NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
לשחרר דחוף
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:מחכה ליום שינעלו את הנושא הזה.
מקווה שיגיע בקרוב מאוד.
KevinDurant אמר:יש מצב שהוא מסוג השחקנים שמרשימים מאוד באימונים ותחת הלחץ פחות הולך לו, אחרת אין לי הסבר לזה.
אני אזכיר לכולם פה שגם אצל דגו הוא פתח ב3 משחקים באירופה ומאז נמחק לגמרי.
הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותוברק.י אמר:KevinDurant אמר:יש מצב שהוא מסוג השחקנים שמרשימים מאוד באימונים ותחת הלחץ פחות הולך לו, אחרת אין לי הסבר לזה.
אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.
להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.KevinDurant אמר:הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותוברק.י אמר:KevinDurant אמר:יש מצב שהוא מסוג השחקנים שמרשימים מאוד באימונים ותחת הלחץ פחות הולך לו, אחרת אין לי הסבר לזה.
אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.
Rmc אמר:להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.KevinDurant אמר:הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותוברק.י אמר:אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.
הייתה אופציה של מיליון וחצי-שתיים לדעתי. לגיטימי שלא רצו לשלם את זהRmc אמר:להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.KevinDurant אמר:הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותוברק.י אמר:אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.
KevinDurant אמר:הייתה אופציה של מיליון וחצי-שתיים לדעתי. לגיטימי שלא רצו לשלם את זהRmc אמר:להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.KevinDurant אמר:הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותו