. אם במועדון לא היו רוצים אותו ומאמינים בו הוא לא היה נשאר.Liberman אמר:Shocking4U אמר:אבל אלברמן מחזיק ממנוLiberman אמר:מה הפלא מדבריו של חזיזה ? משהו שלא ידענו ?
לא חושב. הביאו שחקן ב1.6 מ׳, יש לו חוזה, לא נראה לי שהיו עליו הצעות בכלל.
בשלב הזה לדעתי הוא פשוט תקוע לנו בגרון.
Shocking4U אמר:גם איולפסון עלה מיליון יורו והשתחררו ממנו יפה מאוד. אם במועדון לא היו רוצים אותו ומאמינים בו הוא לא היה נשאר.Liberman אמר:Shocking4U אמר:אבל אלברמן מחזיק ממנו
שמע אני כן חושב שיש לזה פקטור ושאם הוא היה מגיע בחינם כן היו יותר ששים להחליף אותו אבל אני חושב שאלברמן באמת ובתמים מחזיק ממנו וחושב שהוא ישתפר ויתן יותר בעונה הקרובה ולכן מעדיף להשאיר אותו.Judokan אמר:Shocking4U אמר:גם איולפסון עלה מיליון יורו והשתחררו ממנו יפה מאוד. אם במועדון לא היו רוצים אותו ומאמינים בו הוא לא היה נשאר.Liberman אמר:לא חושב. הביאו שחקן ב1.6 מ׳, יש לו חוזה, לא נראה לי שהיו עליו הצעות בכלל.
סלייק
אין לי סםק שפיירו נשאר מבחירה של אלברמן וללא קשר למצב החוזה. הוא מאמין בו.
אל תשכחו גם שפיירו היה רחוק מלהיות נגר במשחקים באירופה. וזה כרגע הפוקוס של הקבוצה בתחילת העונה.
Ganjot אמר:אם שמים את הדכאון מהשתלשלות האירועים עד עכשיו, זה הגיוני מאוד שהוא עדיין פה.
גם אם נרצה למכור אותו, כרגע קבוצות בחו"ל בקושי מתעסקות ברכש, במיוחד אם נגיד ירצו אותו בתחתית ליגה צרפתית או ליגה צרפתית שנייה וכו'. הם רק עכשיו סיימו/ מסיימים את העונה.
בתכלס הוא יוכל לעזור לנו שוב באירופה, אני נוטה להאמין שאם תגיע עליו הצעה גם במהלך המוקדמות, ישחררו אותו.. או לפחות ככה אני מקווה.
הבדלים גדוליםShocking4U אמר:גם איולפסון עלה מיליון יורו והשתחררו ממנו יפה מאוד. אם במועדון לא היו רוצים אותו ומאמינים בו הוא לא היה נשאר.Liberman אמר:Shocking4U אמר:אבל אלברמן מחזיק ממנו
Judokan אמר:Shocking4U אמר:גם איולפסון עלה מיליון יורו והשתחררו ממנו יפה מאוד. אם במועדון לא היו רוצים אותו ומאמינים בו הוא לא היה נשאר.Liberman אמר:לא חושב. הביאו שחקן ב1.6 מ׳, יש לו חוזה, לא נראה לי שהיו עליו הצעות בכלל.
סלייק
אל תשכחו גם שפיירו היה רחוק מלהיות נגר במשחקים באירופה. וזה כרגע הפוקוס של הקבוצה בתחילת העונה.
אליאור אמר:Judokan אמר:Shocking4U אמר:גם איולפסון עלה מיליון יורו והשתחררו ממנו יפה מאוד. אם במועדון לא היו רוצים אותו ומאמינים בו הוא לא היה נשאר.
סלייק
גם באירופה הוא היה נגר, פשוט זה פחות בלט. אני זוכר שאחרי שעלינו לבתים אני וגיסי (שהוא בכלל אוהד ביתר) אמרנו שפיירו לא משכנע. טכניקה זה לא משהו שיש לך חודש כן ואז חודש לא, או שמשתנה בגילאים האלו.