• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

פרופרציות

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
אני באמת חושב שאפילו את זערורה לא צריך להעניש.
פאון בא ואשכרה דורך עליו עם הפקקים בכוונה ללא שום סיבה.
הוא מצידו נתן לו כאפה זכותו להגיב שמתקיפים אותו פיזית.
על מה להעניש אותו? ברצינות אני שואל.
תגידו שאני לא אובייקטיבי אבל אני באמת לא חושב ששחקנים שלנו צריכים להיות מורחקים אולי רק סק בגלל שרץ להתעמת עם הקהל ועשה טעות.

זה נקרא אלימות אתה יודע...
בגדול, אם זה היה סתם ככה ברחוב, זה היה נופל תחת הגנה עצמית.

Ganjot אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
תגידו שאני לא אובייקטיבי אבל אני באמת לא חושב ששחקנים שלנו צריכים להיות מורחקים אולי רק סק בגלל שרץ להתעמת עם הקהל ועשה טעות.

בדיוק לזה התכוונתי.
אם אני הולך ברחוב ועובד לידי מישהו ודורך עלי ככה בכוונה משום מקום שאפשר להבין בבירור שזה לא בטעות כנראה שאני נותן לו איזו דחיפה עם עצבים.
במקרה של זערורה האינסטינקט היה לאטמה לראש.
כאילו מה ציפו שהוא יעשה? שיחבק אותו ויגיד לו תודה?
זו תקיפה לכל דבר.

Daniel123 אמר:
בוקר חרא.
התעוררתי כשאני שואל את עצמי בלב:
למה המועדון שלי כזה לוזרי? זה אולי כואב לי יותר מהכל.
עכשיו אני מבין יותר מתמיד שזה לא קשור לשחקנים, יש לנו את השחקנים הכי טובים בארץ, אנחנו יותר טובים מב״ש.
אבל ראבק, אף אחד לא שואל איך משנים את המנטליות של מכבי חיפה? זה משהו עמוק שגם אם מסי ואמבפה היו לובשים ירוק אתמול כנראה שעדיין היינו מפסידים.
למה אי אפשר לקחת אליפות חלקה בקלאס?
אני לא מדבר על ניצחון, מה הבעיה להוציא תיקו? למה תמיד זה חייב לבוא בסוף עם שער לוזרי בדקה ה 95? למה אין רוח של ווינריות למועדון הזה?
צריך פה משהו מעבר ליכולת מקצועית כזאת או אחרת.
צריך לשנות את הרוח של המועדון הזה.
לי בתור אוהד קשה מאוד עם הלוזריות שהפך לשם נרדף למכבי חיפה.
מבאס אותי מאוד.
ועוד משהו קטן בנוגע למכות אתמול, אמנם ב״ש התגרו והתחילו בפרובקציות זה ברור אבל למה אי אפשר להוריד את השחקנים מכר הדשא? למה לתת להם להגיב? כמה רכרוכיים וחלשים הצוות וההנלה?
כוס עמק נמאס לי מהחולשה של המועדון הזה.
רק בעלים חדש יפיח פה רוח חדשה.
+++
כל מילה.
יש משהו בלוזריות ובגישה של הקבוצה שלא נפתר.
3 דוגמאות:
1. קבוצה רצה לאליפות, בשני משחקים בפלייאוף בדקות האחרונות הקבוצה מפסיקה לתפקד וחוטפים שערים עמוק עמוק בתופסת הזמן - קטמון ואתמול. רבאק, לפעמים תיקו זה בסדר, עוד צעד ועוד צעד - תשמרו על הכדור ועל התוצאה.
2. לאורך העונה כתבנו כאן לא מעט על התנהגות פרחית של חזיזה, פאני ועוד שמחפשים לריב ולעשות פרובוקציות עם השופטים, עם היריבים ולא מתרכזים בכדורגל. זה לא באמת טופל כי ראינו את זה חוזר לאורך כל העונה. אז אתמול אחרים התפרצו אבל ברגע שאתה לא מטפל בזה במהלך העונה, זאת התוצאה.
3. איפה הצוות וההנהלה? מדוע ברגע שנגמר המשחק לא נכנסים לדשא ומעיפים את כולם לחדר ההלבשה? זה היה עוד בדרבי עם הסרדינים ונמשך בלא מעט משחקים (ב"ש עם ההרחקה של רז במחצית ועוד). תתערבו, תרגיעו את כולם - זה חלק מהתפקיד שלכם

dyarok אמר:
Daniel123 אמר:
בוקר חרא.
התעוררתי כשאני שואל את עצמי בלב:
למה המועדון שלי כזה לוזרי? זה אולי כואב לי יותר מהכל.
עכשיו אני מבין יותר מתמיד שזה לא קשור לשחקנים, יש לנו את השחקנים הכי טובים בארץ, אנחנו יותר טובים מב״ש.
אבל ראבק, אף אחד לא שואל איך משנים את המנטליות של מכבי חיפה? זה משהו עמוק שגם אם מסי ואמבפה היו לובשים ירוק אתמול כנראה שעדיין היינו מפסידים.
למה אי אפשר לקחת אליפות חלקה בקלאס?
אני לא מדבר על ניצחון, מה הבעיה להוציא תיקו? למה תמיד זה חייב לבוא בסוף עם שער לוזרי בדקה ה 95? למה אין רוח של ווינריות למועדון הזה?
צריך פה משהו מעבר ליכולת מקצועית כזאת או אחרת.
צריך לשנות את הרוח של המועדון הזה.
לי בתור אוהד קשה מאוד עם הלוזריות שהפך לשם נרדף למכבי חיפה.
מבאס אותי מאוד.
ועוד משהו קטן בנוגע למכות אתמול, אמנם ב״ש התגרו והתחילו בפרובקציות זה ברור אבל למה אי אפשר להוריד את השחקנים מכר הדשא? למה לתת להם להגיב? כמה רכרוכיים וחלשים הצוות וההנלה?
כוס עמק נמאס לי מהחולשה של המועדון הזה.
רק בעלים חדש יפיח פה רוח חדשה.
+++
כל מילה.
יש משהו בלוזריות ובגישה של הקבוצה שלא נפתר.
3 דוגמאות:
1. קבוצה רצה לאליפות, בשני משחקים בפלייאוף בדקות האחרונות הקבוצה מפסיקה לתפקד וחוטפים שערים עמוק עמוק בתופסת הזמן - קטמון ואתמול. רבאק, לפעמים תיקו זה בסדר, עוד צעד ועוד צעד - תשמרו על הכדור ועל התוצאה.
2. לאורך העונה כתבנו כאן לא מעט על התנהגות פרחית של חזיזה, פאני ועוד שמחפשים לריב ולעשות פרובוקציות עם השופטים, עם היריבים ולא מתרכזים בכדורגל. זה לא באמת טופל כי ראינו את זה חוזר לאורך כל העונה. אז אתמול אחרים התפרצו אבל ברגע שאתה לא מטפל בזה במהלך העונה, זאת התוצאה.
3. איפה הצוות וההנהלה? מדוע ברגע שנגמר המשחק לא נכנסים לדשא ומעיפים את כולם לחדר ההלבשה? זה היה עוד בדרבי עם הסרדינים ונמשך בלא מעט משחקים (ב"ש עם ההרחקה של רז במחצית ועוד). תתערבו, תרגיעו את כולם - זה חלק מהתפקיד שלכם

לפי איך שזה נראה במשחקים האחרונים הראש של הצוות המקצועי כבר מזמן לא פה.

Daniel123 אמר:
Ganjot אמר:
Kaka אמר:

בדיוק לזה התכוונתי.
אם אני הולך ברחוב ועובד לידי מישהו ודורך עלי ככה בכוונה משום מקום שאפשר להבין בבירור שזה לא בטעות כנראה שאני נותן לו איזו דחיפה עם עצבים.
במקרה של זערורה האינסטינקט היה לאטמה לראש.
כאילו מה ציפו שהוא יעשה? שיחבק אותו ויגיד לו תודה?
זו תקיפה לכל דבר.
דריכה של שבירת כוס בחופה

Ganjot אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:

רק שאנחנו לא ברחוב וחצי מדינה רואה אותך בטלוויזיה.

Kaka אמר:
Ganjot אמר:
Kaka אמר:

אז זה אומר שחוקי המדינה לא תקפים?
זה דפוק שהוא הרביץ אבל בסוף הוא פעל לפי חוקי המדינה

כל מי ששולח אותו הביתה יפה נפש, כן הוא צריך להיענש כי הוא שגה ונתפס מה לעשות. מפה ועד להזדעדע מההתנהגות שלו - בדיחה. בא שחקן קוקסינל דורך עליו עם הפקקים ואחר כך משחק אותה שה תמים. כן באסם נפל בפח שלו אבל להסיק מפה שהוא איזה טינופת ועבריין זה ליצנות מאה אחוז.

התקשורת עושה מלא רעש ומנסה לדחוף בכוח להורדת נקודות.

בטח אם יורידו זה יהיה מתחילת עונה הבאה 2-3 נקודות, ויריחקו שחקנים כפי שדוראנט פירט למעלה.

Kaka אמר:
Ganjot אמר:
Kaka אמר:

בן אדם בא עם פקקים אחרי משחק, דרך על שחקן כדורגל שהרגל שלו זה הפרנסה שלו, כשהוא עם נעל רגילה ובלי מגנים עליו.
נכון שאפשר לדעת להבליג, אבל אחרי כל הבלאגן הזה זה לא בדיוק קל לעשות את זה. ועדיין, בבית משפט אזרחי זה הגנה עצמית לכל דבר. בבתי דין של הכדורגל זה משהו אחר.

אני לא חושב שמדובר בהגנה עצמית כי התגובה של באסם כבר הייתה אחרי האירוע של הדריכה. אבל האם התגובה הייתה לגיטימית? לדעתי בהחלט.

אליאור אמר:
אני לא חושב שמדובר בהגנה עצמית כי התגובה של באסם כבר הייתה אחרי האירוע של הדריכה. אבל האם התגובה הייתה לגיטימית? לדעתי בהחלט.

על פי החוק מדובר במעשה שהיה דרוש באופן מיידי בכדי להדוף תקיפה, אשר נשקפה ממנה סכנה מוחשית של פגיעה בחייו, בחירותו, בגופו או ברכושו של האדם המתגונן או של זולתו.

מיידיות – מבחינת מסגרת הזמן פעולת ההגנה צריכה להתרחש בסמוך לפעולתו של התוקף, אך מצד שני אין המותקף צריך לחכות עד שיותקף בפועל כדי להתגונן.

Ganjot אמר:
אליאור אמר:

על פי החוק מדובר במעשה שהיה דרוש באופן מיידי בכדי להדוף תקיפה, אשר נשקפה ממנה סכנה מוחשית של פגיעה בחייו, בחירותו, בגופו או ברכושו של האדם המתגונן או של זולתו.

מיידיות – מבחינת מסגרת הזמן פעולת ההגנה צריכה להתרחש בסמוך לפעולתו של התוקף, אך מצד שני אין המותקף צריך לחכות עד שיותקף בפועל כדי להתגונן.

אני מכיר את החוק ובגלל זה אני חושב שזו לא הגנה עצמית. זה היה אחרי הדריכה ולא כדי להדוף אותה.

תיאורים בתקשורת

״יום כיפור של הכדורגל הישראלי״

תכף יקראו לזה גם שואה שנייה

יאללה יאללה

אפסים אחד אחד

SaTla אמר:
Kaka אמר:
Ganjot אמר:

אז זה אומר שחוקי המדינה לא תקפים?
זה דפוק שהוא הרביץ אבל בסוף הוא פעל לפי חוקי המדינה
היה צריך להבליג

Ganjot אמר:
אליאור אמר:

לאן הגענו ריבונו

Shocking4U אמר:
תיאורים בתקשורת
יאללה יאללה
אפסים אחד אחד

זה יום חג בשבילם. בספורט 5 יש כותרת
"עימות בין אצילי ללופס הצית, ויטור וסק המשיכו. פרטים חדשים, כל הפריימים"

'כל הפריימים' - כאילו זה הצילום של רצח רבין. איזה עלובים.

hezildo אמר:
Shocking4U אמר:
תיאורים בתקשורת
יאללה יאללה
אפסים אחד אחד

זה יום חג בשבילם. בספורט 5 יש כותרת
"עימות בין אצילי ללופס הצית, ויטור וסק המשיכו. פרטים חדשים, כל הפריימים"

'כל הפריימים' - כאילו זה הצילום של רצח רבין. איזה עלובים.
ברור נו. אותו דבר היה גם בדרבי אז. פנים של רצח רבין ובפנים חוגגים על כמה שהם הולכים לעשות מזה קליקים ורייטינג. תקשורת של אפסים ועסקנים עלובים שמנסים רק לחמם

על הנייר לגמלים יש שלושה משחקים שאמורים להיות קלים.
אשדוד פצועה וסחוטה אחרי החצי גמר
גרמניה שתשמח לתת להם את המשחק
ונתניה רגע לפני שהם ישחקו בגמר

המזל שלנו שהם לוזרים לא פחות מאיתנו והם עלולים גם לבעוט בדלי

חזרה
למעלה