1-1 הונדורס. במצב הנוכחי קטאר עולים על פני האיטי בגלל הפרש שערים.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מעניין אם יתנו לו חופש כמו שנתנו לסק או שהוא יצטרף מיידית למחנהApoc אמר:כמו רכש
KevinDurant אמר:הוא שחקן עם בעיה קיצונית בעיקר של לבעוט בכדור, מעל הכל.
כשהוא בתוך הרחבה הוא מסוגל לבצע פעולות טובות וכשהוא מחוץ לרחבה הוא צריך למעט לגעת בכדור וגם כשכן, לשחק בנגיעה ולתת לאחרים לעשות את העבודה.
זה לא בושה, גם האלנד בסיטי לא נוגע בכדור כמעט מחוץ לרחבה ובעיקר נותן לאחרים לעשות את הדברים
הבעיטה הזו הייתה פוקס וגם בסרטוני שערים שלו זה היה פוקס.Judokan אמר:KevinDurant אמר:הוא שחקן עם בעיה קיצונית בעיקר של לבעוט בכדור, מעל הכל.
כשהוא בתוך הרחבה הוא מסוגל לבצע פעולות טובות וכשהוא מחוץ לרחבה הוא צריך למעט לגעת בכדור וגם כשכן, לשחק בנגיעה ולתת לאחרים לעשות את העבודה.
זה לא בושה, גם האלנד בסיטי לא נוגע בכדור כמעט מחוץ לרחבה ובעיקר נותן לאחרים לעשות את הדברים
אתה צודק, אבל תחזור נגיד ל4-0 על אולימפיאקוס בשנה שעברה, ותראה את המהלך שהוא נתן שם כשהיינו ביתרון 3 עם בעיטה ממש חדה מסף הרחבה שפספסה במילימטרים.
כל העונה מאז לא הייתה לו בעיטה בסגנון. ובעיניי זה לחלוטין עניין שקשור לביטחון. באותו משחק, עם צמד מרגש ביד, הוא הרגיש מלך העולם ושיחק בהתאם.
ואם תגיד שהבעיטה הזו הייתה פוקס, וואלה גם בסרטון השערים שלו מגנגאן היו כמה בעיטות כאלה.
KevinDurant אמר:הבעיטה הזו הייתה פוקס וגם בסרטוני שערים שלו זה היה פוקס.Judokan אמר:KevinDurant אמר:הוא שחקן עם בעיה קיצונית בעיקר של לבעוט בכדור, מעל הכל.
אתה צודק, אבל תחזור נגיד ל4-0 על אולימפיאקוס בשנה שעברה, ותראה את המהלך שהוא נתן שם כשהיינו ביתרון 3 עם בעיטה ממש חדה מסף הרחבה שפספסה במילימטרים.
כל העונה מאז לא הייתה לו בעיטה בסגנון. ובעיניי זה לחלוטין עניין שקשור לביטחון. באותו משחק, עם צמד מרגש ביד, הוא הרגיש מלך העולם ושיחק בהתאם.
ואם תגיד שהבעיטה הזו הייתה פוקס, וואלה גם בסרטון השערים שלו מגנגאן היו כמה בעיטות כאלה.
יש לו טכניקת בעיטה מזעזעת, הוא לא יודע לבעוט עם המלא והוא בעיקר גורף את הכדור, גם אתמול היה לו מצב טוב מחוץ לרחבה והוא נתן את הדרדלה הקבועה שלו לאמצע
אני אומר את זה בתור אחד שמנוי בדיוק לאיפה שהקבוצה מתחממת ורואה איך הוא בועט גם בחימום, זה לא עניין של ביטחון.
אם כבר למשחקים נגד אולימפיאקוס הוא הגיע בחוסר ביטחון מוחלט אחרי החמצת הפנדל באלוף האלופים וכו'
אני מסכים שהיו לו פעולות טובות באירופה אבל צריך לזכור שבאירופה הוא שיחק עם הרבה יותר שטחים ובפחות צפיפות ששם יותר קל לו להביא לידי ביטוי את הפיזיות והעוצמות שלו מאשר לשחק על שטח קטן.Judokan אמר:KevinDurant אמר:הבעיטה הזו הייתה פוקס וגם בסרטוני שערים שלו זה היה פוקס.Judokan אמר:אתה צודק, אבל תחזור נגיד ל4-0 על אולימפיאקוס בשנה שעברה, ותראה את המהלך שהוא נתן שם כשהיינו ביתרון 3 עם בעיטה ממש חדה מסף הרחבה שפספסה במילימטרים.
יש לו טכניקת בעיטה מזעזעת, הוא לא יודע לבעוט עם המלא והוא בעיקר גורף את הכדור, גם אתמול היה לו מצב טוב מחוץ לרחבה והוא נתן את הדרדלה הקבועה שלו לאמצע
אני אומר את זה בתור אחד שמנוי בדיוק לאיפה שהקבוצה מתחממת ורואה איך הוא בועט גם בחימום, זה לא עניין של ביטחון.
אם כבר למשחקים נגד אולימפיאקוס הוא הגיע בחוסר ביטחון מוחלט אחרי החמצת הפנדל באלוף האלופים וכו'
סבבה, אז אני אנסח את הטענה שלי ככה שעם ביטחון, יהיו לו הרבה יותר פוקסים. באופן כללי בתחילת העונה שעברה, היו לפיירו פעולות שונות שממש לא חזרו על עצמן. נגיד באירופה הוא אפילו הצליח לבצע דריבל ולעבור שחקן בעוצמה כמה פעמים, אבל בהמשך העונה הוא לא הצליח אפילו לעצור כדור פשוט.
למשחק מול אולימפיאקוס הוא אולי הגיע בביטחון נמוך, אבל זה בטח לא היה נמוך בשלב שאני מדבר עליו כשהוא עם צמד בכורה והקבוצה בדרך הבטוחה לעלות.
זו בדיוק הטענה שלי, פיירו עם ביטחון הוא שחקן שיכול לעשות דברים אחרת מפיירו במצב תסכול מתמשך מהחיים. ולכן כאמור אני מקווה שהצוות ישקיע בלהבטיח את המצב המנטלי החיובי של פיירו
Jerry אמר:#לך
רציני אתה ממשיך איתו לעוד עונה?Apoc אמר:Jerry אמר:#לך
מלך*