• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
lemmacantor אמר:
איפה רשום שאליהו הזה סגור?

היה אצל נחמני אתמול בישראל היום וגם בן דור רשם על זה היום משהו

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
עבד קשה כל השנה כדי להגיע לשם של ינון אליהו. פחדן עלוב שמחפש להביא זר כי הוא יודע שהוא נפל פעמיים עם סטריין ואלפונס
מה הקשר? יביאו את אליהו להיות מגן פותח? הוא יבוא בנוסף למגן זר, כנראה כי הפציעה של רז מאיר רצינית

למה מלכתחילה להביא איזה פוץ שהוא מחליף בפ״ת שירדה ליגה?
באמת אלימלך הזה שאפילו בישל גול העונה לא יכול להיות מחליף?
צריך על עמדת המגנים 2 שחקנים טובים בכל צד, נראה לי קצת הזוי המהלך הזה.

שיתעסקו קודם בלהביא שחקנים להרכב זה יותר חשוב.

אני איתך בנוגע לאלימלך. מעדיף לקדם שחקנים צעירים מאשר להביא "סותמי חורים".

Smile אמר:
Liberman אמר:
KevinDurant אמר:
מה הקשר? יביאו את אליהו להיות מגן פותח? הוא יבוא בנוסף למגן זר, כנראה כי הפציעה של רז מאיר רצינית

אחרי גול שתיים שאלימלך יאכל בגלל חוסר ניסיון אתם תחשבו אחרת. זה שהוא שחקן בית לא הופך אותו למגן לגיטימי בליגת העל תבינו.

GKagelmacher אמר:
Smile אמר:
Liberman אמר:

אחרי גול שתיים שאלימלך יאכל בגלל חוסר ניסיון אתם תחשבו אחרת. זה שהוא שחקן בית לא הופך אותו למגן לגיטימי בליגת העל תבינו.

מסכים. במעט הדקות שקיבלו שחקני הנוער העונה (חלאיילי, אזרואל ואלימלך) היה קל לראות את הפערים בפיזיות ובאינטנסיביות לעומת הבוגרים. כשכן נשאר פה שחקן נוער (לוי), הוא נדחק לקצה הרוטציה ובדקות שקיבל רובנו רצינו שירד חזרה לספסל).
אין רע בלהביא שחקן ליגה לגיטימי בזול לספסל לעונה-שתיים עד ששחקני הנוער שלנו יהיו בשלים להשתלב. מה שכן, חייבים להבין בקבוצה שרכישות כאלה צריכות לבוא לצד שחקני רכש איכותיים שישדרגו אותנו. אי אפשר להמר על פוטנציאל זר כמו סטריין ולהביא לצדו את אליהו. צריך זר מוכח ובאיכות גבוהה אם מתפשרים על שחקן ספסל במחיר נמוך (אגב - אני לא בטוח שאליהו כזה גרוע, אבל נחכה עם זה).

ראיתי את אלימלך בעפולה, לא רק שהוא לא ברמה למכבי חיפה, אני לא חושב שהוא ברמה לליגת העל כרגע

כובע קש אמר:
ראיתי את אלימלך בעפולה, לא רק שהוא לא ברמה למכבי חיפה, אני לא חושב שהוא ברמה לליגת העל כרגע
זה בכלל לא יפתיע אותי. אם הוא היה טוב הוא היה משחק, ראינו את כל השחקנים מהנוער שלנו, אף אחד לא מחביא אותם

הנוער שלנו כבר מזמן לא מה שהיה וכמות הכישרון שם דלה ביותר. השאלה מה מצב השנתונים הנמוכים יותר.

2 מגנים ימניים זרים בעונה כל אחד יותר גרוע מקודמו

אסון

רונן22 אמר:
יש יום שהוא לא מתראיין? רברבן וקשקשן

אתה שנתיים רצוף אלוף ויש לו חלק בזה קצת פירגון לא יזיק לך בנאדם למה כול הזמן להיות שלילי?

שוב לא הוכח עדיין שאנחנו מערכת חזקה ולא קיבלתי את הרושם עדיין שאלברמן מנהל מקצועי גדול. טוב שיש את התפקיד, ללא ספק ועדיין יש לו המון מה להוכיח. דוניו, סטריין, אלפונס זה זרים שיכלו גם לבוא בתקופה השחורה עם השחלות סוכן. גרוע מאוד אם זה הסקאוטינג. מוחמד מכיר כל חמור בארץ. דהן נפילה קשה, חוששני שגם צ'יבוטה. אחוזי הצלחה ברכש שלנו עדיין לא מספיק טובים. נושא הפיזיולוגיה רע.
מה יקרה כשלא יהיה פה את המאמן הכי טוב בשוק?

lemmacantor אמר:
שוב לא הוכח עדיין שאנחנו מערכת חזקה ולא קיבלתי את הרושם עדיין שאלברמן מנהל מקצועי גדול. טוב שיש את התפקיד, ללא ספק ועדיין יש לו המון מה להוכיח. דוניו, סטריין, אלפונס זה זרים שיכלו גם לבוא בתקופה השחורה עם השחלות סוכן. גרוע מאוד אם זה הסקאוטינג. מוחמד מכיר כל חמור בארץ. דהן נפילה קשה. אחוזי הצלחה ברכש שלנו עדיין לא מספיק טובים. נושא הפיזיולוגיה רע.
דווקא מכול הזרים שציינת הם עשו תעבודה דוניו מילא תחיסרון של רואקביצה ונתן עבודה סטריין איכותי מה לעשות קרה ונפצע אבל איכות גבוהה יש בשחקן לגבי אלפונס בא בתור סותם חורים והיה בסדר גמור למעט הטעות מול נתניה אין לי תלונות עליו אז הציון שהייתי נותן לאלברמן על הזרים הוא 6/10 סך הכול עשה עבודה טובה היו פה זרים שהגיעו בסכומים מטורפים ולא תרמו כלום דוניו ואלפונס יחסית למה שהם מרוויחים נתנו אחלה של תמורה אני דיי מרוצה

מה שמפריע לי באלברמן שהוא מדבר גבוה מדי ובסיסמאות במקום לדבר תכלס

MHFC4EVER אמר:
מה שמפריע לי באלברמן שהוא מדבר גבוה מדי ובסיסמאות במקום לדבר תכלס

הוא בונקר ברמה התקשורתית.
דווקא בפודיום הוא עוד קצת הרשה לעצמו, אבל הוא לא משתף הרבה. יכול להיות שזה גם נכון יותר כשהוא הצומת בין כל גורמי המערכת.

לא ככ מבין מה האנטי כלפיו. אחלה אלברמן. לדעתי הוא אחלה אופציה ביום שאחרי בכר על הקווים. עדיף מכל הליצנים הזרים שמביאים לקווים פה במכבי.

GKagelmacher אמר:
לא ככ מבין מה האנטי כלפיו. אחלה אלברמן. לדעתי הוא אחלה אופציה ביום שאחרי בכר על הקווים. עדיף מכל הליצנים הזרים שמביאים לקווים פה במכבי.

הוא לא רוצה לאמן (אמר את זה בפודיום)

אמר גם שהכיוון אחרי בכר יהיה מישהו מתוך המערכת

David אמר:
lemmacantor אמר:
שוב לא הוכח עדיין שאנחנו מערכת חזקה ולא קיבלתי את הרושם עדיין שאלברמן מנהל מקצועי גדול. טוב שיש את התפקיד, ללא ספק ועדיין יש לו המון מה להוכיח. דוניו, סטריין, אלפונס זה זרים שיכלו גם לבוא בתקופה השחורה עם השחלות סוכן. גרוע מאוד אם זה הסקאוטינג. מוחמד מכיר כל חמור בארץ. דהן נפילה קשה. אחוזי הצלחה ברכש שלנו עדיין לא מספיק טובים. נושא הפיזיולוגיה רע.
דווקא מכול הזרים שציינת הם עשו תעבודה דוניו מילא תחיסרון של רואקביצה ונתן עבודה סטריין איכותי מה לעשות קרה ונפצע אבל איכות גבוהה יש בשחקן לגבי אלפונס בא בתור סותם חורים והיה בסדר גמור למעט הטעות מול נתניה אין לי תלונות עליו אז הציון שהייתי נותן לאלברמן על הזרים הוא 6/10 סך הכול עשה עבודה טובה היו פה זרים שהגיעו בסכומים מטורפים ולא תרמו כלום דוניו ואלפונס יחסית למה שהם מרוויחים נתנו אחלה של תמורה אני דיי מרוצה

סקאוט שהתרשם מדוניו שחסר שכל, חסר משחק ראש, חסר משחק גב, חסר לינק אפ, הוא סקאוט גרוע מאוד. מה שדוניו תרם נטו בגלל הכוונה של בכר. מביך מאוד שזו הרמה.
אין לו יסודות לחלוטין. מאסתי בזרים כאלה. אני כבר אחרי שני משחקים הבנתי שזה זר שלא קשור לענף. מה אכפת לי כמה הם מרוויחים. לזר צריך להיות לפחות קשר לענף.
שחקנים בלי קשר לענף אפשר למצוא בכמויות בארץ.

MHFC4EVER אמר:
GKagelmacher אמר:

הוא לא רוצה לאמן (אמר את זה בפודיום)

אמר גם שהכיוון אחרי בכר יהיה מישהו מתוך המערכת

ברור, להיות מנהל מקצועי זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות. אבל ואבל גדול. יש לו ים ריספקט ל״בורד״. אם בכר יעזוב ויבקשו ממנו לרדת לקווים הוא ירד כמו גדול.

מרגיש שנוח לשחוט את אלברמן בגלל שהוא ישראלי, ולא זר.
את גורדי היללו והוא היה מזעזע ברכש, לגבי לדעת עם המערכת פה חזקה אי אפשר לבקר אותו כל עוד זה לא עמד במבחן שיגיע היום נדע כמה באמת טוב או אלברמן.

חזרה
למעלה