ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:@Rmc
איך אפשר אבל להביע דעה על שחקן ששיחק משחק וחצי לכל היותר?
Liberman אמר:@Rmc
RakMaccabi31 אמר:Liberman אמר:@Rmc
מה ההבדל בין הביקורת כאן על גוני לביקורת על צ'יבוטה ודין שלא מכניסים אותם לזמן משחק ראוי כדי שישתפרו יקבלו ביטחון וזמן משחק
RakMaccabi31 אמר:Liberman אמר:@Rmc
מה ההבדל בין הביקורת כאן על גוני לביקורת על צ'יבוטה ודין שלא מכניסים אותם לזמן משחק ראוי כדי שישתפרו יקבלו ביטחון וזמן משחק
The real Tsepo אמר:אני ממש חושב שלא ראינו ממנו מספיק. ברור שזו לא התחלה אידיאלית ונכנס גם לסיטואציה לא פשוטה. אני מאמין שנוכל להנות ממנו מאוד כעומק לקישור בעתיד
1+Kozmo אמר:The real Tsepo אמר:אני ממש חושב שלא ראינו ממנו מספיק. ברור שזו לא התחלה אידיאלית ונכנס גם לסיטואציה לא פשוטה. אני מאמין שנוכל להנות ממנו מאוד כעומק לקישור בעתיד
שותף לדעה שלך, הוא עדיין לא השתלב כפי שקיווינו, אבל אני חושב שעוד נזכה להנות ממנו. אולי זה כבר לא ייקרה העונה, בכל זאת נשארו רק 9 משחקים. אבל עם הזמן הוא יבין להיכן הוא הגיע ויכנס לעניינים. אני חושב שסבלנות איתו תניב פירות.
ובלי קשר אחרי סק, דילן, קורנו, סונדגרן וגם פיירו המושמץ מגיע לאלברמן את כל האמון שבעולם שאם הוא זיהה משהו אצלו, אז אנחנו יכולים לסמוך על האבחנה שלו.
תשמע בישראלים אלברמן נכשל כבר שנתיים לא הגיע לכאן ישראלי נורמלי אחד. ניקי דהן צ'יבוטה נאור זרגרי כולם כשלונות. אני אוהב את דין אבל הוא נרכש בהרבה כסף וגולדברג זאת הברקה של בכר כי כולנו רואים את הרמה שלו כמגן שמאלי. בזרים היו פגיעות (מה הקשר של פיירו לרשימה הזאת?) אבל אפשר להיות יותר מדויקים. לגבי נאור אין בו כלום וראינו את זה בירושלים וחבל על הזמן שמבוזבז עליו ועל זרגרי, הייתי מ עדיף לתת לילד מהנוער את הדקות, אולי ממנו יצא משהו מעניין. נאור יכול להיות רק בלם. הוא איטי מדי בשביל להיות קשר ונגר רציני, בכל פעם שהוא נכנס הוא עושה נזקKozmo אמר:The real Tsepo אמר:אני ממש חושב שלא ראינו ממנו מספיק. ברור שזו לא התחלה אידיאלית ונכנס גם לסיטואציה לא פשוטה. אני מאמין שנוכל להנות ממנו מאוד כעומק לקישור בעתיד
שותף לדעה שלך, הוא עדיין לא השתלב כפי שקיווינו, אבל אני חושב שעוד נזכה להנות ממנו. אולי זה כבר לא ייקרה העונה, בכל זאת נשארו רק 9 משחקים. אבל עם הזמן הוא יבין להיכן הוא הגיע ויכנס לעניינים. אני חושב שסבלנות איתו תניב פירות.
ובלי קשר אחרי סק, דילן, קורנו, סונדגרן וגם פיירו המושמץ מגיע לאלברמן את כל האמון שבעולם שאם הוא זיהה משהו אצלו, אז אנחנו יכולים לסמוך על האבחנה שלו.
Jerry אמר:תשמע בישראלים אלברמן נכשל כבר שנתיים לא הגיע לכאן ישראלי נורמלי אחד. ניקי דהן צ'יבוטה נאור זרגרי כולם כשלונות. אני אוהב את דין אבל הוא נרכש בהרבה כסף וגולדברג זאת הברקה של בכר כי כולנו רואים את הרמה שלו כמגן שמאלי. בזרים היו פגיעות (מה הקשר של פיירו לרשימה הזאת?) אבל אפשר להיות יותר מדויקים. לגבי נאור אין בו כלום וראינו את זה בירושלים וחבל על הזמן שמבוזבז עליו ועל זרגרי, הייתי מ עדיף לתת לילד מהנוער את הדקות, אולי ממנו יצא משהו מעניין. נאור יכול להיות רק בלם. הוא איטי מדי בשביל להיות קשר ונגר רציני, בכל פעם שהוא נכנס הוא עושה נזקKozmo אמר:The real Tsepo אמר:אני ממש חושב שלא ראינו ממנו מספיק. ברור שזו לא התחלה אידיאלית ונכנס גם לסיטואציה לא פשוטה. אני מאמין שנוכל להנות ממנו מאוד כעומק לקישור בעתיד
אז אתה מחזיק את המקל מ2 הקצוות שלו.Jerry אמר:לזקוף את סבע לזכות אלברמן זה כמו להגיד שהמנהל המקצועי של ברצלונה היה גאון שהביא את סוארס וניימאר, עזוב שטויות. להביא בלם צעיר מקרית שמונה בהרבה כסף זה על המנהל המקצועי וזה לא הצליח ודהן ממשיך להיות פח גם בבית"ר. השוק הישראלי רע ולכן לא צריך להשקיע יותר מדי, חצי מיליון יורו על בובל כמו נאור זה יותר מדי, צריך להביא רק שחקנים חופשיים או "כוכבים" (עלאק) בהרבה כסף כמו כנעאן שאתה רואה שהוא באמת שחקן אש
כן ברור. גם ככה בכר לא רוצה להשתמש בו ומעדיף לשחק במערכים מסריחים שעושים בלאגן. הוא לא פתרון לכלום. אם זה בין נאור לשחקן נוער, מעדיף שחקן נוער. אם זה בין נאור לכלום, מעדיף כלום. בזבוז כסף מיותר שבעונה אחרת שלא היו לנו כל כךה רבה הכנסות זה היה מציק לנו הרבה יותרKevinDurant אמר:אז אתה מחזיק את המקל מ2 הקצוות שלו.Jerry אמר:לזקוף את סבע לזכות אלברמן זה כמו להגיד שהמנהל המקצועי של ברצלונה היה גאון שהביא את סוארס וניימאר, עזוב שטויות. להביא בלם צעיר מקרית שמונה בהרבה כסף זה על המנהל המקצועי וזה לא הצליח ודהן ממשיך להיות פח גם בבית"ר. השוק הישראלי רע ולכן לא צריך להשקיע יותר מדי, חצי מיליון יורו על בובל כמו נאור זה יותר מדי, צריך להביא רק שחקנים חופשיים או "כוכבים" (עלאק) בהרבה כסף כמו כנעאן שאתה רואה שהוא באמת שחקן אש
בקיץ הייתה הזדמנות להביא את נאור באותו כסף ולא הביאו כי כמו שאתה אומר, "השוק הישראלי רע ולכן לא צריך להשקיע יותר מדי, חצי מיליון יורו על בובל כמו נאור זה יותר מדי"
מנגד, בינואר לא הייתה ברירה ולא היה איזה שחקן חופשי או איזה אופציה אחרת יותר טובה ולכן הביאו אותו וגם את זה אתה מבקר. היית מעדיף שלא יבוא שום דבר כשיש סימן שאלה גדול מעל ג'אבר?
סבבה, זה שיקול שלך.Jerry אמר:כן ברור. גם ככה בכר לא רוצה להשתמש בו ומעדיף לשחק במערכים מסריחים שעושים בלאגן. הוא לא פתרון לכלום. אם זה בין נאור לשחקן נוער, מעדיף שחקן נוער. אם זה בין נאור לכלום, מעדיף כלום. בזבוז כסף מיותר שבעונה אחרת שלא היו לנו כל כךה רבה הכנסות זה היה מציק לנו הרבה יותרKevinDurant אמר:אז אתה מחזיק את המקל מ2 הקצוות שלו.Jerry אמר:לזקוף את סבע לזכות אלברמן זה כמו להגיד שהמנהל המקצועי של ברצלונה היה גאון שהביא את סוארס וניימאר, עזוב שטויות. להביא בלם צעיר מקרית שמונה בהרבה כסף זה על המנהל המקצועי וזה לא הצליח ודהן ממשיך להיות פח גם בבית"ר. השוק הישראלי רע ולכן לא צריך להשקיע יותר מדי, חצי מיליון יורו על בובל כמו נאור זה יותר מדי, צריך להביא רק שחקנים חופשיים או "כוכבים" (עלאק) בהרבה כסף כמו כנעאן שאתה רואה שהוא באמת שחקן אש
בקיץ הייתה הזדמנות להביא את נאור באותו כסף ולא הביאו כי כמו שאתה אומר, "השוק הישראלי רע ולכן לא צריך להשקיע יותר מדי, חצי מיליון יורו על בובל כמו נאור זה יותר מדי"
מנגד, בינואר לא הייתה ברירה ולא היה איזה שחקן חופשי או איזה אופציה אחרת יותר טובה ולכן הביאו אותו וגם את זה אתה מבקר. היית מעדיף שלא יבוא שום דבר כשיש סימן שאלה גדול מעל ג'אבר?
Jerry אמר:לזקוף את סבע לזכות אלברמן זה כמו להגיד שהמנהל המקצועי של ברצלונה היה גאון שהביא את סוארס וניימאר, עזוב שטויות. להביא בלם צעיר מקרית שמונה בהרבה כסף זה על המנהל המקצועי וזה לא הצליח ודהן ממשיך להיות פח גם בבית"ר. השוק הישראלי רע ולכן לא צריך להשקיע יותר מדי, חצי מיליון יורו על בובל כמו נאור זה יותר מדי, צריך להביא רק שחקנים חופשיים או "כוכבים" (עלאק) בהרבה כסף כמו כנעאן שאתה רואה שהוא באמת שחקן אש
The real Tsepo אמר:Jerry אמר:לזקוף את סבע לזכות אלברמן זה כמו להגיד שהמנהל המקצועי של ברצלונה היה גאון שהביא את סוארס וניימאר, עזוב שטויות. להביא בלם צעיר מקרית שמונה בהרבה כסף זה על המנהל המקצועי וזה לא הצליח ודהן ממשיך להיות פח גם בבית"ר. השוק הישראלי רע ולכן לא צריך להשקיע יותר מדי, חצי מיליון יורו על בובל כמו נאור זה יותר מדי, צריך להביא רק שחקנים חופשיים או "כוכבים" (עלאק) בהרבה כסף כמו כנעאן שאתה רואה שהוא באמת שחקן אש
רגע אז אנחנו זוקפים לזכותו רק כשלונות? ההצלחות לא קשורות אליו כי זה החתמות טרוויאליות? מאוויס היה פה קונצנזוס מוחלט ונכשל אז זה על אלברמן אבל דיע שהיה פה קונצנזוס מוחלט והוא מצויין אז זה לא קשור אליו? אם אתה בוחן אותו תבחן אותו כמכלול, אמרת נכשל בישראלים בוא תציין את כל הישראלים שהגיעו בשנתיים האחרות ונבחן את זה ככה. זה גניבת דעת.
Jerry אמר:The real Tsepo אמר:Jerry אמר:לזקוף את סבע לזכות אלברמן זה כמו להגיד שהמנהל המקצועי של ברצלונה היה גאון שהביא את סוארס וניימאר, עזוב שטויות. להביא בלם צעיר מקרית שמונה בהרבה כסף זה על המנהל המקצועי וזה לא הצליח ודהן ממשיך להיות פח גם בבית"ר. השוק הישראלי רע ולכן לא צריך להשקיע יותר מדי, חצי מיליון יורו על בובל כמו נאור זה יותר מדי, צריך להביא רק שחקנים חופשיים או "כוכבים" (עלאק) בהרבה כסף כמו כנעאן שאתה רואה שהוא באמת שחקן אש
רגע אז אנחנו זוקפים לזכותו רק כשלונות? ההצלחות לא קשורות אליו כי זה החתמות טרוויאליות? מאוויס היה פה קונצנזוס מוחלט ונכשל אז זה על אלברמן אבל דיע שהיה פה קונצנזוס מוחלט והוא מצויין אז זה לא קשור אליו? אם אתה בוחן אותו תבחן אותו כמכלול, אמרת נכשל בישראלים בוא תציין את כל הישראלים שהגיעו בשנתיים האחרות ונבחן את זה ככה. זה גניבת דעת.
על מה אתה מדבר? צ'יבוטה היה שחקן שלודוגורץ רצו לזרוק, סבע כיכב בטורקיה. צ'יבוטה הגיע בהמון כסף שאף אחד לא הבין למה בזמן שסבע חתם על חוזה שהוא יכול לעזוב בחינם באמירויות, אתה באמת משווה בין הפרופיל של ההחתמה של צ'יבוטה לסבע?
שוב מה טריוואלי בצ'יבוטה? גרמניה בכלל לא רצו אותו והוא שחקן שלודוגורץ רצו להעיף, מה הקשר של זה לסבע שהיה סגור בקבוצה טורקית בכירה והייתה לו הצעה שמנה יותר מהגרמנים על השולחן. סבע זה לגמרי בפרופיל של אצילי או ההחתמה של זהבי, להגיד שהוא פגיעה זה כמו להגיד שסיטי גאונים שהם הביאו את האלנד, לא רציני. כל שאר השמות שרשמתי הם יותר מתאימים לדיון והיו לאלברמן הרבה נפילות. בכר מאמן היסטורי שגורם להכל להידבק, זוכר את האוננות על הניהול של ברקת ואחרי שהוא הלך פתאום הכל נעלם, אותו דבר כאן. לא חושב שהמערכת השתדרגה בצורה יוצאת דופן בשנים האחרונות ויהיה לנו קשה מאוד לשמור על אותו רף בלי מאמן ברמה של בכרThe real Tsepo אמר:Jerry אמר:The real Tsepo אמר:רגע אז אנחנו זוקפים לזכותו רק כשלונות? ההצלחות לא קשורות אליו כי זה החתמות טרוויאליות? מאוויס היה פה קונצנזוס מוחלט ונכשל אז זה על אלברמן אבל דיע שהיה פה קונצנזוס מוחלט והוא מצויין אז זה לא קשור אליו? אם אתה בוחן אותו תבחן אותו כמכלול, אמרת נכשל בישראלים בוא תציין את כל הישראלים שהגיעו בשנתיים האחרות ונבחן את זה ככה. זה גניבת דעת.
על מה אתה מדבר? צ'יבוטה היה שחקן שלודוגורץ רצו לזרוק, סבע כיכב בטורקיה. צ'יבוטה הגיע בהמון כסף שאף אחד לא הבין למה בזמן שסבע חתם על חוזה שהוא יכול לעזוב בחינם באמירויות, אתה באמת משווה בין הפרופיל של ההחתמה של צ'יבוטה לסבע?
מה הקשר לפרופיל ההחתמה? זה דוגמא לשני שחקנים שבזמן נתון כל אחד מהם היה ברירת מחדל היחידה בחלון ועל שניהם היה קונצנזוס שצריך לעשות מאמצים ולהביא אותם ובהחתמה של שניהם שמחנו מאוד שהם חתמו (ולא הלכו לצהובים שהיו מתחרים ישירים). אתה נותן כדוגמא רק את הרכש שפחות הצליח לזה שאלברמן נכשל בכל מה שנוגע לרכש ישראלי בשנתיים האחרונות.
הרי אם מאוויס היה מצליח היית טוען שזה לא חוכמה כי הוא היה הרכש הטרוויאלי היחידי באותו הזמן שברור שצריך להביא.