ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:HaifaWave אמר:אם אלפחורס הצליח לעקוץ את יענקלה אולי גם אני יכול למכור לו שאני מאמן, לקבל 200 אלף יורו ולשבת בבית
אתה גם מכיר את סק ויודע שראובן עטר היה אגדה פה, זה כבר 90% שלך
benrey אמר:אוי אלימלך
Adi81 אמר:NOSFERATU ZODD אמר:באמת בא לי להיות בראש של ליאור ולהבין מה הוא חשב לעצמו.
ראה את הקבוצה של שנה שעברה והחליט להביא 2 מגנים זרים 2 חלוצים זרים ואוחנה.
זאת רמה גבוה מאוד של חוסר הבנה בכדורגל.
2 מגנים נכון
חלוץ אחד לפחות נכון
אוחנה זה סתם
רק מכבי אמר:אין פה קשר לליאור.
זה אותו צוות שבינואר הביא 2 חלוצים במקום לחזק את הקישור, ובא בקיץ ושוב הביא 2 חלוצים.
אבל אחלה שכפץ ליאור.
itaybenji אמר:רק מכבי אמר:אין פה קשר לליאור.
זה אותו צוות שבינואר הביא 2 חלוצים במקום לחזק את הקישור, ובא בקיץ ושוב הביא 2 חלוצים.
אבל אחלה שכפץ ליאור.
מי הצוות?
רק מכבי אמר:itaybenji אמר:רק מכבי אמר:אין פה קשר לליאור.
אבל אחלה שכפץ ליאור.
מי הצוות?
רצים פה בקיץ הזה על התבניות בנייה שגל, הצוות שלו, איציק וברק עבדו בסוף העונה הקודמת.
אלו אותם אנשים שבוחרים את השחקנים, אלו אותם מחשבות, אותה יהירות, ואותה תפיסה.
חלק גדול מהשמות שהגיעו אלו שמות שרצו אותם כבר בעבר.
מה חשבתם, שמחליפים את המנהל מקצועי, ומשאירים את כל הצוות מסביב, ולא מביאים מנהל מקצועי שבא עם חזון ותפיסה, ודברים יישתנו? התשובה היא לא.
המועדון כבר תכנן את העונה הבאה עם גל וברק, ופשוט רצו על התוכניות הללו. המטרה הייתה לערב את ליאור, לתת לו לראות וללמוד איך הדברים עובדים מאחורי הקלעים, ולקבל ולשמוע את חוות דעתו. ובמקרה בטאיי לדוגמא, אז הוא גם התערב. הוא אמור לצאת לקורס בבלגיה, ובמקביל להמשיך ללמוד את התפקיד.
אבל לא היה לי ספק שכולם יאכלו את השכפץ של ליאור.
רק מכבי אמר:itaybenji אמר:רק מכבי אמר:אין פה קשר לליאור.
אבל אחלה שכפץ ליאור.
מי הצוות?
רצים פה בקיץ הזה על התבניות בנייה שגל, הצוות שלו, איציק וברק עבדו בסוף העונה הקודמת.
מה חשבתם, שמחליפים את המנהל מקצועי, ומשאירים את כל הצוות מסביב, ולא מביאים מנהל מקצועי שבא עם חזון ותפיסה, ודברים יישתנו? התשובה היא לא.
המועדון כבר תכנן את העונה הבאה עם גל וברק, ופשוט רצו על התוכניות הללו. המטרה הייתה לערב את ליאור, לתת לו לראות וללמוד איך הדברים עובדים מאחורי הקלעים, ולקבל ולשמוע את חוות דעתו. ובמקרה בטאיי לדוגמא, אז הוא גם התערב. הוא אמור לצאת לקורס בבלגיה, ובמקביל להמשיך ללמוד את התפקיד.
NOSFERATU ZODD אמר:רק מכבי אמר:itaybenji אמר:מי הצוות?
לפי ההגיון הזה יש אנשי צללים במכבי חיפה שמחליטים איזה תפקידים להביא.
לא נשמע הגיוני ולא מאמין שיש סמכות מעל ליאור ועובדיה.