lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
כנראה שלא, אבל זה היה צפוי ברגע שקלארק הועזב. קצב משחק גבוה, עומס משחקים גבוה במיוחד העונה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק זה אני אמר:זה נראה שלא נחזור לראות את ההרכב הכי חזק שלנו משחק ביחד העונה. כל פעם נפצע מישהו אחר.
מבאס
לא בטוח.Nirgreen אמר:ירוק זה אני אמר:זה נראה שלא נחזור לראות את ההרכב הכי חזק שלנו משחק ביחד העונה. כל פעם נפצע מישהו אחר.
מבאס
נראה את כולם במחזורים האחרונים של העונה הסדירה או מקסימום בפלייאוף
KevinDurant אמר:לכו תראה מה קורה בצ'לסי עם הפציעות.
אתמול נפצעו להם 2 שחקנים ב20 דק' הראשונות של המשחק וכבר יש להם 10 שחקנים פצועים שרובם שחקני הרכב.
תתפלא.hezildo אמר:KevinDurant אמר:לכו תראה מה קורה בצ'לסי עם הפציעות.
אתמול נפצעו להם 2 שחקנים ב20 דק' הראשונות של המשחק וכבר יש להם 10 שחקנים פצועים שרובם שחקני הרכב.
השאלה היא כמה זמן לוקח לפצועים להחלים. אני בטוח שלא לוקח להם כל כך הרבה זמן כמו אצלנו.
יש להם סגל רחב והמחליפים ברמה טובה, בניגוד אלינו שיש לנו רק 2 שחקנים בקישור.
KevinDurant אמר:תתפלא.hezildo אמר:KevinDurant אמר:לכו תראה מה קורה בצ'לסי עם הפציעות.
השאלה היא כמה זמן לוקח לפצועים להחלים. אני בטוח שלא לוקח להם כל כך הרבה זמן כמו אצלנו.
יש להם סגל רחב והמחליפים ברמה טובה, בניגוד אלינו שיש לנו רק 2 שחקנים בקישור.
קאנטה עם פציעה בירך האחורי לא שיחק מאוגוסט.
ריס ג'יימס רק חזר מפציעה ונפצע באותו משחק. גם לתקופה ארוכה.
במשחק האחרון הם שמו איזה 5 שחקני נוער על הספסל כי אין להם כבר שחקנים.
KevinDurant אמר:לכו תראה מה קורה בצ'לסי עם הפציעות.
יש בעיות, מכבי חיפה משחקת בעצימות גבוהה והפציעות זה חלק מהעניין, בטח שחלק מהפציעות גם היו פציעות מגע.lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:לכו תראה מה קורה בצ'לסי עם הפציעות.
מי אמר ששמה אין בעיה בתחום?
אתה מפחית מחומרת הבעיה.KevinDurant אמר:יש בעיות, מכבי חיפה משחקת בעצימות גבוהה והפציעות זה חלק מהעניין, בטח שחלק מהפציעות גם היו פציעות מגע.lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:לכו תראה מה קורה בצ'לסי עם הפציעות.
מי אמר ששמה אין בעיה בתחום?
הבעיה שאין מחליפים
Nirgreen אמר:שרי לא חלוקת עומסים ולא בטיח.
Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:שרי לא חלוקת עומסים ולא בטיח.
אז?
Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:שרי לא חלוקת עומסים ולא בטיח.
אז?
Nirgreen אמר:Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:שרי לא חלוקת עומסים ולא בטיח.
אז?
פצוע.