בעיני אחת הבעיות זה חוסר האיזון גם בכמות הצעירים, אבל גם באופן השילוב.
חג'ג' שיחק כבר כמגן שמאלי ברביעיית הגנה, ככנף שמאל בשלושה בלמים, בחמישי הוא שיחק ככנף ימין בשלישיית בלמים, ושיחק כמובן כקשר בצד שמאל.
זה מטורף.
גם סוף, היה כנף ימין בשלושה בלמים, כנף שמאל בשלישיית בלמים, וכנף בצד ימין, וגם כנף בצד שמאל.
אי אפשר באמת להתקדם ככה.
ברור שזה נובע מחוסר איזון בסגל. ועדיין זה פוגע בהם.
שיבלי מלכתחילה היה חייב לצאת. זה היה ברור מה שיקרה איתו. לא היה טעם להשאיר אותו. והאמת שדגו נותן לו דקות ללא סיבה אמיתית. רק על סמך זה שיש לו היכרות איתו מהנוער. עד עכשיו הוא נראה ממש לא ברמה. חייב להיות מושאל בינואר. חייב.
סוף לעומתו לדעתי שווה הרבה יותר דקות. מה גם שצריך לזכור שהעונה הזאת היא סוג של עונת שיקום אחרי הפציעה הקשה, אז ברור שהוא ייעשה את זה פה ולא במקום אחר. מה גם ששוב, זה שחקן שהיה כבר במקומות כמו נוער של רומא, או בליגה איטלקית בספציה, הוא לא צריך לשחק עכשיו בהפועל פ"ת.
לדעתי עוד נראה ממנו לא מעט. בעיקר אם ייתנו לו לשחק איפה שהוא הכי טוב. כנף שמאל שנכנס עם הרגל החזקה לימין.
ושוב, דגו לדעתי לא נותן לו מספיק קרדיט בניגוד לחג'ג' שוויזינגר שאימן אותו בעפולה שנה שעברה, שדוחף אותו מאוד (מידיעה), וגם אימן את כיוף בשנה שעברה, וכמובן שיבלי חלאיילי ופיינגולד שדגו מכיר מהנוער, ככה שסוף נופל פה בין הכיסאות ביחס לצעירים אחרים.
לגבי חג'ג', בכל פעם שהוא נתקל בשמירה קצת פיזית, הוא לא קיים. מה שמורוזוב עשה לו שבוע שעבר היה מעט מביך אפילו.
אני לא חושב שיכול לצאת ממנו שחקן מוביל. במקסימום סותם חורים. אני הייתי חושב לבנות אותו יותר כשחקן הגנה מאשר שחקן התקפה. מזכיר תהליך שעבר רז מאיר בזמנו.
לצעוק צעירים בלי תוכנית שילוב, ובלי יכולת שילוב לא רק שזה פוגע בקבוצה, זה יכול גם לפגוע בהם.