• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לדעתי הוא לא עושה עבודה מספיק טובה עם הישראלים. החלק הישראלי של הסגל הוזנח בשנתיים האחרונות.

Shocking4U אמר:
לדעתי הוא לא עושה עבודה מספיק טובה עם הישראלים. החלק הישראלי של הסגל הוזנח בשנתיים האחרונות.
איזה שחקנים ישראלים יש על המדף שתואמים את רוח המועדון "זולים וטובים"?

אני יודע שנורא מוקדם לדבר על זה ואין לדעת מה יהי עד אז אבל לאלברמן יש המום עבודה להכין לקראת הקיץ.

המטרה הראשית היא להכין תוכנית מגירה אם בכר עוזב (ויכול להיות שגם מרבית הצוות יחד איתו). אם הייתי עד כה נגד הבאת מאמן זר במחשבה שנייה זאת האופציה הכי טובה נכון לעכשיו מכמה סיבות. כמובן הסיבה הראשית היא העדר מאמן ישראלי טוב. לא חושב שצרפתי או כל מאמן ישראלי ״״״בכיר״״״ אחר שווה פה משרת אימון.

לדעתי גם נוצרה סיטואציה שיש לנו סגל יותר גלובאלי מאשר ישראלי גם מבחינת אופי.

שיש לך ״זרים״:

שרי
פיירו/חלוץ זר
גוש
סונדגרן
דילן
קורנו
סק
עלי
מאוויס
ניקי

ושחקנים שהם נוחים מבחינת אופי בחדר הלבשה כמו שון גרשון גוני וכו אז למאמן זר יהיה יותר קל להתאקלם מאשר הסגלים שהיו פה סטייל עטר בניון סאן מנחם קריאף משומר וכל הסרטני חדר הלבשה. וגם מבחינת מערכת אנחנו לדעתי מסוגלים להצליח עם מאמן אבל צריך לטעמי ללכת על סגנון אימון שהוא יותר יחסי אנוש כדוגמת קלופ מבחינת אופי מאשר איביץ וכו.

שוערים:
אם ג'וש עוזב מביא את חייקין.

קישור:
מביא את גנדלמן ומשאיל את זרגרי וזערורה.
(אבו פאני, ג'אבר, מוחמד, גוני, גנדלמן)

התקפה:
משחרר את פיירו ורוקאביצה.
מביא את דוידה, ניקולסקו ושבירו.

מקווה שלא יעזבו אותנו ישראלים חשובים.

אי אפשר להביא את שבירו וניקולסקו ביחד, אחד מהם לא יסכים לשבת בספסל. בלי קשר אם כבר הולכים על חלוץ זר לא הייתי נוגע בשניהם.

אליאור אמר:
שוערים:

קישור:

התקפה:

לא ריאלי חייקין

Smurk אמר:
אליאור אמר:
שוערים:

קישור:

התקפה:

לא ריאלי חייקין

מסיים חוזה סוף עונה ומתייבש בליגה אנגלית 2. למה לא ריאלי? אם כבר בקצב הזה הוא יותר ריאלי מאשר בינואר שהיה ב״שיא״ עם כרטיס ביד

חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר

Jerry אמר:
חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר

גם מרציאנו, כשאתה מסתכל על היצע השוערים בשוק הישראלי, הוא האופציה הפחות גרועה.
כל עוד ג'וש כשיר לחלוטין ורוצה להישאר פה, עדיף שיישאר. אחרת, רצוי שיהיה לנו מחליף ברמה גבוהה ככל הניתן.
לא יודע אם חייקין טוב מג'וש, אבל הוא כנראה לא ינקו.

Jerry אמר:
אנשים לא מזהים אותו ברחוב וכבר חותמים עליו כאילו הוא איזה רכש מטורף.

לגבי חלוצים, אני לא מביא שום ישראלי "בכיר" כשיש את דין, אין טעם להחזיק את שבירו/בריבו כחלוץ שלישי פה שגם יעלו הרבה.

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:

לגבי חלוצים, אני לא מביא שום ישראלי "בכיר" כשיש את דין, אין טעם להחזיק את שבירו/בריבו כחלוץ שלישי פה שגם יעלו הרבה.

מבחינת רזומה חייקין הכי עדיף אם ג'וש עוזב.
לגבי חלוצים - איזה חלוץ ישראלי יכול לשמש כחלוץ שלישי בעיניך, שיהיה טוב וזול?

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:

מבחינת רזומה חייקין הכי עדיף אם ג'וש עוזב.
לגבי חלוצים - איזה חלוץ ישראלי יכול לשמש כחלוץ שלישי בעיניך, שיהיה טוב וזול?
עד הקיץ אי אפשר לדעת מה יהיה ואיזה שמות יהיו בשוק.

אני רק אומר שאין טעם להביא שחקן כמו שבירו/בריבו שיעלו בערך מיליון יורו לטעמי ואני לא חושב שהם טובים מדין דוד לעמדת החלוץ שלישי שאנחנו משחקים בדרכ עם חלוץ אחד גם ככה (ואם רוצים לשחק עם 2 אז נכון להיום יש את סבע ואת צ'יבוטה גם)

אם כל הפרסומים שרצים בתקשורת נכונים, שבאמת אנחנו מביעים עניין בשחקנים וכו' וזה לא סתם המצאה של כתבים - מגיע שאפו ענק לאלברמן.
רק התחלנו את הפלייאוף העליון וכבר הוא עובד על העונה הבאה, שינוי מרענן שלא ראינו במכבי חיפה של העשור האחרון.

Smile אמר:
אם כל הפרסומים שרצים בתקשורת נכונים, שבאמת אנחנו מביעים עניין בשחקנים וכו' וזה לא סתם המצאה של כתבים - מגיע שאפו ענק לאלברמן.
רק התחלנו את הפלייאוף העליון וכבר הוא עובד על העונה הבאה, שינוי מרענן שלא ראינו במכבי חיפה של העשור האחרון.

עם הבעת עניין לא הולכים למכולת
את העונה הבאה נשפוט אותו על סמך העונה הבאה
בינתיים העונה נראה שהוא עשה עבודה מעולה

אני עדיין טוען שהוא עשה הרבה טעויות השנה. לא הכינו מספיק עומק בקישור, מספיק שהיו מביאים שחקן כמו עדן שמיר שנותן עונה טובה בב"ש והיינו במצב הרבה יותר טוב מאשר עם מאור לוי חצי עונה. בינואר הגיבו לעזיבה של נטע עם 3 שחקנים שלא רואים דקות (זרגרי, נאור וזערורה)

ממנהל מקצועי שבורח לקאריביים
למנהל מקצועי שכבר חושב על עונה הבאה/ליגת אלופות

לא רגילים לזה אצלנו.
אלברמן עושה עבודה טובה והוא חלק מזה שחזרנו לבמה הגדולה.

הייתי בין הראשונים לצעוק שהוא שרמוטה של יעקב אבל מסתמן שמדובר באיש מקצוע רציני.

גל אלברמן מנהל מקצועי טוב.
נכון שאת העונה הבאה נשפוט על סמך העונה הבאה, אבל עצם זה שהוא כבר מכין את הקרקע ומחפש שחקנים מראה שהוא איש מקצוע רציני.

לדעתי, אלברמן היום הוא אולי האיש הכי חשוב במערכת.
השקט שהוא נותן לצוות המקצועי, הפגיעה בשחקנים זרים וההכנה של הקבוצה לעתיד זה סופר משמעותי.

אפשר לראות מה קרה לבכר בבאר שבע שלא היה לו מישהו כמו אלברמן וכמה שחקנים שלא ברמה הנחיתו עליו ודי גמרו את הסיפור שלו שם, או מה שקורה במכבי תל אביב עם מנהל מקצועי שלא יודע לבנות קבוצה.

Shocking4U אמר:
אני עדיין טוען שהוא עשה הרבה טעויות השנה. לא הכינו מספיק עומק בקישור, מספיק שהיו מביאים שחקן כמו עדן שמיר שנותן עונה טובה בב"ש והיינו במצב הרבה יותר טוב מאשר עם מאור לוי חצי עונה. בינואר הגיבו לעזיבה של נטע עם 3 שחקנים שלא רואים דקות (זרגרי, נאור וזערורה)

על העזיבה של נטע אי אפשר לבוא אליו בטענות. לא היה שום שחקן ישראלי ריאלי ברמה ראויה שאפשר היה להביא.

חזרה
למעלה