KevinDurant אמר:
כל משחק רק מחדד את הכישלון הענק שלו הקיץ.
הפקיר את דגו לעלות במשחק מאני טיים באירופה במחצית השנייה עם כיוף, פיינגולד, חג'ג', גרשון ובלי שום כלים בספסל
כישלון קולוסאלי
הכישלון הוא כישלון שמורכב מכמה רבדים.
העובדה שהילדים משחקים זו מטרה של אלברמן + דגו.
ואני יכול להגיד פה שאחת מנקודות הויכוח היחידות שהיו בין ברק לגל היו שילוב צעירים. שכולנו יודעים את דעתו של ברק בנושא, בניגוד לגל שדחף לקידום צעירים.
מי שחושב שאין פה יד מכוונת שכל הילדים הללו משחקים, לא מבין את התמונה הגדולה.
זו גם הסיבה שחשבו שאפשר למשוך בלי מגן בצד שמאל, ולאלתר שם עם חג'ג, פיינגולד, או סוף.
וכנראה שסייף גם לא היה מגיע אם סבע היה נשאר, והיו ממשיכים לאלתר שם.
הכישלון של אלברמן עצמו הוא בזרים קודם כל ולפני הכל.
שואו ושימיץ מאוד מאכזבים. ואלו עמדות מפתח.
על הפארסה בעמדת השוער אני לא מאשים אותו. הוא רצה את בקסטר, וזה לא קרה. וניצן לעומת אחרים זה אותו דבר, וגם פה רצו גם לקדם את כיוף שידעו שהוא יכול לתת פה פייט.
בגדול אני אומר, ההתאבדות הזאת על קידום צעירים היא לא נכונה, וגם בסוף הקהל לא באמת מחפש את זה.
רוצים הצלחות וכדורגל טוב. בכר עשה פה את העונות הכי טובות שאפשר לבקש, ולא צמח פה חצי שחקן.
אתמול למשל כל המחליפים היו שחקני בית.
פיינגולד, רפאלוב, חלאיילי, סוף, ג'אבר.
לא ראיתי שמישהו התייחס לזה בכלל.
ואם אני מוסיף את חג'ג' וכיוף זה 7/16 ששותפו היו שחקני בית. זה נתון חריג לטובה, אבל שלדעתי לא נותן כלום.
אפשר להתחבר לקבוצה גם אם רק 3-4 שחקנים הם שחקני בית. ויכול לבוא חזיזה שהוא לא שחקן בית, ולהפוך להיות סמל ירוק.
ואם מדברים על קונספציות, בעיני זו קונספציה שחייבת להתנפץ. לא חייבים לקדם בכוח שחקני צעירים, זה יכול לבוא בהדרגה, תוך כדי תנועה, וזה גם לא משהו שחייבים לעשות.
וזו הטעות הכי גדולה של אלברמן בעיני, המחשבה הזאת של אני אעשה עכשיו משהו אחר ממה שהיה עד עכשיו, וזה יצליח. ואגב, זו גם הסיבה שדגו הגיע, כי הוא גם מאמין בצעירים, והוא מכיר חלק מהשחקנים שמשחקים היום.