• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גביע הטוטו, משחקי הדירוג: מכבי חיפה vs בני ריינה

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק מכבי אמר:
Daniel123 אמר:
רק מכבי אמר:
גם שואו שיחק ככה בעונה שעברה. אין בזה פסול. אולי יעזור למכור אותו. יש מספיק על מה לבקר, אין לי בעיה עם זה.

ואם הוא יפצע מה תגיד?

לא אגיד כלום. זה לא שיש עסקה סגורה ואז אתה לא מסכן אותו. הוא יכל להיפצע גם בחמישי, והוא יכול להיפצע גם באימון אתמול או מחר. אין לזה סוף.

מבחינתי כל עוד הוא שחקן שלנו, וכל עוד דקות משחק שלו יכולות לסייע ביציאה שלו החוצה מכאן, אני חי עם זה בשלום שהוא משחק.

זה עובד ככה בכל הקבוצות.

שחקן שלא נמצא בתוכניות של הקבוצה וחלש מבחינה מקצועית בפרט, לא צריך לקבל דקות משחק על חשבון שחקן שכן נמצא בתוכניות.
היה אפשר לתת לחלאיילי את הדקות האלה שישתפשף עוד קצת.
סברינה לא רלוונטי יותר לקבוצה שלנו ולא צריך לראות בכלל דשא.

זה כזה קשה לסיים כמו ששכר בעט עכשיו
כל שחקן שלנו בועט על השוער

כל מי שבלם במכבי חיפה מסכן.
השחקן הכי טוב בקישור אצלנו זה קני סייף וזה אומר הכל.

נהואל במשחק סביר.
בסך הכול יש לו כדורגל. הסגנון שלו לדעתי פחות מתאים לנו, ובמחיר שלו מצופה שיגיע שחקן ב2 רמות מעל הליגה.
אני קןנה עכשיו שיהיה רבע שרי.

אבל אין ספק שהבעיה הכי גדולה שלנו זה מאמן חסר מושג לחלוטין. חייב להיפטר ממנו בהקדם.

הבעיה השניה הכי גדולה שלנו זה האמצע. אנחנו צריכים להביא 2 מפלצות אם אנחנו רוצים להתמודד ברצינות. יעלה כמה שיעלה.

אגב סוף מזכיר לי את דורו רק בלי שיער ארוך בלי בעיטה ובלי כדורגל.

איזה מאמן טיפש.
נהואל היה סביר ב10, אז הוא מעביר אותו לשחק על הקו, כשברור שאין לנהואל שום יכולות לשחק על הקו.

זה מעבר למאמן חלש, זה חוסר מושג לגמרי.

ירוק זה אני אמר:
איזה מאמן טיפש.
נהואל היה סביר ב10, אז הוא מעביר אותו לשחק על הקו, כשברור שאין לנהואל שום יכולות לשחק על הקו.

נהואל רוב הקריירה שיחק על הקו

benrey אמר:
ירוק זה אני אמר:
איזה מאמן טיפש.

נהואל רוב הקריירה שיחק על הקו
זה לא אומר שיש לו את התכונות כדי לשחק על הקו.
זה מביך לראות אותו מנסה לקחת שחקן באחד על אחד.

אם אלפחורס הצליח לעקוץ את יענקלה אולי גם אני יכול למכור לו שאני מאמן, לקבל 200 אלף יורו ולשבת בבית

חזרה
למעלה