ההזייה האמיתית זה שהוא נשאר פה בקיץ בכלל. בחיים זה לא שחקן ששווה משבצת של זר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:סיפרתי בפורום הקודם: סוצ'י פנו אלינו וסירבנו למכור, אז הם הביאו את קסיירה הקולומביאני שסיים סגן מלך השערים של הליגה(14 שערים, 0 פנדלים) ועזר לסוצ'י לסיים במקום השני. לצערם פוטין מנע מהם השתתפות במוקדמות האלופות בעונה הבאה.
כובע קש אמר:האנליסטים חסרי מושג, שמעתי כמה פרקים שלהם וזה חתיכת בזבוז זמן
באותו פרק הוא טען שלעמרי גלזר יש את הירידה המהירה מהרגליים לקרקע שיש לקיילור נבאסlemmacantor אמר:זה סמים טובים
https://www.facebook.com/HapodiumPodcast/photos/a.2292653000957609/3209785802577653
אגב בסוף הטיעון המנצח של האלכס "האנליסט" המהולל הזה, שאני אוהד כורסא ולכן לא מבין.
90% תקשורת בארץ זה תעמולה.בחודשים האחרונים לם/סגל הם מורי הדרך של הכדורגל הישראלי. עדיין לא הבנתי מה הישגם יוצא הדופן העונה? או קיי עשו עונה טובה בסטנדרט של קבוצה קטנה בארץ. שיחקו לפרקים כדורגל חיובי. מוסיפים לליגה. לא משהו יוצא דופן יחסית לקבוצות קטנות אחרות.
Apoc אמר:לא הייתי מגדיר אותו כנגר, אבל הוא בהחלט תופס לנו מקום של חלוץ זר אכזר שאמור להתעלל בהגנות הליגה פה
נגר נגר אבל היה חלק בשערים מטורפים שלנוGKagelmacher אמר:Apoc אמר:לא הייתי מגדיר אותו כנגר, אבל הוא בהחלט תופס לנו מקום של חלוץ זר אכזר שאמור להתעלל בהגנות הליגה פה
נגר זאת ההגדרה המדויקת לדוניו