• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

פציעות והשעיות לעונת 22-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא לא
מה שקרה זה בגלל שהוא שבר אז חסר לו חתיכה מהראש המפרק של הירך, וזה יוצר חיכוך ומונע החלמה.
אם הוא לא יוכל לחזור לשחק יעשו ניתוח והוא גמר את הקריירה. זה מה שכרגע אומרים על ג’אבר

David אמר:
לא לא
מה שקרה זה בגלל שהוא שבר אז חסר לו חתיכה מהראש המפרק של הירך, וזה יוצר חיכוך ומונע החלמה.
אם הוא לא יוכל לחזור לשחק יעשו ניתוח והוא גמר את הקריירה. זה מה שכרגע אומרים על ג’אבר
ממש עלה לפני יומיים סרטון שלו מתאמן ורץ, אז קשה לי להאמין שזה נכון

KevinDurant אמר:
David אמר:
לא לא

מצד שני דוראנט, כשזה קשור לצוות הרפואי ולאפס שקיפות במועדון… הכל אפשרי

בירקי אמר:
KevinDurant אמר:
David אמר:
לא לא

מצד שני דוראנט, כשזה קשור לצוות הרפואי ולאפס שקיפות במועדון… הכל אפשרי
הכל יכול להיות.

אני לא אפול מהכיסא אם תגיד לי שג'וש, סונדגרן, באטו, נטע, ג'אבר וחזיזה לא יחזרו מהפגרה.

אשכרה שישה שחקני הרכב, פשוט מטורף.

לנערכתי ג'וש, ג'אבר ודניאל- לא יחזרו בודאות מהפגרה כשירים.
חזיזה, נטע דילאן - בספק. אתפלא אם יותר מאחד מהם יחזור לכשירות מלאה בקרוב.

יש אצלי תחושה שמעכשיו שכל מי שיפצע באחורי לא יחזור לפני חודשיים החלמה.

Nirgreen אמר:

נירגרין, דולב כבר חודשיים בחוץ….

בירקי אמר:
Nirgreen אמר:

נירגרין, דולב כבר חודשיים בחוץ….

ידוע אחי, אני מדבר על השאר.

הערכה של גולדשטיין בנוגע לפציעות:
"נטע שבוע הבא חוזר להתאמן, בטובינסיקה יהיה כשיר לליגה. אני מעריך שגם חזיזה. ג'וש טרם יודעים כמה יעדר, ג'אבר אמור לשוב לאימונים תוך חודש כמו סונדגרן. סוף לפני מרץ לא יחזור להתאמן"

אפשר גם להזיז כל אחד שמאלה: "נטע יהיה כשיר לליגה, מעריך שגם דילן. חזיזה טרם יודעים כמה יעדר. ג'וש אמור לשוב לאימונים כמו תוך חודש כמו גם ג'אבר. סונדגרן לפני מרץ לא יחזור להתאמן. סוף."

KevinDurant אמר:
הערכה של גולדשטיין בנוגע לפציעות:
"נטע שבוע הבא חוזר להתאמן, בטובינסיקה יהיה כשיר לליגה. אני מעריך שגם חזיזה. ג'וש טרם יודעים כמה יעדר, ג'אבר אמור לשוב לאימונים תוך חודש כמו סונדגרן. סוף לפני מרץ לא יחזור להתאמן"
דילן ״כשיר״ כבר איזה חודש וחצי. ראינו איך זה נגמר ברגע שהוא נכנס לשחק

כצפוי - אף אחד מהשלושה לא כשיר אפילו לכמה דקות בגביע הטוטו..

"ישובו בקרוב"
"צפויים לשוב בהקדם"
"יהיו כשירים ככל הנראה לאחר הפגרה"

כל מיני מילים כאלה חסרות משמעות שאנחנו שומעים בתקשורת בורסיות כאלה ואחרות. כנראה שלאף אחד אין באמת מושג בקבוצה כמה זמן ואיך לטפל.

אגב, גם כשקוראים בתקשורת שנזהרים איתם ונותנים להם את הזמן להחלים - אלה דוגמאות מובהקות לחובבנות. מפני שאם אתה מקצועי אתה יודע איזה פרק זמן דרוש כדי להחלים ולשוב לאימונים/משחקים. כשאתה לא בקיא ולא יודע אתה "נותן עוד זמן". הדוגמא שממחישה את זה היא עם בטובינסקה - שנכנס ונפצע שוב אחרי עשר דקות. לצערנו הוא גם לא הדוגמא היחידה למקרה כזה בשנים האחרונות.

מועדון שכונה
רק אלוהים יודע איך זה קורה במועדון כזה כבר שנים

SaTla אמר:
מועדון שכונה
רק אלוהים יודע איך זה קורה במועדון כזה כבר שנים

יש גם את ה-"ישובו לאימונים בימים הקרובים".
יש בעיה להתחייב ליום מסוים כשאין לך מושג מה קורה. אין לי בעיה אגב שהם יגידו ב-1 בינואר הם ישובו לאימונים - וזה מה שיקרה. זה יראה על מקצועיות הרבה יותר גדולה מאשר מה שקורה פה.

הנה עוד אחד..
שרי יוצא פצוע....רגישות אנא עארף...

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה