ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
עדיין חושב שבכר האיש הכי חשוב. אין ספק שאלברמן עוזר לו ומקל עליו ומאזן אותו אבל אלברמן עם בלבול לא היה לוקח אליפויות ובחיים לא מגיע לליגת אלופותירוק זה אני אמר:לדעתי, אלברמן היום הוא אולי האיש הכי חשוב במערכת.
השקט שהוא נותן לצוות המקצועי, הפגיעה בשחקנים זרים וההכנה של הקבוצה לעתיד זה סופר משמעותי.
אפשר לראות מה קרה לבכר בבאר שבע שלא היה לו מישהו כמו אלברמן וכמה שחקנים שלא ברמה הנחיתו עליו ודי גמרו את הסיפור שלו שם, או מה שקורה במכבי תל אביב עם מנהל מקצועי שלא יודע לבנות קבוצה.
Shocking4U אמר:עדיין חושב שבכר האיש הכי חשוב. אין ספק שאלברמן עוזר לו ומקל עליו ומאזן אותו אבל אלברמן עם בלבול לא היה לוקח אליפויות ובחיים לא מגיע לליגת אלופותירוק זה אני אמר:לדעתי, אלברמן היום הוא אולי האיש הכי חשוב במערכת.
השקט שהוא נותן לצוות המקצועי, הפגיעה בשחקנים זרים וההכנה של הקבוצה לעתיד זה סופר משמעותי.
אפשר לראות מה קרה לבכר בבאר שבע שלא היה לו מישהו כמו אלברמן וכמה שחקנים שלא ברמה הנחיתו עליו ודי גמרו את הסיפור שלו שם, או מה שקורה במכבי תל אביב עם מנהל מקצועי שלא יודע לבנות קבוצה.
יותר מזה, איביץ' לקח פה אליפות ב - 31 הפרש והודח בבושת פנים מאירופה נגד סודובהsilvas אמר:גם אני חושב שהמבחן הגדול הוא בניית הסגל.
אם יש לך סגל ראוי, מאמן בד"כ מתקשה להרוס.
כמו שציינו פה, גם אלישע לקחת 2 אליפויות וחצי עם מכבי חיפה, וזה היה נראה שזה למרות המאמן ולא בזכותו. (ואפילו שלב בתים בצ'מפניוס)
אני חושב שלמצוא תחליפים לאבו פאני ועלי מוחמד אם חלילה יעזבו יהיה אתגר ענקי.
כמובן שאם גם קורנו ירצה לעזוב וג'וש...
יש לו מספיק אתגרים בבניית הסגל, זה יותר חשוב מהכל.
MH13 TILL I DIE אמר:אליפות גם רוני לוי, אלישע, רב"ש, אוסקר גארסיה ואיביץ' לקחו פה... בשביל הליגה צריך לשמור על הסגל ומאמן שלפחות לא יפריע. המבחן האמיתי של מאמן זה אירופה
אליפות יש מצב, אבל בספק אם מגיעים לשלב בתים אפילו בקונפרנסJudokan אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אליפות גם רוני לוי, אלישע, רב"ש, אוסקר גארסיה ואיביץ' לקחו פה... בשביל הליגה צריך לשמור על הסגל ומאמן שלפחות לא יפריע. המבחן האמיתי של מאמן זה אירופה
עם יד על הלב - נראה לכם שבלבול/רוני לוי/רב"ש/אוסקר גרסיה לוקחים פה אליפות העונה או בכלל ב3 השנים האחרונות עם הסגל שהיה לנו והאתגרים לאורך העונות? שום סיכוי.
לבכר והצוות המקצועי יש חלק ענק במה שקרה פה. לפגוע במאמן זה חלק גדול מאוד מסיכויי ההצלחה שלנו בשנה הבאה.
זה בדיוק ההבדל בין להיות תלויים בשחקני רכש בשוק בינוני לעומת מאמן שיכול לקחת שחקנים כמו אבו פאני, ג'אבר, גולדברג וחוסה רודריגס ולהפוך אותם לשחקני מפתח באליפויות.