greenguy אמר:ברק.י אמר:KevinDurant אמר:המינוי של דגו מלכתחילה "הרוויח" לו ביקורת על כל דבר לא טוב שיקרה ואם יקרה משהו טוב זה בזכות בכר או בזכות השחקנים.
זה חלק מהחבילה ומה שמגיע עם זה שאתה מביא מאמן בפרופיל הזה.
העניין עם הקיץ הנוכחי וכל ההחלטות שהתקבלו זה שאם אתה מסתכל החלטה החלטה עוד אפשר להבין, אבל שמסתכלים על הכל כמכלול, זו בעיה.
ברור היה לי כבר ברגע הדיווחים על המינוי יצאו שזה היחס שיקבל ועדיין אני חושב שכקהל אנחנו יכולים שלא ללכת עם התקשורת למקום הזה.
אני חושב שאפשר לראות את הדברים בצורה מורכבת, להחזיק גם את ההחלטות הבודדות וגם להסתכל על התמונה הכוללת. לכן גם אני בעצמי מבקר את המועדון על ההתנהלות שלו בבנייה של הקבוצה ובהכנה לעונה וגם חושב שאפשר לתת לדגו את הכבוד המינימלי ואת הספק שהוא לא יהיה מה שיכשיל אותנו העונה.
נותנים כבוד לדגו. אין קשר בין דגו הבן אדם לדגו המאמן.
מסתכלים כרגע מקצועית נטו. שוב ברמה האישית הוא נראה בן אדם זהב והלוואי שיצליח,אבל בכדורגל ובעיקר במועדון כמו שלנו מסתכלים נטו על תוצאות ודרך.
כרגע זה נראה שהדרך היא על האדים שהקבוצה שבכר השאיר.
חוסר יכולת להגיב למתרחש על כר הדשא.
התעקשות על שלושה בלמים,חוסר בדרישה לחיזוק ורפיסות מול ההנהלה
אני מצטער בשביל להיות מאמן מוביל שזוכה להשיגים צריך להיות הרבה יותר מבן אדם נחמד ומבין בטקטיקה.
שוב קשה לי באמת לבוא אליו בטענות כי מבחינתו קיבל את הזדמנות חייו מאלברמן וההנהלה שהם הכישלון הגדול בראש ובראשונה.
אגב הזכרת את קין,אני כבר שם לב שמשחק שני ברציפות הוא מגיב מהר במחצית השניה ועושה כמה שינויים שמביאים לו תוצאות.
ותאמין לי בירקי היקר שכמו עם סק אני הראשון שאשמח להגיד שטעיתי
אבל באמת שילד אני לא וראיתי כבר כמה גילגולים של מכבי חיפה,לדעתי אנחנו הולכים אחורה. מרגיש כמו דפוס חוזר
אין לי טענה לביקורות מקצועיות.
הטענה שלי היא כלפי הערות שבעיני הן לא מקצועיות ומונעות מרגש כלפי הסיטואציה שאנחנו נמצאים בה.
אני לא יודע איך דגו יראה, יש לי ביקורות כלפיו גם היום, ואני לא מאמין בו כמו שאני בוחן את הדברים ולא ממהר לפסול.
לגבי קין, זה שתוך כדי תמונה התמונה המקצועית מתבהרת זה ברור. זה לא סותר את הסיקור שקיבל ואת היחס שקיבל מהקהל שלו כשרק הגיע, במקביל לדגו. כולם דיברו על המינוי הזה כאמיץ ועל של דגו כיהיר, בגלל שקין פיגורה. בעיני, אין לזה שום משמעות וצריך להשוות ביניהם מקצועית, כמו שאתה עשית בתגובה האחרונה. וכמו שכתבתי, לזה אין לי טענות.