MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
כל עוד זה לא איזה יוסי בניון שיהרוס אותנו מבפנים, גם אם יום אחד חנא פרהוד יאמן את מכבי חיפה ארצה שהוא יצליח.. אבל כמובן שככל שהמינוי פחות מקצועי יש לו הרבה פחות סיכויי הצלחה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
חזיזוש אמר:hezildo אמר:הקהל צריך לעשות מחאה שתבהיר שהמינוי הזה הוא יריקה בפרצוף של כולנו.
כמובן צריך לעשות את זה בצורה שלא תפגע בדגו שבאמת לא אשם כאן.
אם אתה חושב שזה יוביל את הקבוצה למקום טוב אתה טועה
hezildo אמר:חזיזוש אמר:hezildo אמר:הקהל צריך לעשות מחאה שתבהיר שהמינוי הזה הוא יריקה בפרצוף של כולנו.
אם אתה חושב שעכשיו אנחנו במקום טוב אתה טועה.
מינוי כזה רק מוכיח שהמערכת נשארה רקובה וכל ההצלחה היתה מקרית ותלויה רק בבכר.
hezildo אמר:חזיזוש אמר:hezildo אמר:הקהל צריך לעשות מחאה שתבהיר שהמינוי הזה הוא יריקה בפרצוף של כולנו.
Judokan אמר:hezildo אמר:חזיזוש אמר:אם אתה חושב שזה יוביל את הקבוצה למקום טוב אתה טועה
זה תלוי בתוצאות שדגו ישיג.
דווקא הצלחה של מינוי כזה משום מקום תוכיח כמה המערכת נמצאת במקום חזק, אם יש מנהל מקצועי שיש לו חבל "לבנות" מאמנים מבפנים שנה או שנתיים לפני.
בדומה למצב שבו העזיבה של פלאניץ' הוכיחה מערכת חזקה שידעה להביא לו בפחות כסף משמעותית שני מחליפים ברמתו ואף טובים ממנו.
חזיזוש אמר:אחי אני ממש לא חושב אחרת ממך, לחשוב שדגו לא מתאים לדבר כזה לא מצריך מאף אחד להיות פרופסור לכדורגל.hezildo אמר:חזיזוש אמר:אם אתה חושב שזה יוביל את הקבוצה למקום טוב אתה טועה
כולם באותה דעה, אני רק אומר שמחאות של הקהל זה מה שיחזיר אותנו עשור אחורה ולא כישלון כזה או אחר של מאמן (שיכול לקרות גם עם מאמן זר)
hezildo אמר:Judokan אמר:hezildo אמר:אם אתה חושב שעכשיו אנחנו במקום טוב אתה טועה.
זה תלוי בתוצאות שדגו ישיג.
דווקא הצלחה של מינוי כזה משום מקום תוכיח כמה המערכת נמצאת במקום חזק, אם יש מנהל מקצועי שיש לו חבל "לבנות" מאמנים מבפנים שנה או שנתיים לפני.
בדומה למצב שבו העזיבה של פלאניץ' הוכיחה מערכת חזקה שידעה להביא לו בפחות כסף משמעותית שני מחליפים ברמתו ואף טובים ממנו.
גם אתה מפספס את הנקודה. זה לא משנה אם דגו יצליח או יכשל, עצם העובדה שלוקחים הימור במינוי כזה היא הבעיה כאן, זה מראה על שיקול דעת
לקוי מאוד. אם לא הצליחו להביא מאמן זר ברמה בגלל "פערים" אז חזרנו אחורה. גם אם הסיבה יותר לגיטימית אז צריך להביא את המאמן הישראלי הכי
בכיר שאפשר. למנות את דגו זה סיכון ממשי לזרוק לפח את מה שנבנה כאן בשנים האחרונות, לא רואה איך זה מעיד על מערכת חזקה, להיפך.
hezildo אמר:חזיזוש אמר:אחי אני ממש לא חושב אחרת ממך, לחשוב שדגו לא מתאים לדבר כזה לא מצריך מאף אחד להיות פרופסור לכדורגל.hezildo אמר:אם אתה חושב שעכשיו אנחנו במקום טוב אתה טועה.
כולם באותה דעה, אני רק אומר שמחאות של הקהל זה מה שיחזיר אותנו עשור אחורה ולא כישלון כזה או אחר של מאמן (שיכול לקרות גם עם מאמן זר)
תלוי איזו מחאה. אני לא אומר להתחיל להשתולל ולשרוף את המועדון כמו אוהדי בית"ר. צריך מחאה חכמה וממוקדת שתראה למועדון
שהזילזול הזה לא מקובל עלינו והוא גם לא נכון מקצועית (וכמובן לא לפגוע בדגו).
hezildo אמר:@Judokan
יש הבדל גדול בין להמר על שחקנים לבין מאמנים. הסקאוטינג שונה, המחיר הכלכלי שונה
וההשפעה שלהם על הקבוצה היא שונה. יותר קל לתקן אם נפלת בהימור על שחקן מאשר על מאמן, ההשפעה
של מאמן על קבוצה הרבה יותר גדולה מאשר של שחקן.
בכל מינוי יש רמת סיכון מסוימת, השאלה היא כמה. אתה באמת רוצה להשוות את הסיכון בין רב"ש לדגו?
רב"ש זה מינוי הגיוני וסביר תחת האילוצים הקיימים, המינוי של דגו הוא בדיוק ההיפך.
אני מצטער מאוד, אבל אם ברירת המחדל של אלברמן למאמן ישראלי היא דגו, זה מראה ששיקול הדעת שלו מאוד לקוי.
hezildo אמר:@Judokan
וההשפעה שלהם על הקבוצה היא שונה. יותר קל לתקן אם נפלת בהימור על שחקן מאשר על מאמן, ההשפעה
בכל מינוי יש רמת סיכון מסוימת, השאלה היא כמה. אתה באמת רוצה להשוות את הסיכון בין רב"ש לדגו?
אני מצטער מאוד, אבל אם ברירת המחדל של אלברמן למאמן ישראלי היא דגו, זה מראה ששיקול הדעת שלו מאוד לקוי.
חזיזוש אמר:hezildo אמר:@Judokan
שוב, מה יש לך לעשות חוץ מלתמוך ולקוות שזה יתברר כהחלטה טובה?
אתה תהיה מרוצה אם עוד חודש הקהל יצליח במחאה ושחר יפטר את דגו בלחץ הקהל ויביא איזה מאמן מרומניה בשלוף? מה לדעתך הבסט קייס סנריו הריאלי
Nadav אמר:הוא מפוטר אחרי עשרה מחזורים. צלמו מסך.