• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גודסויי דוניו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ההזייה האמיתית זה שהוא נשאר פה בקיץ בכלל. בחיים זה לא שחקן ששווה משבצת של זר

סיפרתי בפורום הקודם: סוצ'י פנו אלינו וסירבנו למכור, אז הם הביאו את קסיירה הקולומביאני שסיים סגן מלך השערים של הליגה(14 שערים, 0 פנדלים) ועזר לסוצ'י לסיים במקום השני. לצערם פוטין מנע מהם השתתפות במוקדמות האלופות בעונה הבאה.

lemmacantor אמר:
סיפרתי בפורום הקודם: סוצ'י פנו אלינו וסירבנו למכור, אז הם הביאו את קסיירה הקולומביאני שסיים סגן מלך השערים של הליגה(14 שערים, 0 פנדלים) ועזר לסוצ'י לסיים במקום השני. לצערם פוטין מנע מהם השתתפות במוקדמות האלופות בעונה הבאה.

אנחנו נשתתף, אין סיכוי לפתות אותו ולהביא אותו לפה ?
גם ככה לא כזה נעים לחיות עכשיו ברוסיה .

לא. הוא לא בקליבר של הליגה. למזלינו מכבי ת"א לא הצליחה לשים עליו את היד באותו הקיץ. הם סירבו לשלם את מה סוצ'י הסכימה.

תודה שסתמת חורים כשצריך והברקת מול גרמניה. מסור דש לאיזי או אבו יונס

זה סמים טובים
https://www.facebook.com/HapodiumPodcast/photos/a.2292653000957609/3209785802577653

אגב בסוף הטיעון המנצח של האלכס "האנליסט" המהולל הזה, שאני אוהד כורסא ולכן לא מבין.

90% תקשורת בארץ זה תעמולה.בחודשים האחרונים לם/סגל הם מורי הדרך של הכדורגל הישראלי. עדיין לא הבנתי מה הישגם יוצא הדופן העונה? או קיי עשו עונה טובה בסטנדרט של קבוצה קטנה בארץ. שיחקו לפרקים כדורגל חיובי. מוסיפים לליגה. לא משהו יוצא דופן יחסית לקבוצות קטנות אחרות.

עד שלא יוכח אחרת, נתניה של העונה היא אשדוד של העונה שעברה.

האנליסטים חסרי מושג, שמעתי כמה פרקים שלהם וזה חתיכת בזבוז זמן

כובע קש אמר:
האנליסטים חסרי מושג, שמעתי כמה פרקים שלהם וזה חתיכת בזבוז זמן

שונא את התוכנית שלהם, זה נורא. האלכס ההוא זו מכת מדינה ממש.

אנליסטים של קבסה. חושבים שאם למדו איך להפעיל תוכנת סקאוטינג, הם מבינים בכדורגל.

lemmacantor אמר:
זה סמים טובים
https://www.facebook.com/HapodiumPodcast/photos/a.2292653000957609/3209785802577653

אגב בסוף הטיעון המנצח של האלכס "האנליסט" המהולל הזה, שאני אוהד כורסא ולכן לא מבין.

90% תקשורת בארץ זה תעמולה.בחודשים האחרונים לם/סגל הם מורי הדרך של הכדורגל הישראלי. עדיין לא הבנתי מה הישגם יוצא הדופן העונה? או קיי עשו עונה טובה בסטנדרט של קבוצה קטנה בארץ. שיחקו לפרקים כדורגל חיובי. מוסיפים לליגה. לא משהו יוצא דופן יחסית לקבוצות קטנות אחרות.
באותו פרק הוא טען שלעמרי גלזר יש את הירידה המהירה מהרגליים לקרקע שיש לקיילור נבאס

דוניו זה חתיכת נגר בלתי נסבל. שמח שהוא סוף סוף עוזב.

לא הייתי מגדיר אותו כנגר, אבל הוא בהחלט תופס לנו מקום של חלוץ זר אכזר שאמור להתעלל בהגנות הליגה פה

רוב האנליסטים שם ממה שאני שמעתי בעיקר פולטים סטטיסטיקות לא חשובות ומתלהבים שהם יודעים מה זה xG ומה זה xA

לגבי דוניו, תודה רבה על שנתיים ועל שתי אליפויות גדולות שהיית חלק מהם, צריך להתקדם ולהשתדרג בעמדה הזו

לא ברור לי למה המועדון לא מוציא הודעת פרידה משחקנים. ב״ש שניה אחרי שנגמרה להם העונה העיפה הודעות לכולם.
אם לדוניו נגמר החוזה ולא רוצים את האופציה שלו או להאריך לו אז תעדכנו מה הבעיה?

Apoc אמר:
לא הייתי מגדיר אותו כנגר, אבל הוא בהחלט תופס לנו מקום של חלוץ זר אכזר שאמור להתעלל בהגנות הליגה פה

נגר זאת ההגדרה המדויקת לדוניו

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:

נגר זאת ההגדרה המדויקת לדוניו
נגר נגר אבל היה חלק בשערים מטורפים שלנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה