• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

פציעות והשעיות לעונת 22-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כנראה שלא, אבל זה היה צפוי ברגע שקלארק הועזב. קצב משחק גבוה, עומס משחקים גבוה במיוחד העונה.

ירוק זה אני אמר:
זה נראה שלא נחזור לראות את ההרכב הכי חזק שלנו משחק ביחד העונה. כל פעם נפצע מישהו אחר.
מבאס

נראה את כולם במחזורים האחרונים של העונה הסדירה או מקסימום בפלייאוף

Nirgreen אמר:
ירוק זה אני אמר:
זה נראה שלא נחזור לראות את ההרכב הכי חזק שלנו משחק ביחד העונה. כל פעם נפצע מישהו אחר.
מבאס

נראה את כולם במחזורים האחרונים של העונה הסדירה או מקסימום בפלייאוף
לא בטוח.
פצועים רבים וסגל קצר יביאו לפצועים חדשים שיחליפו את המתאוששים- עלי, שרי על הכוונת..

לכו תראה מה קורה בצ'לסי עם הפציעות.

אתמול נפצעו להם 2 שחקנים ב20 דק' הראשונות של המשחק וכבר יש להם 10 שחקנים פצועים שרובם שחקני הרכב.

KevinDurant אמר:

אתמול נפצעו להם 2 שחקנים ב20 דק' הראשונות של המשחק וכבר יש להם 10 שחקנים פצועים שרובם שחקני הרכב.

השאלה היא כמה זמן לוקח לפצועים להחלים. אני בטוח שלא לוקח להם כל כך הרבה זמן כמו אצלנו.
יש להם סגל רחב והמחליפים ברמה טובה, בניגוד אלינו שיש לנו רק 2 שחקנים בקישור.

hezildo אמר:
KevinDurant אמר:

השאלה היא כמה זמן לוקח לפצועים להחלים. אני בטוח שלא לוקח להם כל כך הרבה זמן כמו אצלנו.
תתפלא.

קאנטה עם פציעה בירך האחורי לא שיחק מאוגוסט.

ריס ג'יימס רק חזר מפציעה ונפצע באותו משחק. גם לתקופה ארוכה.

במשחק האחרון הם שמו איזה 5 שחקני נוער על הספסל כי אין להם כבר שחקנים.

KevinDurant אמר:
hezildo אמר:
KevinDurant אמר:

תתפלא.

קאנטה עם פציעה בירך האחורי לא שיחק מאוגוסט.

ריס ג'יימס רק חזר מפציעה ונפצע באותו משחק. גם לתקופה ארוכה.

במשחק האחרון הם שמו איזה 5 שחקני נוער על הספסל כי אין להם כבר שחקנים.

זה באמת מפתיע, אבל אני עדיין לא רואה איך זה מצדיק את הבעיות אצלנו.
מהרגע שקלארק עזב התחילו הפציעות ומהרגע שהרופאה החדשה הגיעה ההחלמה מהן התארכה.
זה לא יכול להיות מקרי.

KevinDurant אמר:

מי אמר ששמה אין בעיה בתחום?

lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:

יש בעיות, מכבי חיפה משחקת בעצימות גבוהה והפציעות זה חלק מהעניין, בטח שחלק מהפציעות גם היו פציעות מגע.

הבעיה שאין מחליפים

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:

יש בעיות, מכבי חיפה משחקת בעצימות גבוהה והפציעות זה חלק מהעניין, בטח שחלק מהפציעות גם היו פציעות מגע.

הבעיה שאין מחליפים
אתה מפחית מחומרת הבעיה.
זה לא רק סגל קצר-

יש בעיה באבחון הפציעות ובמשך ההחלמה שלהן- כל אבחון של שבועיים בחוץ הופך לחודשיים- חזיזה רק דוגמא.

יש בעיה בהחזרת שחקנים לכשירות- דילן חזר מוקדם מדי ונפצע שוב וכולה בשביל משחק לפני הפגרה, לנטע בשנה שעברה היו קצת און-אופים עד שחזר לכשירות.

יש בעיה (קשה) בחיזוי פציעות עומס- בראיון שעשו עם קלארק בזמנו הסביר בפירוט איך עקב אחרי העומס על שחקנים וזה בא לידי ביטוי לא רק בחלוקת דקות אלא גם בדברים מקצועיים כמו כמות הבעיטות (שדורשות אימוץ שרירים) באימון. אני בספק אם מתבצע מעקב כזה.

ויש בעיה בחלוקת העומסים- חלק מהבעיה זה גם סגל קצר, אבל אם לדוגמא היו מתריעים שקורנו משחק בעומס גבוה ומועד לפציעה היו חייבים להוריד ממנו עומס.

יש בעיה קשה מאד בטיפול בשחקנים פצועים- ג'וש זו דוגמא, אבל גם נטע נסע בסוף ללונדון.

כל אחד מהסעיפים האלה תורם את השני גרוש שלו לתמונת מצב עגומה שהיא הרבה יותר "מסגל קצר" שלא מאפשר חלוקת עומס.

ונראה שד.ב.ד קורא כאן וכבר לא מתעלם מהמצב...

https://twitter.com/ladygreenland/status/1612045024619028480?s=46&t=MkrnuRMxwIbZmq3ITStsMA

https://pbs.twimg.com/media/Fl8iZAQWYAAO3r9?format=jpg&name=900x900

שיביאו פיזיולוג ורופאים נורמליים במקום מיכל הזאת

שרי - עומס
פודגוראנו - אכילס
ג'וש - כתף
סונדגרן - ברך
קורנו - ירך
פאני - צלעות
ג'אבר - פצוע קשה לא יודעים מה יש לו

זהו נראה לי
נראה כמו רשימת קניות אצל הקצב

סטטוס