ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
על איזה שוער שמשחק בליגה הישראלית אי אפשר להגיד את זה? לדוידוביץ לא היה בעיה בכדורי גובה ובמשחק רגל? אם לג'וש היה משחק רגל ברמה גבוהה ושליטה על כל הרחבה הוא כנראה היה משחק באחת מהליגות הבכירות בעולם ולא בישראל כי כshotstopper הוא שוער מצויין. גם לדה חאה להבדיל אלף הבדלות יש משחק רגל מזעזע ושליטה גרועה ברחבה והוא עדיין שוער טופ. אגב גם לדניאל פרץ יש עדיין בעיות במשחק הרגל.Smile אמר:מצטער אבל אני לא רואה במה הוא משמעותית טוב יותר משאר שוערי הליגה, אולי יש לו יתרונות קלים באחד על אחד ושליטה ברחבה. אבל מנגד יש לו חסרונות בכדורי גובה ומשחק רגל.
דניאל פרץ רמה אחת מעל השוערים פה וסביר להניח שהוא לא ישאר פה עוד הרבה זמן אם ימשיך ככה.
אם זה סאן מנחם ושוער זר או קורנו וג'וש כהן, מה אתה מעדיף?Smile אמר:אם לא נשאף ליותר טוב לא נתקדם אף פעם.
מאותה סיבה שמביאים פה מגינים זרים, כי ההיצע הישראלי לא מספיק איכותי. כנ"ל אפשר לגבי שוער.
אם אתה יכול להישאר עם ג'וש אתה לא נשאר? אתה מעדיף לשים 2.5 מיליון יורו על קארצב הנגר שיהיה פה קשר חמישי ברוטציה?Smile אמר:אם דניאל מתאזרח אני מביא שוער זר, אין שאלה בכלל.
לקישור יש ישראלים טובים - כנעאן, קארצב. צריך רק לפתוח את הארנק.
שוערים ישראלים טובים וזמינים - אין.
ההרכב שלנו מצוין אז יכול להיות שהוא על הנייר העמדה הראשונה שתעשה בה שינוי אבל אני חושב שיש לנו בעיות דחופות יותר *בסגל* מאשר בהרכבApoc אמר:זה חסם פסיכולוגי של בינוניות שאומר שאם השחקן הוא לא גרוע כמו גרועים שקדמו לו אז לא צריך להשתדרג על העמדה שלו.
האמת הפשוטה היא שכשאני מסתכל על ההרכב שלנו הוא העמדה הראשונה בהרכב שאני עושה בה שינוי.
KevinDurant אמר:אם אתה יכול להישאר עם ג'וש אתה לא נשאר? אתה מעדיף לשים 2.5 מיליון יורו על קארצב הנגר שיהיה פה קשר חמישי ברוטציה?Smile אמר:אם דניאל מתאזרח אני מביא שוער זר, אין שאלה בכלל.
לקישור יש ישראלים טובים - כנעאן, קארצב. צריך רק לפתוח את הארנק.
שוערים ישראלים טובים וזמינים - אין.
KevinDurant אמר:ההרכב שלנו מצוין אז יכול להיות שהוא על הנייר העמדה הראשונה שתעשה בה שינוי אבל אני חושב שיש לנו בעיות דחופות יותר *בסגל* מאשר בהרכבApoc אמר:זה חסם פסיכולוגי של בינוניות שאומר שאם השחקן הוא לא גרוע כמו גרועים שקדמו לו אז לא צריך להשתדרג על העמדה שלו.
האמת הפשוטה היא שכשאני מסתכל על ההרכב שלנו הוא העמדה הראשונה בהרכב שאני עושה בה שינוי.
הייתי שמח שהוא יישאר לעונה-שתיים נוספות כל עוד הוא שומר על רמתו
KevinDurant אמר:לא ראיתי מחייקין יותר מדי. ג'וש הבינוני לקח פה 2 אליפויות והעפיל לליגת האלופות כשחקן הרכב והיה שחקן משמעותי כל התקופה הזאת.
שאלה יהיו הבינוניות שלנו
כאילו ששוער ברמתו זה משהו שמוצאים באהלן אהלן.dyarok אמר:KevinDurant אמר:לא ראיתי מחייקין יותר מדי. ג'וש הבינוני לקח פה 2 אליפויות והעפיל לליגת האלופות כשחקן הרכב והיה שחקן משמעותי כל התקופה הזאת.
שאלה יהיו הבינוניות שלנו
מתפלא עליך.
להגיד שלא חייבים להשתפר בעמדת השוער כי לקחנו איתו 2 אליפויות זה דמגוגיה.
היה מצויין בעונה הראשונה, מאז די בינוני עם עליות ולא מעט נפילות.
לקחנו אליפות גם עם סאן ורז מאיר והיו מספיק "פרשנים" שטענו שהם מספיקים, וראינו איזה שדרוג קיבלנו עם מגינים ברמה הרבה יותר גבוהה.
צריך וחייבים לשאוף ליותר טוב, תחשוב דניאל פרץ במקום ג'וש (לא כמישהו שאפשר להביא, אלא מבחינת הרמה) ותראה איזה שדרוג אתה מקבל.