התקפית הוא אמור להיות שדרוג גם על סאן מנחם שנחשב מגן התקפי סביר, הגנתית מכל מה ששמעתי עליו אני לא בטוח שהוא שדרוג אפילו על סאן.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
GreenGlory אמר:סיימו מקום 7, הם לא צמרת הליגה, לפחות לא לפי העונה האחרונה.Judokan אמר:הוא דווקא נחשב למגן שהיה בסדר גמור הגנתית בסגונדה. באוביידו הוא שיחק בקו של 4 בהגנה, בקבוצת צמרת בליגה.
יודע לתת גוף ולבצע את הסגירות שלו. הסכנה היא בתיקולים מוגזמים (סופג המון צהובים)
מה שכן הם היו אחת ההגנות הטובות בליגה, הם ועוד קבוצה אחת שברח לי שמה ספגו הכי פחות, אבל זה לא מצביע הרבה רק עליו כי יכול להיות שהבלם שביחד איתו הוא מעולה והוא חיפה אחריו הרבה, לא יודע, כי הנתון הזה תלוי בהרבה דברים.
שיהיה לו בהצלחה.
סאן מהחם מגן התקפי סביר?Shocking4U אמר:התקפית הוא אמור להיות שדרוג גם על סאן מנחם שנחשב מגן התקפי סביר, הגנתית מכל מה ששמעתי עליו אני לא בטוח שהוא שדרוג אפילו על סאן.
benrey אמר:סאן מהחם מגן התקפי סביר?Shocking4U אמר:התקפית הוא אמור להיות שדרוג גם על סאן מנחם שנחשב מגן התקפי סביר, הגנתית מכל מה ששמעתי עליו אני לא בטוח שהוא שדרוג אפילו על סאן.
לסאן אין בכלל התקפה, הגנה זה הצד החזק שלו וגם בזה הןא פח
מה חזק בו? אין לו דריבל, הוא לא מרים טוב, במה התקפית הוא טוב?Liberman אמר:benrey אמר:סאן מהחם מגן התקפי סביר?Shocking4U אמר:התקפית הוא אמור להיות שדרוג גם על סאן מנחם שנחשב מגן התקפי סביר, הגנתית מכל מה ששמעתי עליו אני לא בטוח שהוא שדרוג אפילו על סאן.
הצד החזק יותר של סאן זאת התקפה, ברור. הוא חלש התקפית אבל הגנתית עוד יותר.
מסכים אתך, הוא לא טוב בשום דבר.benrey אמר:מה חזק בו? אין לו דריבל, הוא לא מרים טוב, במה התקפית הוא טוב?Liberman אמר:benrey אמר:סאן מהחם מגן התקפי סביר?
הצד החזק יותר של סאן זאת התקפה, ברור. הוא חלש התקפית אבל הגנתית עוד יותר.
מי שאמר את זה לא ראה אותו משחק. הוא לא טוב בשום דברMHFC4EVER אמר:גם על סאן אמרו שבמגמת עלייה אחרי שתפס את המקום של טאלב בהרכב ובנבחרת ו וואלה עד היום עושה חורים למכביר
רונן22 אמר:אז מה בסוף? חתם לעונה בלי אופציה? והוא שחקן חופשי בתום העונה?
dyarok אמר:ככל הנראה הגיע בהשאלה, כאשר החטזה שלו פוקע ממילא בסוף השנה.
טוכמן מספק כאן אותו הסבר שהבאתי בתגובה קודמת.
קרא כאן או באותו מקור ספרדי?
https://sports.walla.co.il/item/3515770?utm_source=Generalshare&utm_medium=sharebuttonapp&utm_term=social&utm_content=general&utm_campaign=socialbutton
Judokan אמר:רונן22 אמר:אז מה בסוף? חתם לעונה בלי אופציה? והוא שחקן חופשי בתום העונה?
נשמע שכן, כי בכל מקום יישרו קו שהוא חתם לעונה ואופציה לא הוזכרה.
אבל אני מאוד רוצה להאמין שאנחנו ואוביידו לא כאלה טיפשים לעשות עסקת השאלה לשחקן שמסיים חוזה בסוף העונה ובפועל זו השאלה עם חובת קנייה בסוף העונה שנועדה להחליק את העסקה בגרון של האוהדים שלהם או משהו כזה, ולכן גם אצלנו מצניעים את אורך החוזה.
איזו סיבה יש לאוביידו להעדיף השאלה שבסופה השחקן עוזב בחינם על מכירה ב300 אלף יורו כמו שדובר במקור?
עכשיו תן מפת חום של זקיקי השיער של השנייםKevinDurant אמר:דגש קטן על ההבדל המרכזי בין קורנו לסאן מנחם.
מפות חום מהעונה האחרונה של השניים:
קורנו:
![]()
סאן:
![]()
KevinDurant אמר:דגש קטן על ההבדל המרכזי בין קורנו לסאן מנחם.
מפות חום מהעונה האחרונה של השניים:
קורנו:
![]()
סאן:
![]()