• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גוני נאור

• יוצר הנושא יוצר הנושא Nirgreen
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא היה רע היום כמו מול בית"ר
אבל מנגד אין לו שום תרומה

Ganjot אמר:
Smile אמר:
לא היה רע היום כמו מול בית"ר
אבל מנגד אין לו שום תרומה

מה ראית שאנחנו לא?

לא ראיתי ממנו כלום וזה שיפור כי מול בית"ר הוא ארגן להם כמה מצבים לגול

DelPiero אמר:
וואלה אם היה לי כסף זרוק בצד הייתי משלם ליענקלה שישלח אותו מפה

אני באמת לא מבין איך הבן אדם פותח לפני עלי מוחמד

זה רק בגלל שמוחמד לא כשיר ל-90 דקות, יש לו פציעה.

מתעסקים בו יותר מדי בפייסבוק, בטוויטר ופה.
הוא רק חלק מתמונה הרבה יותר גדולה.

זה לא סקסי, אבל הוא היה היום בסדר גמור. עשה עבודה טקטית חשובה באמצע, ונתן כמה חילוצים. אפשר להחמיא לו.

אני בעמדת מיעוט, אבל אני חושב שכרגע הוא חייב לפתוח בהרכב מהטעם הפשוט שהוא הקשר האחורי הטבעי היחיד כרגע בסגל. אני מאוד אוהב את עלי מוחמד, אבל הוא לא 6. הוא 8. ושם הוא צריך לפתוח. גם אזולאי וקאסה לא 6.
ולכן נאור חייב לפתוח כרגע, כל עוד לא הגיע הזר המיועד.

אני מעדיף אותו כמה מטרים ממני במחלקת פיתוח במשרד.
לצד זה שהיה היום בסדר גמור, היו לו איזה שניים או שלושה איבודים שהובילו למצבים מסוכנים ובצד ההתפקי היו לו איזה שתי הזדמנויות להוציא מתפרצת והוא פשוט מסר אחורה.
חייבים זר אכזר למשבצת הזו, חייבים.

רק מכבי אמר:
זה לא סקסי, אבל הוא היה היום בסדר גמור. עשה עבודה טקטית חשובה באמצע, ונתן כמה חילוצים. אפשר להחמיא לו.

אני בעמדת מיעוט, אבל אני חושב שכרגע הוא חייב לפתוח בהרכב מהטעם הפשוט שהוא הקשר האחורי הטבעי היחיד כרגע בסגל. אני מאוד אוהב את עלי מוחמד, אבל הוא לא 6. הוא 8. ושם הוא צריך לפתוח. גם אזולאי וקאסה לא 6.

ועם כל זה הוא לא לרמה של מכבי חיפה

כובע קש אמר:
רק מכבי אמר:

אף אחד לא טוען שהוא ברמת ההרכב למכבי חיפה.

אני חושב שהמחצית הראשונה שלו לא הייתה טובה אבל במחצית שנייה הוא נתן עבודה שקטה באמצע וחילוצים ודברים שלא תמיד רואים.

אני כן אגיד שהוא דווקא אכזב אותי לרעה עם הכדור. מרגיש לי שהוא לא נוגע כמעט בכדור ונעלם.

אני יודע שהוא לא מוסר קדימה ולא דוחף קדימה, אבל יש קשרים אחוריים שלפחות עושים המון תנועה בקישור וכן עוזרים לשחרר קצת לחץ מהבלמים והוא לא עושה את זה.

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
רק מכבי אמר:

אני חושב שהמחצית הראשונה שלו לא הייתה טובה אבל במחצית שנייה הוא נתן עבודה שקטה באמצע וחילוצים ודברים שלא תמיד רואים.

אני כן אגיד שהוא דווקא אכזב אותי לרעה עם הכדור. מרגיש לי שהוא לא נוגע כמעט בכדור ונעלם.

אני יודע שהוא לא מוסר קדימה ולא דוחף קדימה, אבל יש קשרים אחוריים שלפחות עושים המון תנועה בקישור וכן עוזרים לשחרר קצת לחץ מהבלמים והוא לא עושה את זה.

הוא לא עושה כלום.
אני מבין שהוא הקשר 6 היחיד בסגל כרגע אבל אני לא מסוגל לראות אותו בהרכב

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:

הוא לא עושה כלום.
אני מבין שהוא הקשר 6 היחיד בסגל כרגע אבל אני לא מסוגל לראות אותו בהרכב
אני לא מחזיק ממנו ולא חושב שהוא ברמת ההרכב של מכבי חיפה אבל במחצית השנייה היו לו דקות טובות הגנתית שהוא חילץ כמה כדורים וזה מה שהמאמן רוצה שיעשה.

שיביאו 6 ולא נדבר עליו יותר

פשוט לא נתפס שהוא הקשר האחורי הפותח שלנו
שחקן כל כך חלש. לא מצליח להבין איך זה קרה

לא יכול לראות אותו
איך הוא רץ בכאילו ומבקש כדור מהבלמים כשהוא מוקף בשחקנים של היריבה, יעני מתאמץ ודינמי
הוא לא מתקל טוב, הוא לא יודע להשתחרר מלחץ, לא מסוגל למסור קדימה

הוא בדיוק דוגמה לכמה קשה לתקן נזק כמו שעשו כשנתנו גם לנטע וגם לאבו פאני ללכת

אין לו מקום גם הספסל.
מי שהחזיר אותו לסגל הוא פושע מקצועי.
וזה לא המאמן.

אסור בשום אופן לנרמל שחקן כזה.
גם למשחקים מול טבריה וריינה הוא לא מתאים.
מספיק להסתכל על כל הקבוצות שיהיו הפלייאוף העליון, אף אחת מהן לא תקח אותו אפילו לסגל!
בושה וחרפה ששחקן כזה לובש את המדים שלנו ועוד שחקן הרכב!

• אהבתי
תגובות: Apoc
חזרה
למעלה