lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
איפה רשום שאליהו הזה סגור?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:איפה רשום שאליהו הזה סגור?
Liberman אמר:KevinDurant אמר:מה הקשר? יביאו את אליהו להיות מגן פותח? הוא יבוא בנוסף למגן זר, כנראה כי הפציעה של רז מאיר רציניתShocking4U אמר:עבד קשה כל השנה כדי להגיע לשם של ינון אליהו. פחדן עלוב שמחפש להביא זר כי הוא יודע שהוא נפל פעמיים עם סטריין ואלפונס
למה מלכתחילה להביא איזה פוץ שהוא מחליף בפ״ת שירדה ליגה?
באמת אלימלך הזה שאפילו בישל גול העונה לא יכול להיות מחליף?
צריך על עמדת המגנים 2 שחקנים טובים בכל צד, נראה לי קצת הזוי המהלך הזה.
שיתעסקו קודם בלהביא שחקנים להרכב זה יותר חשוב.
Smile אמר:Liberman אמר:KevinDurant אמר:מה הקשר? יביאו את אליהו להיות מגן פותח? הוא יבוא בנוסף למגן זר, כנראה כי הפציעה של רז מאיר רצינית
למה מלכתחילה להביא איזה פוץ שהוא מחליף בפ״ת שירדה ליגה?
אני איתך בנוגע לאלימלך. מעדיף לקדם שחקנים צעירים מאשר להביא "סותמי חורים".
GKagelmacher אמר:Smile אמר:Liberman אמר:למה מלכתחילה להביא איזה פוץ שהוא מחליף בפ״ת שירדה ליגה?
אני איתך בנוגע לאלימלך. מעדיף לקדם שחקנים צעירים מאשר להביא "סותמי חורים".
אחרי גול שתיים שאלימלך יאכל בגלל חוסר ניסיון אתם תחשבו אחרת. זה שהוא שחקן בית לא הופך אותו למגן לגיטימי בליגת העל תבינו.
זה בכלל לא יפתיע אותי. אם הוא היה טוב הוא היה משחק, ראינו את כל השחקנים מהנוער שלנו, אף אחד לא מחביא אותםכובע קש אמר:ראיתי את אלימלך בעפולה, לא רק שהוא לא ברמה למכבי חיפה, אני לא חושב שהוא ברמה לליגת העל כרגע
רונן22 אמר:יש יום שהוא לא מתראיין? רברבן וקשקשן
דווקא מכול הזרים שציינת הם עשו תעבודה דוניו מילא תחיסרון של רואקביצה ונתן עבודה סטריין איכותי מה לעשות קרה ונפצע אבל איכות גבוהה יש בשחקן לגבי אלפונס בא בתור סותם חורים והיה בסדר גמור למעט הטעות מול נתניה אין לי תלונות עליו אז הציון שהייתי נותן לאלברמן על הזרים הוא 6/10 סך הכול עשה עבודה טובה היו פה זרים שהגיעו בסכומים מטורפים ולא תרמו כלום דוניו ואלפונס יחסית למה שהם מרוויחים נתנו אחלה של תמורה אני דיי מרוצהlemmacantor אמר:שוב לא הוכח עדיין שאנחנו מערכת חזקה ולא קיבלתי את הרושם עדיין שאלברמן מנהל מקצועי גדול. טוב שיש את התפקיד, ללא ספק ועדיין יש לו המון מה להוכיח. דוניו, סטריין, אלפונס זה זרים שיכלו גם לבוא בתקופה השחורה עם השחלות סוכן. גרוע מאוד אם זה הסקאוטינג. מוחמד מכיר כל חמור בארץ. דהן נפילה קשה. אחוזי הצלחה ברכש שלנו עדיין לא מספיק טובים. נושא הפיזיולוגיה רע.
מה יקרה כשלא יהיה פה את המאמן הכי טוב בשוק?
MHFC4EVER אמר:מה שמפריע לי באלברמן שהוא מדבר גבוה מדי ובסיסמאות במקום לדבר תכלס
GKagelmacher אמר:לא ככ מבין מה האנטי כלפיו. אחלה אלברמן. לדעתי הוא אחלה אופציה ביום שאחרי בכר על הקווים. עדיף מכל הליצנים הזרים שמביאים לקווים פה במכבי.
David אמר:דווקא מכול הזרים שציינת הם עשו תעבודה דוניו מילא תחיסרון של רואקביצה ונתן עבודה סטריין איכותי מה לעשות קרה ונפצע אבל איכות גבוהה יש בשחקן לגבי אלפונס בא בתור סותם חורים והיה בסדר גמור למעט הטעות מול נתניה אין לי תלונות עליו אז הציון שהייתי נותן לאלברמן על הזרים הוא 6/10 סך הכול עשה עבודה טובה היו פה זרים שהגיעו בסכומים מטורפים ולא תרמו כלום דוניו ואלפונס יחסית למה שהם מרוויחים נתנו אחלה של תמורה אני דיי מרוצהlemmacantor אמר:שוב לא הוכח עדיין שאנחנו מערכת חזקה ולא קיבלתי את הרושם עדיין שאלברמן מנהל מקצועי גדול. טוב שיש את התפקיד, ללא ספק ועדיין יש לו המון מה להוכיח. דוניו, סטריין, אלפונס זה זרים שיכלו גם לבוא בתקופה השחורה עם השחלות סוכן. גרוע מאוד אם זה הסקאוטינג. מוחמד מכיר כל חמור בארץ. דהן נפילה קשה. אחוזי הצלחה ברכש שלנו עדיין לא מספיק טובים. נושא הפיזיולוגיה רע.
מה יקרה כשלא יהיה פה את המאמן הכי טוב בשוק?
MHFC4EVER אמר:GKagelmacher אמר:לא ככ מבין מה האנטי כלפיו. אחלה אלברמן. לדעתי הוא אחלה אופציה ביום שאחרי בכר על הקווים. עדיף מכל הליצנים הזרים שמביאים לקווים פה במכבי.
הוא לא רוצה לאמן (אמר את זה בפודיום)
אמר גם שהכיוון אחרי בכר יהיה מישהו מתוך המערכת