lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
אותן שמועות היו על נטע. כולם נהיו רופאים.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ממש עלה לפני יומיים סרטון שלו מתאמן ורץ, אז קשה לי להאמין שזה נכוןDavid אמר:לא לא
מה שקרה זה בגלל שהוא שבר אז חסר לו חתיכה מהראש המפרק של הירך, וזה יוצר חיכוך ומונע החלמה.
אם הוא לא יוכל לחזור לשחק יעשו ניתוח והוא גמר את הקריירה. זה מה שכרגע אומרים על ג’אבר
KevinDurant אמר:ממש עלה לפני יומיים סרטון שלו מתאמן ורץ, אז קשה לי להאמין שזה נכוןDavid אמר:לא לא
מה שקרה זה בגלל שהוא שבר אז חסר לו חתיכה מהראש המפרק של הירך, וזה יוצר חיכוך ומונע החלמה.
אם הוא לא יוכל לחזור לשחק יעשו ניתוח והוא גמר את הקריירה. זה מה שכרגע אומרים על ג’אבר
הכל יכול להיות.בירקי אמר:KevinDurant אמר:ממש עלה לפני יומיים סרטון שלו מתאמן ורץ, אז קשה לי להאמין שזה נכוןDavid אמר:לא לא
מצד שני דוראנט, כשזה קשור לצוות הרפואי ולאפס שקיפות במועדון… הכל אפשרי
Nirgreen אמר:יש אצלי תחושה שמעכשיו שכל מי שיפצע באחורי לא יחזור לפני חודשיים החלמה.
בירקי אמר:Nirgreen אמר:יש אצלי תחושה שמעכשיו שכל מי שיפצע באחורי לא יחזור לפני חודשיים החלמה.
נירגרין, דולב כבר חודשיים בחוץ….
דילן ״כשיר״ כבר איזה חודש וחצי. ראינו איך זה נגמר ברגע שהוא נכנס לשחקKevinDurant אמר:הערכה של גולדשטיין בנוגע לפציעות:
"נטע שבוע הבא חוזר להתאמן, בטובינסיקה יהיה כשיר לליגה. אני מעריך שגם חזיזה. ג'וש טרם יודעים כמה יעדר, ג'אבר אמור לשוב לאימונים תוך חודש כמו סונדגרן. סוף לפני מרץ לא יחזור להתאמן"
SaTla אמר:מועדון שכונה
רק אלוהים יודע איך זה קורה במועדון כזה כבר שנים