• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני מאוהביו של ג'וש, אבל ללא ספק צריך להיערך להביא שוער חדש.
הוא די לחוץ לחזור לארה"ב ולפרוץ שם ל-MLS, נשמע כמו חלום הקריירה שלו. לא מאמין שהוא יאריך חוזה מעבר לעונה.

יכול מאוד לקוות שעובדים חזק מאחורי הקלעים בכיוון של חייקין

או חייקין או להתאבד על הארכה של גוש. לבזבז עמדת זר לדעתי לא כדאי וגם אף אחד לא מבטיח שתפגע איתו.

עם היצע השוערים הישראלים לא הייתי ממהר לוותר עליו. לא עילוי, אבל בהחלט נותן שקט ועושה עבודה טובה.
זר לא הייתי מבזבז על העמדה הזו כל עוד אפשר להשאיר אותו.

Smile אמר:
מצטער אבל אני לא רואה במה הוא משמעותית טוב יותר משאר שוערי הליגה, אולי יש לו יתרונות קלים באחד על אחד ושליטה ברחבה. אבל מנגד יש לו חסרונות בכדורי גובה ומשחק רגל.
דניאל פרץ רמה אחת מעל השוערים פה וסביר להניח שהוא לא ישאר פה עוד הרבה זמן אם ימשיך ככה.
על איזה שוער שמשחק בליגה הישראלית אי אפשר להגיד את זה? לדוידוביץ לא היה בעיה בכדורי גובה ובמשחק רגל? אם לג'וש היה משחק רגל ברמה גבוהה ושליטה על כל הרחבה הוא כנראה היה משחק באחת מהליגות הבכירות בעולם ולא בישראל כי כshotstopper הוא שוער מצויין. גם לדה חאה להבדיל אלף הבדלות יש משחק רגל מזעזע ושליטה גרועה ברחבה והוא עדיין שוער טופ. אגב גם לדניאל פרץ יש עדיין בעיות במשחק הרגל.

אם לא נשאף ליותר טוב לא נתקדם אף פעם.
מאותה סיבה שמביאים פה מגינים זרים, כי ההיצע הישראלי לא מספיק איכותי. כנ"ל אפשר לגבי שוער.

Smile אמר:
אם לא נשאף ליותר טוב לא נתקדם אף פעם.
מאותה סיבה שמביאים פה מגינים זרים, כי ההיצע הישראלי לא מספיק איכותי. כנ"ל אפשר לגבי שוער.
אם זה סאן מנחם ושוער זר או קורנו וג'וש כהן, מה אתה מעדיף?

ברור שאם יש מקום לזרים בלי הגבלה הייתי "מוותר" על ג'וש בקלות יותר למרות שגם אז הייתי נשאר אתו, אבל במצב הנוכחי זה לא אפשרי.

ובוא, להשוות את רז מאיר (שאני אוהב) ואת סאן מנחם (שאי אפשר לאהוב) לג'וש כהן זה קצת מוגזם מבחינתי, הוא ברמה גבוהה מאוד.

לדעתי אם הוא היה עוזב בקיץ או אם הוא יעזוב בהמשך המחליף שלו ככל הנראה יהיה מרציאנו/משפתי, לא רואה אותנו מתחזקים בשוער זר

אם דניאל מתאזרח אני מביא שוער זר, אין שאלה בכלל.
לקישור יש ישראלים טובים - כנעאן, קארצב. צריך רק לפתוח את הארנק.
שוערים ישראלים טובים וזמינים - אין.

Smile אמר:
אם אתה יכול להישאר עם ג'וש אתה לא נשאר? אתה מעדיף לשים 2.5 מיליון יורו על קארצב הנגר שיהיה פה קשר חמישי ברוטציה?

לא יודע לגביכם, אני יודע שמאז שניר פרש הוא השוער הראשון שאני לא דואג לגביו לפני כל משחק ולא מפחד שהוא הולך למכור אותי. יש לו שטויות כמו לכל שוער אבל בסה"כ מדובר בשוער מצויין.

זה חסם פסיכולוגי של בינוניות שאומר שאם השחקן הוא לא גרוע כמו גרועים שקדמו לו אז לא צריך להשתדרג על העמדה שלו.

האמת הפשוטה היא שכשאני מסתכל על ההרכב שלנו הוא העמדה הראשונה בהרכב שאני עושה בה שינוי.

בשביל ישראלי הוא די טוב. לא לוקח אף שוער נבחרת על פניו ישראל.

Apoc אמר:
זה חסם פסיכולוגי של בינוניות שאומר שאם השחקן הוא לא גרוע כמו גרועים שקדמו לו אז לא צריך להשתדרג על העמדה שלו.

האמת הפשוטה היא שכשאני מסתכל על ההרכב שלנו הוא העמדה הראשונה בהרכב שאני עושה בה שינוי.
ההרכב שלנו מצוין אז יכול להיות שהוא על הנייר העמדה הראשונה שתעשה בה שינוי אבל אני חושב שיש לנו בעיות דחופות יותר *בסגל* מאשר בהרכב

הייתי שמח שהוא יישאר לעונה-שתיים נוספות כל עוד הוא שומר על רמתו

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
אם אתה יכול להישאר עם ג'וש אתה לא נשאר? אתה מעדיף לשים 2.5 מיליון יורו על קארצב הנגר שיהיה פה קשר חמישי ברוטציה?

אין בעיה שישאר. אבל צריך להביא מישהו טוב ממנו או לפחות עם פוטנציאל להיות טוב ממנו.
לא הייתי שם על קארצב גם מליון יורו, אבל זה כבר לדיון אחר.
ואגב היו מספיק אופציות לעיבוי הקישור גם במחירים נמוכים משמעותית. המועדון פשוט לא רצה.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

ההרכב שלנו מצוין אז יכול להיות שהוא על הנייר העמדה הראשונה שתעשה בה שינוי אבל אני חושב שיש לנו בעיות דחופות יותר *בסגל* מאשר בהרכב

הייתי שמח שהוא יישאר לעונה-שתיים נוספות כל עוד הוא שומר על רמתו

זה סתם תירוץ להגיד שיש בעיות בספסל כדי לא להתחזק בעמדת השוער להרכב.
המטרה של מי שאומר את זה היא לשמר את הבינוניות, לא שום מטרה אחרת. יש אנשים שאוהבים את הבינוניות שג'וש מציג, מהסיבות שאמרתי בהודעה הקודמת.
הייתי שמח אם יעשו את השדרוג על העמדה שלו כבר בחלון הקרוב במידה וסונדגרן מקבל אזרחות או אם אפשר להביא את חייקין.

לא ראיתי מחייקין יותר מדי. ג'וש הבינוני לקח פה 2 אליפויות והעפיל לליגת האלופות כשחקן הרכב והיה שחקן משמעותי כל התקופה הזאת.

שאלה יהיו הבינוניות שלנו

KevinDurant אמר:
לא ראיתי מחייקין יותר מדי. ג'וש הבינוני לקח פה 2 אליפויות והעפיל לליגת האלופות כשחקן הרכב והיה שחקן משמעותי כל התקופה הזאת.

שאלה יהיו הבינוניות שלנו

מתפלא עליך.
להגיד שלא חייבים להשתפר בעמדת השוער כי לקחנו איתו 2 אליפויות זה דמגוגיה.
היה מצויין בעונה הראשונה, מאז די בינוני עם עליות ולא מעט נפילות.
לקחנו אליפות גם עם סאן ורז מאיר והיו מספיק "פרשנים" שטענו שהם מספיקים, וראינו איזה שדרוג קיבלנו עם מגינים ברמה הרבה יותר גבוהה.
צריך וחייבים לשאוף ליותר טוב, תחשוב דניאל פרץ במקום ג'וש (לא כמישהו שאפשר להביא, אלא מבחינת הרמה) ותראה איזה שדרוג אתה מקבל.

dyarok אמר:
KevinDurant אמר:

שאלה יהיו הבינוניות שלנו

מתפלא עליך.
להגיד שלא חייבים להשתפר בעמדת השוער כי לקחנו איתו 2 אליפויות זה דמגוגיה.
היה מצויין בעונה הראשונה, מאז די בינוני עם עליות ולא מעט נפילות.
לקחנו אליפות גם עם סאן ורז מאיר והיו מספיק "פרשנים" שטענו שהם מספיקים, וראינו איזה שדרוג קיבלנו עם מגינים ברמה הרבה יותר גבוהה.
צריך וחייבים לשאוף ליותר טוב, תחשוב דניאל פרץ במקום ג'וש (לא כמישהו שאפשר להביא, אלא מבחינת הרמה) ותראה איזה שדרוג אתה מקבל.
כאילו ששוער ברמתו זה משהו שמוצאים באהלן אהלן.

סאן מכר אותנו משחק אחרי משחק גם באליפויות שלנו והיה ברור שהוא מושך את הקבוצה למטה ומפריע לקבוצה.

ג'וש שחקן ברמת הקבוצה והוא אחלה לגמרי, אני חותם על שוער ברמתו 5 שנים קדימה.

יש צרכים אחרים בסגל שלנו מלשפר את עמדת השוער מציון 9 לציון 10

אני לא חושב שג'וש הוא ציון 9.
יש לנו צורך דחוף בסגירת חוזים, עיבוי הקישור, אבל גם שדרוג בעמדת השוער במיוחד שככל הנראה ינסה שוב לעבור ל MSL.

לדעתי המועדון "משחק" עם האזרוח של דניאל כדי להביא חיזוק בקישור ואז נצטרך למצוא שוער לשנה הבאה- ולמען הסר ספק- מרציאנו זה לא שוער...

מגנים יכולים לשדרג אותך הרבה יותר ברמת המשחק של הקבוצה משוער. ג׳וש לא שוער בינוני, הוא שוער טוב מאוד. אם לא דניאל פרץ שהוא פרוספקט משמעותי (וגם לו יש עליות וירידות) הוא השוער הכי טוב בארץ. לדעתי לבזבז עמדה של זר על שוער זה מיותר. לליגה שוער ברמה של ג׳וש זה יותר ממספיק ובפעם האחרונה שבדקתי אנחנו לא מנסים לזכות בליגת האלופות.

תחשבו שעם העמדה של הזר הזה במקום להביא שוער שאולי יהיה קצת יותר טוב מג׳וש (או בסבירות לא נמוכה נפילה) נוכל להביא עוד קשר התקפי שיעזור לשרי או עוד שחקן כנף. זה ישפיע פי כמה על הרמה של הקבוצה משוער זר לדעתי האישית.

מאז אניימה, כמה שוערים טובים מג'וש היו בליגת העל?

כמה שוערים מהקבוצות שלקחו פה אליפות טובים מג'וש? ומי?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה