ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני מפרגן לו על מה שקרה מה10 ומעלה.אליאור אמר:אני לא רואה על מה הוא צריך לקבל יותר מציון 0 החלון הזה. לא עשה שום דבר שישפר את הקבוצה, והביא מאמן וצוות לא מנוסה כאילו אנחנו הפועל רעננה.
אליאור אמר:ציון 0 לאלברמן ואם שחר היה זה שבגללו פיירו עדיין פה אז ציון 0 גם לשחר, ואם לא אז גם ציון 0.
קשה לי להצביע על משהו אחד טוב שהם עשו בכל הנוגע לרכש. מה שכן לדודו בזק ציון 9 עד עכשיו. זה שהאוהדים לא מתהפכים על המועדון זה משהו ראוי לציון אין ספק.
אתה צודק, אין פה שום קשר בין הדבריםdyarok אמר:אליאור אמר:ציון 0 לאלברמן ואם שחר היה זה שבגללו פיירו עדיין פה אז ציון 0 גם לשחר, ואם לא אז גם ציון 0.
קשה לי להצביע על משהו אחד טוב שהם עשו בכל הנוגע לרכש. מה שכן לדודו בזק ציון 9 עד עכשיו. זה שהאוהדים לא מתהפכים על המועדון זה משהו ראוי לציון אין ספק.
כי חלק גדול מהקהל זה סוג של עדר כבשים וחי מהתוצאות.
מבחינתם "ניצחנו את ביתר ועברנו 2 סיבובים אז הכל טוב, חסר שחקן פה-שחקן שם אבל המערכת מתפקדת וטובה ובלה בלה"
עפים מול סלובן ותראה איזה רחשים יתחילו.
הפסד ליאנג בויז יתקבל בתירוצים הרגילים (למעט אם תהיה תבוסה מהסוג המשפיל)
KevinDurant אמר:אתה צודק, אין פה שום קשר בין הדבריםdyarok אמר:אליאור אמר:ציון 0 לאלברמן ואם שחר היה זה שבגללו פיירו עדיין פה אז ציון 0 גם לשחר, ואם לא אז גם ציון 0.
כי חלק גדול מהקהל זה סוג של עדר כבשים וחי מהתוצאות.
מבחינתם "ניצחנו את ביתר ועברנו 2 סיבובים אז הכל טוב, חסר שחקן פה-שחקן שם אבל המערכת מתפקדת וטובה ובלה בלה"
עונה שעברה הבנייה הייתה טובה ונכונה גם אם היינו עפים לאולימפיאקוס בסיבוב הראשון.
אני מסכים שהכל זה תוצאות בסוף אבל אני מפריד בין תוצאות של הקבוצה על הדשא לבניית הסגל.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אתה צודק, אין פה שום קשר בין הדבריםdyarok אמר:כי חלק גדול מהקהל זה סוג של עדר כבשים וחי מהתוצאות.
עונה שעברה הבנייה הייתה טובה ונכונה גם אם היינו עפים לאולימפיאקוס בסיבוב הראשון.
ועדיין הייתה ביקורת רצינית על זה שבכר לא עבר שוב. ושוב נכשל באלופות, ושוב מודח במשחק הראשון כמו קייראט.
בקטע הזה אני מבין את זה שיש פה סוג של שקט. מבחן התוצאה הוא מעל הכל. וכרגע הקבוצה עשתה פתיחת עונה טובה, ולכן יש איזה שהוא הסכמה שבשתיקה בין כולם.
אם זה נכון או צריך להיות ככה? כנראה שלא. אבל ככה זה בספורט - מבחן התוצאה הוא מעל הכל.
כאמור, ברגע שיגיעו ההדחות וההפסדים, הדברים יראו אחרת ברגע.
KevinDurant אמר:אני מפרגן לו על מה שקרה מה10 ומעלה.אליאור אמר:אני לא רואה על מה הוא צריך לקבל יותר מציון 0 החלון הזה. לא עשה שום דבר שישפר את הקבוצה, והביא מאמן וצוות לא מנוסה כאילו אנחנו הפועל רעננה.
השאירו את סבע שמבחינתי זה המחליף של אצילי, הביאו את רפאלוב ל10 המחליף שלא היה לנו מעולם בערך, שוראנוב נראה שדרוג על רוקאביצה ונראה אחלה שחקן ובנוסף התחזקנו מתוך המועדון בחלאיילי שלדעתי יתרום השנה.
מה8 ומטה, כאוס מקצועי
זה לא עניין של להגן, אני חושב שכולם ערים למחדל העצום שקורה עד כה. כן יאמר לזכותו של אלברמן שההחתמות שכן נעשו הן החתמות לא רעות בכלל שמשדרגות לנו בנקודות מסויימות את הספסל. אבל זה מהלכי שוליים ולא יותר. יש 4-5 החתמות הרבה יותר חשובות שזה בלתי נתפס שעוד לא נעשו ואני לא חושב שיש אוהד אחד שמסנגר על זה.Shocking4U אמר:איך עדיין יש אנשים שמגנים על ההתנהלות המביכה שלו בקיץ הזה
פשוט לא ברור לי
כשהגג שלך דולף אתה לא בוחר להתעסק בלצבוע מחדש את החדר ילדים. הוא יודע שצריך קשר אחורי מאז שנטע עזב ואנחנו קרובים לאמצע אוגוסט ועדיין אין פה אחד כזה. דגו אמר במסיבת עיתונאים לפני שבועיים שהם חייבים מחליף לקורנו ועדיין אין כזה. כישלון נחרץ.The real Tsepo אמר:זה לא עניין של להגן, אני חושב שכולם ערים למחדל העצום שקורה עד כה. כן יאמר לזכותו של אלברמן שההחתמות שכן נעשו הן החתמות לא רעות בכלל שמשדרגות לנו בנקודות מסויימות את הספסל. אבל זה מהלכי שוליים ולא יותר. יש 4-5 החתמות הרבה יותר חשובות שזה בלתי נתפס שעוד לא נעשו ואני לא חושב שיש אוהד אחד שמסנגר על זה.Shocking4U אמר:איך עדיין יש אנשים שמגנים על ההתנהלות המביכה שלו בקיץ הזה
פשוט לא ברור לי
אני בכל זאת אחכה לסוף החלון כדי לנתח ולראות סופית עד כמה מחדל הקיץ הזה.
אני מסכים איתך במאה אחוז, זה דברים שצריכים לקרות במקביל במועדון כדורגל כך או כך. עניין הטיימינג והבהילות של החלון הזה כבר קיבל ציון נכשל ממזמן, אבל מחכה עוד עם הסיכומים לסוף החלון כדי לראות שאולי ויפתיעו אותנו איכשהו. תן לי להמשיך לחיות בסרט עוד קצתShocking4U אמר:כשהגג שלך דולף אתה לא בוחר להתעסק בלצבוע מחדש את החדר ילדים. הוא יודע שצריך קשר אחורי מאז שנטע עזב ואנחנו קרובים לאמצע אוגוסט ועדיין אין פה אחד כזה. דגו אמר במסיבת עיתונאים לפני שבועיים שהם חייבים מחליף לקורנו ועדיין אין כזה. כישלון נחרץ.The real Tsepo אמר:זה לא עניין של להגן, אני חושב שכולם ערים למחדל העצום שקורה עד כה. כן יאמר לזכותו של אלברמן שההחתמות שכן נעשו הן החתמות לא רעות בכלל שמשדרגות לנו בנקודות מסויימות את הספסל. אבל זה מהלכי שוליים ולא יותר. יש 4-5 החתמות הרבה יותר חשובות שזה בלתי נתפס שעוד לא נעשו ואני לא חושב שיש אוהד אחד שמסנגר על זה.Shocking4U אמר:איך עדיין יש אנשים שמגנים על ההתנהלות המביכה שלו בקיץ הזה
פשוט לא ברור לי
אני בכל זאת אחכה לסוף החלון כדי לנתח ולראות סופית עד כמה מחדל הקיץ הזה.