Daniel123 אמר:
בוקר חרא.
התעוררתי כשאני שואל את עצמי בלב:
למה המועדון שלי כזה לוזרי? זה אולי כואב לי יותר מהכל.
עכשיו אני מבין יותר מתמיד שזה לא קשור לשחקנים, יש לנו את השחקנים הכי טובים בארץ, אנחנו יותר טובים מב״ש.
אבל ראבק, אף אחד לא שואל איך משנים את המנטליות של מכבי חיפה? זה משהו עמוק שגם אם מסי ואמבפה היו לובשים ירוק אתמול כנראה שעדיין היינו מפסידים.
למה אי אפשר לקחת אליפות חלקה בקלאס?
אני לא מדבר על ניצחון, מה הבעיה להוציא תיקו? למה תמיד זה חייב לבוא בסוף עם שער לוזרי בדקה ה 95? למה אין רוח של ווינריות למועדון הזה?
צריך פה משהו מעבר ליכולת מקצועית כזאת או אחרת.
צריך לשנות את הרוח של המועדון הזה.
לי בתור אוהד קשה מאוד עם הלוזריות שהפך לשם נרדף למכבי חיפה.
מבאס אותי מאוד.
ועוד משהו קטן בנוגע למכות אתמול, אמנם ב״ש התגרו והתחילו בפרובקציות זה ברור אבל למה אי אפשר להוריד את השחקנים מכר הדשא? למה לתת להם להגיב? כמה רכרוכיים וחלשים הצוות וההנלה?
כוס עמק נמאס לי מהחולשה של המועדון הזה.
רק בעלים חדש יפיח פה רוח חדשה.
+++
כל מילה.
יש משהו בלוזריות ובגישה של הקבוצה שלא נפתר.
3 דוגמאות:
1. קבוצה רצה לאליפות, בשני משחקים בפלייאוף בדקות האחרונות הקבוצה מפסיקה לתפקד וחוטפים שערים עמוק עמוק בתופסת הזמן - קטמון ואתמול. רבאק, לפעמים תיקו זה בסדר, עוד צעד ועוד צעד - תשמרו על הכדור ועל התוצאה.
2. לאורך העונה כתבנו כאן לא מעט על התנהגות פרחית של חזיזה, פאני ועוד שמחפשים לריב ולעשות פרובוקציות עם השופטים, עם היריבים ולא מתרכזים בכדורגל. זה לא באמת טופל כי ראינו את זה חוזר לאורך כל העונה. אז אתמול אחרים התפרצו אבל ברגע שאתה לא מטפל בזה במהלך העונה, זאת התוצאה.
3. איפה הצוות וההנהלה? מדוע ברגע שנגמר המשחק לא נכנסים לדשא ומעיפים את כולם לחדר ההלבשה? זה היה עוד בדרבי עם הסרדינים ונמשך בלא מעט משחקים (ב"ש עם ההרחקה של רז במחצית ועוד). תתערבו, תרגיעו את כולם - זה חלק מהתפקיד שלכם