לדעתי הוא לא עושה עבודה מספיק טובה עם הישראלים. החלק הישראלי של הסגל הוזנח בשנתיים האחרונות.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
איזה שחקנים ישראלים יש על המדף שתואמים את רוח המועדון "זולים וטובים"?Shocking4U אמר:לדעתי הוא לא עושה עבודה מספיק טובה עם הישראלים. החלק הישראלי של הסגל הוזנח בשנתיים האחרונות.
לא ריאלי חייקיןאליאור אמר:שוערים:
אם ג'וש עוזב מביא את חייקין.
קישור:
מביא את גנדלמן ומשאיל את זרגרי וזערורה.
(אבו פאני, ג'אבר, מוחמד, גוני, גנדלמן)
התקפה:
משחרר את פיירו ורוקאביצה.
מביא את דוידה, ניקולסקו ושבירו.
מקווה שלא יעזבו אותנו ישראלים חשובים.
Smurk אמר:לא ריאלי חייקיןאליאור אמר:שוערים:
אם ג'וש עוזב מביא את חייקין.
קישור:
מביא את גנדלמן ומשאיל את זרגרי וזערורה.
(אבו פאני, ג'אבר, מוחמד, גוני, גנדלמן)
התקפה:
משחרר את פיירו ורוקאביצה.
מביא את דוידה, ניקולסקו ושבירו.
מקווה שלא יעזבו אותנו ישראלים חשובים.
Jerry אמר:חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר
אנשים לא מזהים אותו ברחוב וכבר חותמים עליו כאילו הוא איזה רכש מטורף.Jerry אמר:חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר
KevinDurant אמר:אנשים לא מזהים אותו ברחוב וכבר חותמים עליו כאילו הוא איזה רכש מטורף.Jerry אמר:חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר
לגבי חלוצים, אני לא מביא שום ישראלי "בכיר" כשיש את דין, אין טעם להחזיק את שבירו/בריבו כחלוץ שלישי פה שגם יעלו הרבה.
עד הקיץ אי אפשר לדעת מה יהיה ואיזה שמות יהיו בשוק.אליאור אמר:KevinDurant אמר:אנשים לא מזהים אותו ברחוב וכבר חותמים עליו כאילו הוא איזה רכש מטורף.Jerry אמר:חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר
לגבי חלוצים, אני לא מביא שום ישראלי "בכיר" כשיש את דין, אין טעם להחזיק את שבירו/בריבו כחלוץ שלישי פה שגם יעלו הרבה.
מבחינת רזומה חייקין הכי עדיף אם ג'וש עוזב.
לגבי חלוצים - איזה חלוץ ישראלי יכול לשמש כחלוץ שלישי בעיניך, שיהיה טוב וזול?
Smile אמר:אם כל הפרסומים שרצים בתקשורת נכונים, שבאמת אנחנו מביעים עניין בשחקנים וכו' וזה לא סתם המצאה של כתבים - מגיע שאפו ענק לאלברמן.
רק התחלנו את הפלייאוף העליון וכבר הוא עובד על העונה הבאה, שינוי מרענן שלא ראינו במכבי חיפה של העשור האחרון.
Shocking4U אמר:אני עדיין טוען שהוא עשה הרבה טעויות השנה. לא הכינו מספיק עומק בקישור, מספיק שהיו מביאים שחקן כמו עדן שמיר שנותן עונה טובה בב"ש והיינו במצב הרבה יותר טוב מאשר עם מאור לוי חצי עונה. בינואר הגיבו לעזיבה של נטע עם 3 שחקנים שלא רואים דקות (זרגרי, נאור וזערורה)