מחר מסי משכיב אותו ונותן לו צ׳יפ (ואין בזה בושה, קרה לשוערים גדולים ממנו בהרבה)benrey אמר:מחר עוצר פנדל למסי, תרשמו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מחר מסי משכיב אותו ונותן לו צ׳יפ (ואין בזה בושה, קרה לשוערים גדולים ממנו בהרבה)benrey אמר:מחר עוצר פנדל למסי, תרשמו
Shocking4U אמר:מחר מסי משכיב אותו ונותן לו צ׳יפ (ואין בזה בושה, קרה לשוערים גדולים ממנו בהרבה)benrey אמר:מחר עוצר פנדל למסי, תרשמו
Shocking4U אמר:אני בספק שאפשר להשתדרג בעמדת השוער. לא הייתי מבזבז על משבצת של זר במיוחד כשאנחנו רואים כמה זרים כשחקני שדה יכולים לשדרג אותנו. לא יביאו לפה שוער זר שמשמעותית יותר טוב מג'וש ברמה שזה יהיה שווה את זה. השוער היהודי היחידי שאולי רלוונטי זה חייקין אבל גם זה בעירבון מוגבל כי אף אחד מאיתנו לא באמת רואה אותו משחק.
אתה טועה לדעתי. ג'וש משמעותית יותר טוב מכל הג'ארפי, הרוש, קליימן, משפתי ואיתמר ניצן של הליגה. הוא גם יותר טוב מגלזר לדעתי שעושים ממנו יותר ממה שהוא בגלל שהוא נהיה ממש טוב בפנדלים. ג'וש השוער השני הכי טוב בארץ אחרי דניאל פרץSmile אמר:Shocking4U אמר:אני בספק שאפשר להשתדרג בעמדת השוער. לא הייתי מבזבז על משבצת של זר במיוחד כשאנחנו רואים כמה זרים כשחקני שדה יכולים לשדרג אותנו. לא יביאו לפה שוער זר שמשמעותית יותר טוב מג'וש ברמה שזה יהיה שווה את זה. השוער היהודי היחידי שאולי רלוונטי זה חייקין אבל גם זה בעירבון מוגבל כי אף אחד מאיתנו לא באמת רואה אותו משחק.
אחרי שיחתימו עוד קשר אחד לפחות, השדרוג הבא לאחר מכן זה בעמדת השוער.
יכולים בכיף להנחית פה זר ברמה גבוהה, למשל פרופיל של אניימה בשנים היפות שלו בארץ.
בתאכלס, בלי להפחית מכבודו של ג'וש, אני לא חושב שהוא שיפור גדול על יתר שוערי הליגה.
KevinDurant אמר:אם ג'וש היה חוטף את הגול שגלזר חטף היו שוחטים אותו פה.
ג'וש שוער מעולה עם בעיה קטנה במשחק רגל ובמשחק הגובה, לא נמצא טוב מזה וכשאנחנו רואים את הבעיות בעמדות האחרות בכדורגל (מגן, בלמים, קשרים, שחקני כנף) אני מעדיף לבזבז זר במקום אחר כל עוד יש לנו שוער ברמתו.
KevinDurant אמר:אם ג'וש היה חוטף את הגול שגלזר חטף היו שוחטים אותו פה.
ג'וש שוער מעולה עם בעיה קטנה במשחק רגל ובמשחק הגובה, לא נמצא טוב מזה וכשאנחנו רואים את הבעיות בעמדות האחרות בכדורגל (מגן, בלמים, קשרים, שחקני כנף) אני מעדיף לבזבז זר במקום אחר כל עוד יש לנו שוער ברמתו.